Ako vyriešiť tento problém?

margareta52
21. júl 2014

Ahojte. Mam problém. V auguste ideme do zahraničia a je tam aj moja sestra s frajerom. Problem je v tom ze ho nemame radi. Sestru zmenil ale o tom nechcem. Do cz ide aj kamarát s autom a mama berie lístky 4 osoby na vlak s tym ze kamos ide s mojim bratrancom. Ale je tu iny problem sesternicim otec chce aby moja mama kamosappresvedčila aby kamos vzal segrinho frajera do auta. Upozorňujem ze ten chalan by neplatil ani na benzin ani nic len by sa odviezol domov. Kamarát o tom nechce po ut pretoze toho chlapca pozná jeden deň ... mamu obvinuje ze nchce ho zpbrat lebo hovori ze frajer sestry je zly ale chapem ho ze nechce ho zobrat ved ho pozna dwn a nema auto šrot ... a hlavne ze by ani na benzin nedal. Ako toto vyriešit? Bolo by dobre keby nešiel bratranec tak ideme naspäť my s kamosom a je to ale takto neviem.

serpentino
21. júl 2014

sestra,frajer,mama,sesternicin otec,kamos,bratranec,citala som to 2x ,ale aj tak som tu omacku nepochopila 😀 😀

mamulibabuli
21. júl 2014

@serpentino nie si sama- problem mame uz aj my😀

maria1989
21. júl 2014

keď som prečítala, že ahojte, mám problém... pripomenulo mi to bravo 😀 ale inak vážne - veď je to frajer tvojej sestry, tak čo sa bojíte. 😉

slobodnabaculka
21. júl 2014

Zeberte šeckých do auta a bude zábava, čím vác lidí, tým vačšá prča. Ja to poznám, aj když je místa jenom pro šéstich, zrovna patnásti nalezeme oknem do naši vetrízky a ješče aj nejaké dzeciská na korbu, tak je hukotu po celé silnici. Aj si zaspívame po ceste, zašpásujeme a tak. Vravím ti ber šeckých kerí kcú jet na čunder a užite si, dobite si baterky.

maria1989
21. júl 2014

@slobodnabaculka 😀 😀 😀

lenka110611
21. júl 2014

to čo je za otázku bože aký výbuch smiechu mám 🙂 🙂 🙂

ivka23685
21. júl 2014

strasne teplo je vonku, ze? 🙂 🙂 🙂

margareta52
autor
21. júl 2014

@ivka23685
@lenka110611
@maria1989
@slobodnabaculka
@maria1989
@mamulibabuli
@serpentino
Som na pc tak to prepíšem. mám tu sesternicu na prázdniny. do zahraničia ideme vlakom. keď doniesli sesternicu tak brali moju ségru aj s jej frajerom do zahraničia. ideme tak že veci nám berie kamoš do zahraničia autom a my pôjdeme vlakom. kamoš ide s mojim bratrancom. čiže do auta sa nevojdeme už my štyria. mama berie lístok pre štyri osoby tam aj späť. budeme tam a trz je problém ako vyriešiť to, že my pôjdeme štyria naspäť ja ségra a rodičia. kamarát ide autom naspäť o týždeň skôr keďže má tak dovolenku a chcú to spraviť tak že kamoš vezme aj ségrinho frajera lenže on NECHCE pretože ho pozná deň a cudzieho do auta NEVEZME. a trz chcú aby sme ho presvečili aby ho vzal do auta pričom na cestu každý niečo dá ... my na lístok a kamarát davajú pol na pol na benzín.
ten chalan ... teda ségrin frajer sa robí najväčšie neviniatko pritom kričí na ségru a tak ju zmanipuloval ž ona všetkých nenávidí atď. ... takže to nie je len tak že z trucu ... aj keby sme my šli autom tak kamarátovi dávame peniaze na benzín.

ivka23685
21. júl 2014

no ja som z toho zasa jelen 🙂 a tretikrat to citat nejdem, ale urcite to dobre dopadne 🙂

lenka110611
21. júl 2014

ufff moja... ešte horšie...

uhnakova
21. júl 2014

Kokso, fakt sa to neda pochopit 🙂, ale stotoznujem sa s nazorom @slobodnabaculka

slobodnabaculka
21. júl 2014

A co tak ségrinho frajira nehat na motoreste pri prvej piš pauze a odjet dál a máte o jeden problém méne? Nekce dát ani na benzín, nááá co je to za prevíta? Nech jde z motorestu stopem, když je taký čávo.

sense
21. júl 2014

nech si frajer kt. ho nema nikto rad kupi listok na vlak...osobne by osm nikoho koho poznam den do auta nezobrala a uz vobec nie gratis....

