Ako vyriešiť tento problém?
Ahojte. Mam problém. V auguste ideme do zahraničia a je tam aj moja sestra s frajerom. Problem je v tom ze ho nemame radi. Sestru zmenil ale o tom nechcem. Do cz ide aj kamarát s autom a mama berie lístky 4 osoby na vlak s tym ze kamos ide s mojim bratrancom. Ale je tu iny problem sesternicim otec chce aby moja mama kamosappresvedčila aby kamos vzal segrinho frajera do auta. Upozorňujem ze ten chalan by neplatil ani na benzin ani nic len by sa odviezol domov. Kamarát o tom nechce po ut pretoze toho chlapca pozná jeden deň ... mamu obvinuje ze nchce ho zpbrat lebo hovori ze frajer sestry je zly ale chapem ho ze nechce ho zobrat ved ho pozna dwn a nema auto šrot ... a hlavne ze by ani na benzin nedal. Ako toto vyriešit? Bolo by dobre keby nešiel bratranec tak ideme naspäť my s kamosom a je to ale takto neviem.
Sranda...a kto ako komu ho a kedy??? Ved to je incest :D.len som nepochopila,ci vo vlaku,alebo v aute 😝
@margareta52 najlepšie by bolo, keby nešiel nikto nikam 😀 😀 nebolo by aspoň treba nič riešiť 😀

zeny, precitala som to cele ... bolo to hotove KAJNSMETKE! ... uz by sa mal blizit koniec dovolenky, ostava len hadat, kto v zahranici ostal a kto zabil sestrinho frajera ... tipujem otcov konov brata pes