icon

Ako vyriešiť spory pri plánovaní predĺženého víkendu s rodinou?

Včera o 21:32

Celé roky chodíme takto spoločne aspoň tri štyri krát ročne. 15-20-25 osôb vrátane detí. Už sme začali plánovať ďalšie rodinné stretnutie keď zrazu švagriná zavelila že od teraz chce iba hotely pre dospelých lebo ju deti znervózňujú. Navrhla aj jeden hotel .Päťnasť rokov chodíme v takom zložení aj keď ostane deti boli ešte malé. Momentálne mám malé dieťa iba ja. Táto konkrétna švagriná nechce mať deti ostatné majú 18+. Aj baby (štidenky)ktoré majú stálych partnerov ich berú so sebou, vždy na týchto akciách panuje super nálada.
Zostala som zaskočená že sa ma nik nazastál. Druhá švagriná ktora sedela najbližšie ku mne mi povedala iba toľko že do toho konkrétneho hotela ísť nechce lebo sa jej tam nepáčilo a že nepovedala nič lebo zostala zaskočená.
Ja už ozaj neviem či booknuť niečo v okolí či nejsť vôbec?

Strana
z3
anonym_ff5aaa
Dnes o 14:24

@anonym_autor vy ste mimo celá família, 1) svagrina vyuzivs smrt muza, tak robi iba co chce, byvanie ma zsbezpecene a vyuziva svokrovcov 2) cela rodina pocuva jednu manipukatorku a 3) zlaty kliniec tejto rodinnej tragedie ste vy dvaja s muzom, lebo rafsej odstrcite vladtnu dceru ako byt v nemilosti svagrinenej - to nemozete dcere a vam ako rodine pobyt bez svagrinej dopriat?.... co ste to za rodicia

jaond19
Dnes o 14:25

Keby som v takej situacii ja, poradim sa s rodicmi, teda babkou a dedkom tvojej dcery. Ich by to istotne mrzelo ze sa niekto vyclenuje. Keby mas 2-3 rocneho vzdoroviteho skolkara, by som pochopila, to by o oddychu a klude nebolo.... ale mlada slecna? (pokial s nou ozaj neplieska puberta) Svagrina si asi potrebuje presadit svoje a vyhovuje jej byt stále za chuderku ktorej sa stala tragedia a este aj zdravotne problemy.... toto by som si s nou ja vydiskutovala. Nechcem byt svina, ale vnučka je tvojim rodicom viac ako privydatá zena. Nech ju maju akokolvek radi.

vilma7
Dnes o 14:30

Švagrinej by som oznámila že 11 ročná nie je žiadne malé dieťa a s vami tam pojde. Ak má nejaký problém, nemusi ist ona

bielasovicka
Dnes o 15:39

Cim ďalej čítam, tým viac sa mi tu niečo nepozdáva. Autorka, som si istá ze si tu vynechala niečo veľmi dôležité. Neverím, že tvoji rodičia súhlasia so svagrinou, a svoju vlastnú dcéru a vnučku odsunu niekam preč. Tu niečo nesedí. Takže, kde je pravda?
@anonym_autor

motylik2559
Dnes o 16:10

@anonym_autor Ahoj, uz si sa porozpravala s tvojou mamou? Tiez sa mi nechce verit, ze aj keby bola akokolvek nalipnuta na svagrinej, tak ze by odsunula vnucku. Ved normalne mame povedz,ze Hana navrhla, ze sa ide do toho a toho hotela, ale tam je vstup od 16+ a nechce, aby Monika (babkina vnucka a tvoja dcera) tam bola s nami..Takto ked to mame povies normalnym, kludnym tonom sa nema preco nastvat a babka by aspon nieco vymyslela. Ale autorka nehnevaj sa, ale podla tvojich usecnych a aj samonasieracich odpovedi neviem aku radu od nas cakas a preco zakladas temu, ked z toho minima co si uviedla sa inak ani poradit neda🤷‍♀️

rozculena
Dnes o 17:35
@bielasovicka

Cim ďalej čítam, tým viac sa mi tu niečo nepozdáva. Autorka, som si istá ze si tu vynechala niečo veľmi dôležité. Neverím, že tvoji rodičia súhlasia so svagrinou, a svoju vlastnú dcéru a vnučku odsunu niekam preč. Tu niečo nesedí. Takže, kde je pravda?
@anonym_autor

@bielasovicka rodičia o tom nevedia

Strana
z3