icon

Ako vyriešiť konflikt medzi detskou a mužovou akciou?

24. apr 2025

Ahojte... pre dieťa jedna dôležitá akcia a pre muža tiež nejaká akcia z jeho záľub..v jeden termín...muž nechce ísť na synovu..syn musí/mal byť ísť na svoju...ako to riešiť?

anjelicek26
24. apr 2025

Ak ta stve, ze ty "musis" travit cele poobedie na synovom zapase a on si ide na akciu a spravi si skvely den dva , tak si kusni hlboko do jazyka a nehadz to na "syn ta tam ale chce"... naplanuj si svoje na nejaky dalsi vikend, nechaj syna ockovi a sup si tiez oddychnut... potrebujete taky typ oddychu raz za cas obaja.

katka2602
24. apr 2025

A sme doma, Ty chceš nie syn, Ty chceš....a čo chce manžel Ti je šuma fuk. A hodiť to na syna je tiež "super", syn bude s partiou a bude mu jedno či tam ste obaja. Skôr ide o to, že Ty sa budeš nudiť tak si ideš vydupkať, aby tam bol aj manžel. A to úprimne radšej by som bola sama, ako s manželom bez nálady,ktorý by bol nahnevaný.

jamidea
24. apr 2025

Ja nikdy nechodim na synove futbal.turnaje, pre mna je futbal najnudnejsi sport. A nikto to neberie tragicky. Tvoje dieta tiez nie je z cukru a jednu akciu bez otca vydrzi.

petulda333
24. apr 2025
@jamidea

Ja nikdy nechodim na synove futbal.turnaje, pre mna je futbal najnudnejsi sport. A nikto to neberie tragicky. Tvoje dieta tiez nie je z cukru a jednu akciu bez otca vydrzi.

@jamidea dieta vydrzi,len ci aj autorka 🤭

januska12323
24. apr 2025

Spoločný víkend si môžete spraviť o týždeň. Neviem načo to hrotíš.

7miriam77
24. apr 2025
@katka2602

@7miriam77 Z jednej akcie si vydedukovala, že v budúcnosti nebudú na prvom mieste, nie si trošku mimo? A muž nemá právo ísť na akciu ktorá je pre neho dôležitá? Prečo majú niektorí rodičia pocit, že sa musí rodič stále obetovať? Hlavne ak s dieťaťom môže ísť matka? Žiadny problém tu nie je, vyšlo to na jeden deň tak sa musia rozdeliť a? Nie je to svadba, že musí ísť celá rodina pekne spolu. Rodina je aj o dohode a tu sa dá veľmi ľahko dohodnúť. Matka a syn jedna akci a manžel druhá akcia. Tiež nebudeš ohľaduplna, keď ti je úplne jedno ako sa cíti manžel a aké to je pre neho dôležité.

@katka2602 ja som veľmi moc ohľaduplná, nepoznáš ma, no áno, dcérka je u mňa na prvom mieste. Autorka píše, že sa jedná o viac dní, tak mne osobne by bolo aj ľúto a aj blbé ísť niekam sama, bez nich. No keby mi partner povedal, že ísť nechce, tak by som ho určite nasilu neťahala, napísala som to v predošlom komentáre. A to, či to je prvý krát musí napísať autorka.

mondolina
24. apr 2025
@7miriam77

@katka2602 ja som veľmi moc ohľaduplná, nepoznáš ma, no áno, dcérka je u mňa na prvom mieste. Autorka píše, že sa jedná o viac dní, tak mne osobne by bolo aj ľúto a aj blbé ísť niekam sama, bez nich. No keby mi partner povedal, že ísť nechce, tak by som ho určite nasilu neťahala, napísala som to v predošlom komentáre. A to, či to je prvý krát musí napísať autorka.

@7miriam77
tak nie každý je nesamostatný jedinec, ktorý sa bez ostatných členov rodiny nikam nepohne.

winki13
24. apr 2025

Akeby syn nemal nič, tak idete spolu na mužovu akciu?

katka2602
24. apr 2025
@7miriam77

@7miriam77 a ty poznáš jej manžela, že hneď píšeš, aby sa pripravila na to, že nebudú na prvom mieste? Hmm

7miriam77
24. apr 2025
@katka2602

@7miriam77 a ty poznáš jej manžela, že hneď píšeš, aby sa pripravila na to, že nebudú na prvom mieste? Hmm

@katka2602 a čo som napísala v poslednej vete? ...či to bolo prvý krát musí povedať autorka.

mondolina
24. apr 2025
@7miriam77

@katka2602 a čo som napísala v poslednej vete? ...či to bolo prvý krát musí povedať autorka.

@7miriam77
a keby to bolo aj 3 x tak čo to mení na situácii?

7miriam77
24. apr 2025
@mondolina

@7miriam77
tak nie každý je nesamostatný jedinec, ktorý sa bez ostatných členov rodiny nikam nepohne.

@mondolina jasné, že nie každý je nesamostatny 👍, no autorka príspevku asi má dôvod prečo ju to štve.

janage
24. apr 2025

Len taká malá otázka. Keď budú deti 2. Jedno bude robiť karate, druhé korčuľovať a sútaže či zápasy budú ten istý deň. Zrušíš, ktorému dieťaťu akciu? Karatistovi, či korčuliarovi?
Ako už písali ty s dieťaťom, muž svoje. Však to nie je posledná akcia v živote dieťaťa, ani majstrovstvá Slovenska predpokladám.