cobhan
21. júl 2014

ked nechce platit za benzin, tak moze ist kludne vlakom. Inak my mame v rodine jedneho spekulanta, co sa kludne nasackuje do auta a ked povies, ze tak prispej na benzin, tak sa este ohradi, ze ved on je ako stopar. No sorry, stoparov neberiem, nikdy som nebrala a teraz nezacnem 🙂

slobodnabaculka
21. júl 2014

@sense Tak je a navíc, taký nesnášenlivý prevít dokáže skazit dovolenku vám všem a to uš neni jen škoda finanční, ale aj duševní, nevím srovna, v tém prípade by jsem zvažuvala aj pojiscení proti skažené dovolenke v nejaké poiscovni. A to ti radzím od fachu. Proč by si se mala kukat na nejakú odutú maškaru pocelú dovču? Povedz ségre nech si dotedy nájde nejakého porádneho a finančne zabezpečeného chlapa, kerí nebude mat problém vicálovat za benzín. Trebárs nemusí vizerat srovna jak Fabrizio, ale hlavne nech se k ní a k vám chová jak k seberovným.

yanni
21. júl 2014

@slobodnabaculka no ja sa rehlim jak koooooon 😀 Ani nie tak na tej aotazke. rajer, kamos, rodicia, segr. No kto sa v tom ma vyznat.
Ale zenus, hod obraztek toho Fabrizia. Ja este stale neviem, kto to je 😕 😨

slobodnabaculka
21. júl 2014

@yanni Nááá, šak je uš v mém profile ve fotobloku, láska moja. Uš jenom na podpis kartu čekám z Itálie. Každý den se chodzím spytuvat na poštu do Vranova, či uš neco nedošlo pro mne, no zatím nic ani suchý lístek. Ale budu poctivo čekat aj celé léto, má to príst z Ríma od jeho ocina. Našla jsem ho nakonec aj na Facebooku, žasla jsem.

masinka
21. júl 2014

@margareta52 no ak je problem v peniazoch, tak nech tvoj kamarat povie segrinmu flajerovi moj zlaty, je to tolko a tolko km, spotreba je takato, tolko prispejes alebo chod stopom.... ziadne ze mama presviedca otca aby presvedcil teba ze mas presvedcit jeho ci ako to tam mate pomotane..... jeho auto, jeho rozhodnutie koho a za kolko berie, resp. neberie, lebo ho nema rad.... ale to tiez nech povie rovno, nie sa vyhovarat, na
to, ze ho pozna jeden den, no, je to frajer tvojej sestry, tak to je hadam ine ako ked zoberie niekoho na kraji cesty.... to by sa skor ten frajer mal bat ze ho nepozna a nevie, ako soferuje (my sme tak viezli z chaty kamaratovho kamarata, ja som sedela za volantom asi tretikrat v zivote a na dialnici som bola prvykrat, neviem ci sa ten chudak odvtedy este odvazil sadnut k niekomu do auta)....

staronova
21. júl 2014

bože, kde je sever?????? to asi z tých horúčav.......

slobodnabaculka
21. júl 2014

@margareta52 A kde to vlastne lezete? Nekde k moru, či na hory?

serpentino
21. júl 2014

@margareta52 ..Zostante vsetci doma a je po probleme 😀 😀 😀 😀

acer11
21. júl 2014

vyserte sa na to,ostante tam kde ste 😀 😀

anatalia77
21. júl 2014

Tak co,uz sa vezu??? 😕

yanni
21. júl 2014

@slobodnabaculka jaaaaaaj. No uz som ho okukala. Nooooo fesny. Dala by som si povedat 😀

Baby, nepisla nieco, ze do CZ? To to je ale zahranicie 😀 😀 😀 😀 😀

slobodnabaculka
21. júl 2014

@yanni No veru, ale to se nekdy stáva. Aj tu nekeré pri Vranove nebili ješče nikdy ani v Prešove a když povím, že jsem bila v Bratislave vibožkávat prezidenta, tak ríkajú "jeminenky, tak daleko?" to se jim zdá jak pro nás kozmopolitky trebárs Singapur.

mamavera
21. júl 2014

baby ja z vás nemôžem....sa tu rehocem na celé kolo.....už tu bol nazrieť syn, či som kompletná a nepreplo mi z toho tepla....ale aspoň téma, kde sa nikto neháda.

jankatt1
21. júl 2014

Akože toto je PROBLEM, pre ktorý bolo treba zakladať novú tému? Ja by som odporučila nasledovné... popros mamu Tvojho bratranca, aby sestru Tvojes sestri frajera, aby sa teda zviezol s bratom Tvojho kamaráta, lebo keby išiel so sesternicou Tvojho kamaráta sestri, tak by s tým mal problém bratranec Tvojho otca mamy. A o tom, čo by na to povedala neter Tvojho kamaráta bratranca už ani nehovorím... 😉

kristina74
21. júl 2014

@slobodnabaculka pocuj, ty budes vesela kopa, chcem ta za kamosku 🙂).

mawka
21. júl 2014

sestra mojej mamy frajerka kamaratovho frajera ja a moj brat dedo s babkou a sesternicou mamy mojej sesternice plus prapravnucata babky z druhej strany spolu s tetou od uja ignaca vlakom, busom, ponorkou aj vzducholodou.

WTF? 😀

yanni
21. júl 2014

@jankatt1 1000 lajkov 😀 😀 😀 😀