Ako vysvetliť otcovi, že nechcem rodinu?
Ako strucne a jasne vysvetlit fotrovi tak aby to pochopil . Ze nechcem rodinu , zenu , deti len preto ze mam podla neho nejake idealne podmienky aby to tak bolo . To ze to je jeho nezrealizovanym snom nieje moj problem a skrz mna si nebude predsa kompenzovat vlastne nedostatky . Ak ja to raz nechcem tak to nechcem . Ci rodic je na to aby cloveka neustale buzeroval s kravinami ?
@michal3691povedala som.ze ak si spokojny tak nemas riesit.To co si myslim je vedlajsie a to ta ani trapit nemusi.Bodka.No aspon ze si si priznal ze si hovedo a slusnost ti nic nehovori.A mas pravdu,niesme vsetci rovnaky a som tomu rada ved co by bolo s nami keby sme boli vsetci ako ty.
@michal3691 vsimol si si, ze sa uz dva roky tackas v tom istom? Stale tocis, ako ti je skvele a vobec si to nevies obhajit. To je ubohe.
@dominika_klara no ja si periem vsetko sam , to ze byvam u rodicov neznamena ze sa o mna staraju ci pana . A perie mi to pracka skus si to kupit nemusis na potok chodit rajbat . Vlastne = na hypoteku co 🙂 A komu by asi tak tieklo tvojim parchantom predsa .Musis im dat nieco na adhd aby vydrzali v klude sat .
@mimi1237 presne tak vdaka mne tieto matere su na seba ovela hrdejsie ako by to bolo bezomna , ak by som mal 4 deti barak , zensku tak by boli hlboko nasrate a sklamane zo seba co zle robia ze to taky blb ma a oni ne hahaha , slusnost je precenovana nic za nu nemam .
@moonlight1210 ja si idem svoje , matere si idu ties svoje . Tak ako si matere neobhajili ze su deti lepsie ties tocia dookola to iste a ties je to ubohe a zivot de dal hlavne ze sa bavime
@michal3691 fiuha.Kohutik sa napaprcil 😁
Ano, nemám na práčku.žijem v slumoch ,chodím vo vrecovine(vypadam v nej sexy),periem v potoku,žijeme v dobe kamenne, používame oheň miesto sporáku.ale na hypotéku mám.
Človece,si borec.Mas VŠ a úbohých 800€,ktorý žije na krku mamičky a ocinka.Tolko ale zarobí úbožiak z osobitnej školy za pásom.
Tebe pomáha ocinko,maminka,však jej ti dobre v tvojej jaskyni,keď nemusis platiť hypotéku, energie,máš na večeru volske oko či prazenicu .Radšej si kúpiš extázu ako sa odsťahovať.
Naproti tomu som ja zobrala život do svojich rúk a odsťahovala sa ,keď som mala 21rokov !
Ty máš 30(1😎 .Niekde zaostávas..... Vole!
A pokiaľ nevieš,čo nevies.Mam parchantku.A tá už konzumuje tuhú stravu.Ocividne máš vo všetkom bordel
Necucas ešte mliečko z fľaštičky?S prímesou tvojich liečikov?
Ja myslím ze je úplne super že vieš čo nechceš, teda deti a rodinu. Len preto že to niekto od teba očakáva to ani nerob. Bol by si ty nešťastný, tvoja žena aj deti. No ako o tom presvedčiť tvojho otca, to ti tu asi žiadna neporadí. Proste to je tvoj otec skor ci neskôr musí pochopiť.
@dominika_klara tak hlavne ze vam do kolonie potiahli internet . Hej a v ktorom state na slovensku to nebude tu som retardov tolko zarabat este nevidel , ci tvoj retardovany chlap tolko dostava ? On ta klame chodi po nociach kradnut . Zobrala zobrala a peries v potoku a zijes v kolonii ale tak ide ti internet to mas do pohody . Nie nie ziadne lieciky .
