Ako vyriešiť konflikt so švagrinou?
Ahojte, mam taky problém. Bola som so švagrinou a jej deťmi na chate pri zemplínskej šírave. Môj syn so synovcom isli na padleboard. Lenže odišli veľmi ďaleko a ja som sa o nich bála. Keď prišli nazad, tak som im vysvetlila, že tak ďaleko od brehu nemajú chodiť, lebo síce majú vesty ale aj tak nikdy nevieš čo sa môže stať. Švagriná sa naštvala, že jej dieťaťu nikto nič zakazovať ani príkazovat nebude. Zvyšok chaty sme prežili v takej atmosfére že sme mali obidve chuť sa zbaliť a odísť. Asi dvadsať minút potom, ako som prišla domov, mi vola svokra, že čo sa to stalo. Všetko som jej vysvetlila, ona mi povedala ze sa o tom so svagrinou porozpráva. Ale odvtedy sa mi švagriná neozvala, doteraz sme si písali alebo telefonovali skoro každý deň. Vôbec som netušila že dokáže byť taká hnusná. Myslíte si že som na vine ja? A co mam robiť aby bol náš vzťah taky ako pred tým?
Dakujem
@kikuska202 daj tu čas. A netráp sa tým, urobila si dobre.
Nechaj to tak,nech sa to utrasie. Neurobila si nic zle.

@kikuska202 práve preto je v dnešnej dobe výchova taká ťažká, lebo rodičia nepripustia, s y niekto iný zasahoval a upozornil ich dieťa. Voľakedy museli deti
rešpektovat aj široké príbuzenstvo aj susedia, aj farár aj učiteľ. Decko siuselo byť vedomé, že oči naňho upreté všade , kde sa pohne. Bolo celou dedinou výchovavane