Ako vyhovieť susedom?
Ahojte prosím, ako môžme riešiť, aby sme nerušili susedov nad nami a pod nami tým, že malý ročný syn chodi po štyroch, že občas hodi hračku atď. Nechceme nejaké extrémne prerábky len či nemáte nejaké typy
@mirka3169 kamarati riesili hrubsi koberec a pod to davali este nejaku izolacnu podlozku
penove puzzle tam, kde sa zdrziava najcastejsie. my mame v detskej puzzle a v obyvacke maly koberec. obcas beha aj inde (a dupe), snazim sa ho obmedzovat, ale nie vzdy to ide uplne ze hned. hracky nedovolim roztahovat po celom byte, takze s nejakym hadzanim problem nie je.
My sme tiez kupili koberec..ked maly vyrastol vyhodol sa👌😁
No nám povedala Striga že si máme dať koberce tak nech zaplatí a dáme ..taká suseda blba sa sťažuje o 18tej v nočnej košeli
A čo budeš robiť keď ti dieťa bude behat hore dole a dupotat? Priviazes o stoličku?🤔🤔
ten koberec je dobre riesenie,,,zachvilu budetet,, choditkovat, trojkolkovat,, vozit sa na auticku,, to budu uplne ine zvuky,,,sama som to neriesila,, bola som u sestry,, suseda nad nimi vozila maleho na tom nakladom auticku pre deti,, fakt je to riadne pocut,, ten koberec bude fajn riesenie 🙂,
ak chces byt ustretova tak podlozka penova, koberec atd. za mna ale je to dieta a dan za to, ze byvas v bytovke/panelaku 🙂 ludia to do istej miery musia vediet pochopit, my sme teraz "varovali" susedov vedla, ze cakame a pytali sa, ze kto ma izbu susediacu s nasou a sused zlaty nam rovno povedal, ze dieta je dieta a ze si ho teda "uziju s nami" ked bude prve mesiace plakat, holt panelak a papierove steny, pokial mu nedovolite trampolinu, korcule a hokej v byte....co by asi mohol byt obrovsky ramus ale teda aj to napr. ked nebude v noci, no neviem, je to dieta 🙂
koberec alebo tie penové podložky, to je tiež dobrá vec, inak moc nenarobíš a myslím, že susedia budú chápaví, predsa len týmto si každý prejde 🙂
Nerob nič. Buď rada, že máš zdravé dieťa.
@barborkabar nie sú. Ti nad nami mi každé ráno o ôsmej klopu a chodia kričať na mňa, že dieťa má chodiť na obed a nie ráno. Už som na prášky z nich
Ľuďom nevyhovies. Tiež máme takých susedov. Malý má v izbe koberec, aby nebolo mu chladno na zemi a penové puzzle. Ale vo zvyšku bytu nemáme, nepáči sa mi to a je to lapač prachu (+ som alergická na roztoče , tak by to nebolo ani vhodné). Tiež nám sused vravel, že si máme dat koberce. No máme v byte krásnu novú dlažbu , tak určite si nedám do celého bytu koberce. Nehovoriac o Tom koľko veľké koberce stoja.. deti proste robia hluk, tomu nezabranis.. v noci plaču, občas im spadne hráčka. Stáva sa to. Dokonca moja suseda mi kázala dať dieťaťu diazepan, lebo že ona nemôže v noci spať kvôli tomu, že plače keď sa zobudí. Som jej povedala nech si dá ona, nebudem do svojho dieťaťa pchať lieky .... Niektorí ľudia asi zabudli aké sú malé deti..
@lenuska9999 toto nad nami nemali deti o to horšie. Ale to budú asi nejaká rodina, lebo tie reči podobne...no mne povedala, že sa mám o malého starať, a nosiť na rukách aby nedupotal...tak toto mi stačilo
@mirka3169 to je škoda reči nad takými ľuďmi.. najlepšie si ich nevšímať, lebo keď im človek niečo argumentuje, aj tak to nepochopia. Lebo inteligenciou zrovna obdarovaní asi neboli. Keby to už preháňali volaj ty na nich políciu za obtazovanie, to môžeš.. u nás to bohužiaľ trvá už veľmi dlho a došlo to do takého štádia, že si tu má človek s prepáčením strach si aj prdnúť. Lebo kedykoľvek malému niečo spadne do pár sekúnd je sused hore. Takto sa človek vôbec necíti kľudne a spokojne vo vlastnom byte. Takže idem do asi riešiť takto..
My sme našim susedom pod nami odniesli fľašu vínka že asi bude trochu hlučno nech sa nehnevajú...strašne zlatí a chapaví sú 🙂 potom sme im ešte občas niečo odniesli, aj koláčik a oni nám minule plnú tašku brumikov že pre malého (s mužom sme sa objedli) 😅 a že kľudne nech behá, veď je to dieťa...fakt väčšie šťastie na susedov sme ani nemohli mať 😍☺️
@mirka3169 tak tým to bude. Počujú všetko a vinu zvaľujú všetku na vás. My sme na 6. Zo 7. A nad nami susedia- mlada rodina kamosi mame Ok vztahy raz hovorili ako všetko počujú..a ešte aj take chvíle boli, že sme sa spolu čudovali, lebo my sme v tom čase neboli doma a oni si mysleli, že to od nás. Tak sa tým netráp a skús im to vysvetlit, no je to nepríjemne. Držte sa.
@mirka3169 Nikdy sa ti nepodarí tak izolovať byt,aby si im vyhovela.. sama som bola hundros na deti, ale odkedy máme syna,ktorého nezastavíš, pozerám sa na veci inak. Máme koberec kde sa dalo,penové puzzle rozoberie za tri sekundy,a keď v noci nespí,nedávame mu nič ťažké do ruky ani mu nedovolím zobrať (lebo keď to hodí o zem,tak to nie je sranda pre susedu). Dosť intenzívne sa hanbím,ale malý bude mat 14 mesiacov, ešte je malý,ale samozrejme vychovávam a koordinuje ako sa len dá... Zatiaľ chodím po kanáloch v dome 😄 ale skutočne máme tolerantnych susedov, najmä susedu pod nami,asi jej aj kúpim nejaké mercy 😁

@mirka3169 koberce. A zvyšok neriesit. Je to dieta a každý musí mať pochopenie.