@michal3691 chudatko moje zlate .Takže ti,čo sú šikovnejši a viac zarábajú,kradnú.Zlatko moje.Keby si toľko nefetoval,venoval sa aspon kariére,ver,že by si aj ty mal viac ako 800€ Ale chudáčik uboleny,utrápený,ocinko ta núti odsťahovať ,tebe sa nepáči,že by si si tu práčku novú musel kupovať ,čo i len wifi,alebo nový gauč,na ktorom by si onanoval.a preto zahadzujes flintu do života
Zvláštne,že už aj proti chlapom ides.Závidis čo?Veď kto by ťa chcel?30rocneho chlapca,nevyzreteho,s maminku a extázou na krku.Nie si ty náhodu homosexuál?Toľko žiarlivosti.k tomu na zenskom portali a tolko slz
A môj retardovaný manžel ,ktorý dostáva nadpriemer,si vzal za manželku retardovanu zenu,ktorá sa prepracovala na vysoké pozície vďaka svojej šikovnosti.
@dominika_klara no hej ak dostava retard 800 € tak iste ano kradne . Zavidim co retarda ? si sa prefajcila na vysoke pozicie ? tak to sedi
@dominika_klara Hej ,tiez som sa chcela opytat ci nieje gay,mozno aj preto na neho otec tlaci ,mozno ma obavy ze je homosexual 😁
Napisal sem Ani Tak davno tvoj otec ? 😄
Nie je to nahodou tvoj zufaly otec ? 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/problem-s-dospelym-synom-2/
@michal3691 no jo, nemas argumenty, tak zacinas s urazkami..... fakt hodne cloveka, ktory tvrdi, aky uzasny zivot ma a ako si uziva...... 😲
@michal3691 myslím to úplne vážne , a v dobrom-skús hladat odpoved na tvoje otázky na inej stranke..napr:
@charlie1980 uff, tak toto je uz silne kafe. Ale ja osobne si nemyslim, ze este aj jeho otec sa chodi spovedat na konika, to by bola uz totalna haluska, aby si otec a syn vybrali maminkovsku stranku na riesenie takychto problemov. Podla mna aj jozef1473 je Miso a ze mu tie drogy uz totalne udiaraju na mozog 💉💊
@zuzkavladko Podla mna je to dedicne 😂
@charlie1980 este ma napadlo, ze Miso moze vystupovat aj pod menom tej akoze byvalej frajerky....fakt by ma to neprekvapilo. Nema zensku, zije u rodicov, tvari sa ako strasny borec, ale pritom je totalne sam....a preto si pise z troch nickov na konovi s kopou maminiek.
@zuzkavladko este cekni nick dominikdominik..... zmenil si tam vek a niektore detaily, ale styl pisania, napr medzera pred ciarkou aj po ciarke a nazory - to je cisty Mizo.
Jeeejoooo, este mi nikto nikdy neodstranil prispevok....vraj som mimo temu 😀 Dakujem. Hlavne ze autor prispevku sa drzi temy, ze? 😂😂😂😂😂😂
@zuzkavladko presne toto si myslim.. miso je sam a tak zabija cas vymyslanim tem aby mal aspon nejaky kontakt.. skoda len ze to este neskusil zmysluplnejsie a nezacal este premyslat nad tym preco. ma tak prazdny zivot.. vlastne mi ho je luto...
@dominika_klara teda zena 😂 malokomu sa podarilo chlapca tak vytocit, dobra si 😂
@taga no jo, pravda vie vytocit..... 😉
zeny radsej fakt mu poradte bo nedajboze "aj motyka vystreli" a o par rokov (lebo vsak laska nepozna cisla a vek a rozum, ze) a niektora slecna - vasa dcera si ho prinesie domov...to bude potom amen-cma!
@obsadenemeno a aj tebe ide 😉 ale myslim ze najviac by ho vytocilo keby vo vsetkych jeho temach uz 'zdochol pes'..
@taga v podstate sa tak deje

@michal3691 matku a otca nemám,ani svokru
Napokon neviem,kto tebe trenky perie ak nie tatko či mamička 😁😁😁
Neviem,kto býva u mamičky a tatinka.My máme vlastné bývanie.Neviem,komu mlieko po brade tečie a cicka z maminkinho cicika😁
Očividne máš skreslene predstavy.
Prečo máš ty potom čas na kraviny,ked mas tak najtragickejší život na svete?zamotal si sa chlapček, čo?