Ako vysvetliť vypočítavým svokrovcom nedorozumenie?
Idem si po radu,ako im to vysvetliť lebo stalo sa nedorozumenie a neviem kto sa má hanbiť !? Svokor ma požiadal či snim nepojdem ja do mesta lebo nevie čo má kúpiť pod stromček vnúčatám mojej 2 ročnej 🙂 a nevlasnemu synovi deťom takže tiež vnúčatám 14 a 12 rocnym . Tak ja ochotne som išla . A po ceste v aute mi povie že chcel by mojej dcére kúpiť niečo drahšie lepšie ale že máme sa zložiť 😂 ja som bola ticho od úžasu . Išli sme do obchodu vybrala som nie drahé veci mojej dcére a takisto tým dvom on vybral sebe tričká a svokre pyžamo a ja som mala zaplatiť to čo on chce dať vnúčatám 😂tak som dala dole veci a som vzala len2 veci . O čo mu ide ? Veď ja darčeky mam už nakúpené pre kazdeho prečo to urobil že ja mám prispieť myslel že mne urobí dobre ??? Ja som svojmu kúpila sama za svoje od nikoho nepýtam prispieť povedala som to mužovi on zase jemu tak az z práce mi volá že on nevie už čo robí,, podľa mňa on len nepočítal že to poviem niekomu ach jaj som ja hluuupa???? Preháňam ?
@18101995 ak ta bude nútiť do rozhovoru tak mu môžeš povedať ze ste mali vyclenenu sumu na darčeky ktorú ste už vyčerpali. Takze nevidis dovod este sa skladat na dalsie darceky. Keďže si na materskej, nemas na rozhadzovanie a bolo to pre teba necakane, nerátala si s tým, keďže ty už darčeky máš.
@18101995 lebo títo starí pani považujú kupovanie darčekov za ženskú robotu .
Stačí si prečítať diskusiu spred hodiny "Žiaden darcek" väčšina zien tam píše ze ich otcovia nikdy nič nekupovali, robila to mama. Mamy kupovali darčeky aj sebe aby si mali vobec pod stromčekom co rozbalit ...ú nás to tiež tak bolo.
Druhá možnosť ze si myslel ze nebudeš piskovat lebo chceš byt dobrá nevesta a všetko zacvakas .
Ale ja ho nepoznám tak neviem.
oni vas vyhodili z domu do bytu a vy ste tam potom isli znovu byvat ?
a samozrejme ze su to nemala platit trapne sa ma citit svokor tak proste odloz darceky pre neho a svokru a nedaj im tiez resp az podla toho ci oni daju
a nech si to riesi s nim tvoj muz ziadny rozhovor mimo neho
@mamina7070 tak ja mám náplane im odbalit nezaslúžia si nič keď ľutuju oni deťom tak oni nemusia mať nič
Normálne by som sa ho opýtala ako to teda myslel, nech mi to vysvetlí, lebo že ty tomu nerozumieš. Normálne mu povedz, že to že ťa zavolal do mesta, že si chápala ako pomoc pri vyberaní a nie že ideš ty nakupovať, keďže ty už darčeky máš. Máš dobre prefikaneho svokra 🤥🤥
@mamina7070 áno vyhodili nás rok sme boli v nájmu aj sme platili pozícku čo sme si tam prerabali spodok a nemalu sumu 500 pôžičku a najom 700 a ešte chodil.stary že za zmetie im prišlo 70 e tak chodil zobrať... My sme sa tu vrátili len kvôli tomu že mi to platíme a máme tu svoje veci nový nábytok mala všetko čiže tak kvôli financiám aby sme neplatili 2 bývania
Dobrý blbec, sorry.
nejaký dôvod prečo si sa neozvala namieste?
@zuzanka.zuzu mala som šok nevedela som reagovať lebo som to necakala
@18101995 teraz budeš v rodine za zlú ty... stačilo povedať že nemáš peniaze, prípadne so sebou peniaze, prípadne že máš len 5 eur, hocičo....
Napis potom pokracovanie, ma to zaujima, bavim sa na starom
Keď príde muž domov normálne by som svokra zavolala hore nech si vyriešite čo to malo znamenať.
On ťa zavolal ako pomoc (on ich šiel kupovať), vedel že vy darček už máte....je úplne jasné že keď chcel niečo kúpiť mal si to aj zaplatiť.
Normálne jasne by som sa ho spýtala čo to malo znamenať a prečo by som mala darčeky pre jeho vnúčatá platiť ja.
@18101995 Dobrý o*ebavac ten tvoj svokor. Chcem kúpiť darček tak mi prispej? Čo sa s koňom zrazil? Každý nech kupuje také dary na aké má. Keď chce prispieť na niečo drahšie nech dá peniaze do obalky a po dohode s rodičmi napíše že je to príspevok na bicykel/denný tábor a podobne.

@18101995 a to teraz urobil prvy rok? Doteraz kupovali oni?