7miriam77
24. apr 2025
@mondolina

@7miriam77
a keby to bolo aj 3 x tak čo to mení na situácii?

@mondolina pozri, každý má na to svoj názor, ja ti tvoj neberiem ani sa s tebou nedohadujem a ani nikoho nenutim, aby súhlasil so mnou. Môj chlap by napríklad automaticky išiel s nami a nie , nie je pod papučou....on by to bral úplne normálne. A iní chlapi nech si robia čo chcú ✌️

petulda333
24. apr 2025
@7miriam77

@mondolina pozri, každý má na to svoj názor, ja ti tvoj neberiem ani sa s tebou nedohadujem a ani nikoho nenutim, aby súhlasil so mnou. Môj chlap by napríklad automaticky išiel s nami a nie , nie je pod papučou....on by to bral úplne normálne. A iní chlapi nech si robia čo chcú ✌️

@7miriam77 to je v poriadku,ale odpusti si blbe poznamky,ze tomu muzovi na rodine nezalezi..lebo to nevies a je to hlupost

7miriam77
24. apr 2025
@petulda333

@7miriam77 to je v poriadku,ale odpusti si blbe poznamky,ze tomu muzovi na rodine nezalezi..lebo to nevies a je to hlupost

@petulda333 no to tiez nemôžeš vedieť...to musí napísať a potvrdiť autorka

katka2602
24. apr 2025
@7miriam77

@7miriam77 ja reagujem na tvoj prvý koment, kde si hneď napísala, nech sa pripravi na to, že nebudú na prvom mieste. Tam o tom, či to je 1x zmienka nebola. Ale to je jedno. Ty si reagovala, že Ťa nepoznám, tak isto ani Ty nepoznáš manžela a hneď si z neho urobila hnupa čo nedáva rodinu na prvé miesto, len kvôli jednej akcii. 🤷‍♀️

mondolina
24. apr 2025
@7miriam77

@7miriam77
mne išlo len o tvoje hodnotenie iného manžela, že keď si ide ja svoju akciu nie je rodina u ňho na 1. mieste. čo je blbosť.

petulda333
24. apr 2025
@7miriam77

@petulda333 no to tiez nemôžeš vedieť...to musí napísať a potvrdiť autorka

@7miriam77 no,ak by to tak bolo,urcite by to uz spomenula

7miriam77
24. apr 2025
@mondolina

@7miriam77
mne išlo len o tvoje hodnotenie iného manžela, že keď si ide ja svoju akciu nie je rodina u ňho na 1. mieste. čo je blbosť.

@katka2602
@mondolina baby, mne sa nechce dookola vypisovať to isté....kaslime na to .. 100 ľudí 100 názorov. Pekný deň

lucia13022023
24. apr 2025

Len dúfam, že pred dieťaťom toto nerozoberas. Dieťaťu to možno bude aj jedno, ale ak bude od teba počúvať ako tu otec nie je a ako uprednostnil "svoju" akciu pred "jeho", môže sa cítiť zle.
Inak súhlasím s vyššie napísaným, ty s dieťaťom a muž na svoju akciu.

autor
24. apr 2025
@janage

Len taká malá otázka. Keď budú deti 2. Jedno bude robiť karate, druhé korčuľovať a sútaže či zápasy budú ten istý deň. Zrušíš, ktorému dieťaťu akciu? Karatistovi, či korčuliarovi?
Ako už písali ty s dieťaťom, muž svoje. Však to nie je posledná akcia v živote dieťaťa, ani majstrovstvá Slovenska predpokladám.

@janage a ak by to boli majstrovstvá?ktoré sú ale každý rok

pralinka25
24. apr 2025

Kto ma majstrovstva. Syn ci muz

petulda333
24. apr 2025

Aku akciu ma muz?

janage
24. apr 2025

Stále platí to, čo by platilo pri 2 deťoch. Každé by dostalo šancu užiť si svoj deň.

autor
24. apr 2025
@pralinka25

Kto ma majstrovstva. Syn ci muz

mondolina
24. apr 2025

ako toto je aká komédia.
chceš riešenie na situáciu a nevieš ju normálne popísať.

katka2602
24. apr 2025

Autorka aké majstrovská?Veď píšeš, že majú posezonne vyvrcholenie zápasov. Prečo rovno nenapíšeš syn má toto a manžel toto? Prepáč, ale ty sa nevieš normálne vyjadrovať? Píšeš ako "tatar" 🤷‍♀️

petulda333
24. apr 2025
@katka2602

Autorka aké majstrovská?Veď píšeš, že majú posezonne vyvrcholenie zápasov. Prečo rovno nenapíšeš syn má toto a manžel toto? Prepáč, ale ty sa nevieš normálne vyjadrovať? Píšeš ako "tatar" 🤷‍♀️

@katka2602 pise tak,aby sme jej zacali pritakavat. Najprv posezonne vyvrcholenie zapasov a zrazu majstrovstva. Urcite

katka2602
24. apr 2025
@petulda333

@katka2602 pise tak,aby sme jej zacali pritakavat. Najprv posezonne vyvrcholenie zapasov a zrazu majstrovstva. Urcite

@petulda333 čisto účelové, mne je to jasne od začiatku. Keby to bolo kóšer rovno napíše napr. syn má MS a manžel pivo s kolegami.