Ako vysvetliť vypočítavým svokrovcom nedorozumenie?
Idem si po radu,ako im to vysvetliť lebo stalo sa nedorozumenie a neviem kto sa má hanbiť !? Svokor ma požiadal či snim nepojdem ja do mesta lebo nevie čo má kúpiť pod stromček vnúčatám mojej 2 ročnej 🙂 a nevlasnemu synovi deťom takže tiež vnúčatám 14 a 12 rocnym . Tak ja ochotne som išla . A po ceste v aute mi povie že chcel by mojej dcére kúpiť niečo drahšie lepšie ale že máme sa zložiť 😂 ja som bola ticho od úžasu . Išli sme do obchodu vybrala som nie drahé veci mojej dcére a takisto tým dvom on vybral sebe tričká a svokre pyžamo a ja som mala zaplatiť to čo on chce dať vnúčatám 😂tak som dala dole veci a som vzala len2 veci . O čo mu ide ? Veď ja darčeky mam už nakúpené pre kazdeho prečo to urobil že ja mám prispieť myslel že mne urobí dobre ??? Ja som svojmu kúpila sama za svoje od nikoho nepýtam prispieť povedala som to mužovi on zase jemu tak az z práce mi volá že on nevie už čo robí,, podľa mňa on len nepočítal že to poviem niekomu ach jaj som ja hluuupa???? Preháňam ?
Ale v dnešnej dobe sú mladí väčšinou takí, že takýto spoločný postup nechcú, ja by som tiež taký postup nechcela, to by museli byť veľmi dobré vzťahy.
@18101995 hneď v obchode si mu mala odmietnuť zaplatiť s tým, že už kupovať nejdeš. Alebo mu to povedať keď ste tam išli. Teraz by som to už nechala tak.
Máš žiť svoj život a nie život s cudzími ľuďmi. To je hlúpe!
@18101995 povedz mu na rovinu ako to je. Nech kúpi na čo má a co mieni, že kde videl aby sa takto kupovali darčeky. Ja vyberiem, ty zaplatíš 🙈 asi je dobre prešpekulovany a dobre ze si sa nedala a povedala si to mužovi. Nech dedo vie, že ďalšie Vianoce ma ísť nakupovať s niekym iným 😅 ty nie si blbá.
Ja neverim ze niekto moze byt tak mimo, v tom nieco musi byt inak stracam nadej v rozum uz😄 preco vas vyhodili z domu? A platite si okrem hypoteky aj normalne reziu, stravu vsetko?
Chybu si urobila hned v obchode ked si zaplatila uz len za tie dva. Takto sa z toho uz nonsalantne nevyvlecies a za trubku budes ty 🥲 nevadi, mas poucenie do buducna, so svokrom na nakupy vianocnych darcekov jedine bez penazenky ❤️🙈
Byt v tejto situacii sa ho na pokladni opytam ci to bude platit on alebo to nechame tak. Aked je taky potom by som si popytala 5€ na benzin.
No, znova si sa postavila sama za seba.
Necitala som vsetko, ale ja som sa uz s takymto cudnym pristupom stretla... Ze on akoze spoluvybral, ja zaplatim, lebo je to pre moje dieta... je to čudne.
@18101995 a das im darcekz na cianoce ci nie svokrovcom ? ci znovu cuknes ty das a oni anindetom nic nedaju ?
Joj ale preco si mu povedala, ze nic sa nedeje? A co mu syn vlastne povedal? Sak sa nadychni a povedz mu "Zdalo sa mi cudne, ze mam darceky od teba pre deti zaplatit ja". Bodka
Nechapem
Tak naco vobec na to myslis a este zakladas temu ked mu to normalne nepovies
Bože, títo držgroši, čo si berú so sebou peniaze do hrobu…🙈
Je to jednoducho svokor držgroš, zaplatila by si ty, on by bol za chutného obdarovateľa, o to mu šlo. Asi si myslí, že si taká sprostučká, že si toto môže k tebe dovoliť. Otrasné akí sú ľudia. Keď na to nemá/nechce nič dávať, tak nech naozaj nič nedá a nie sa takto strápňuje.
@18101995 spravila si blbca zo svojho muža on sa tá zastal
A ty sa tváriš že nič sa nestalo
Tue darčeky, čo si zaplatila, si mu dala? Ja by som mu ich nedala a dala by som ich deťom, že to majú odo mňa. A tiež nerozumiem, ze keď si do toho namontovala manžela, prečo si sa potom neozvala a nedoriešila to? Generačné spolubyvania nebývajú dobré. Dúfam, že keď ste prerábali spodnú časť domu, že je aspoň na vás prepísaná, a ze ste nerekonštruovali cudzí majetok.
Dobre bizarná situácia, ale tak potom si dodala, že spolu bývate a to už je zas trochu ine, lebo je to cele taká šedá zóna, spoločná domácnosť, istým spôsobom spoločne hospodárenie. možno mal na mysli, že oni prispievajú na vás život a ty môžeš teraz prispieť aspoň na darčeky… proste také nažívanie skôr nepochopenia prinášajú už z definície
Preto ešte to pyžamo pre každého z nich - z jeho pohľadu ti dal šancu sa zavďačiť pod zámienkou myslím 😀
@18101995 Chcem sa len opýtať, načo bola založená táto diskusia, keď si sa po*rala a nič mu nepovedala?
Chudák manžel. Chcel ti dobre a ešte z toho vyšiel ako debil
@denisa0504 nevisiel on tiež nechcel riesit a akurát prišiel jeho syn z čiech a sedeli u nás on si ma zobral na bok a tak sa pýtal preto som nechcela rozoberat

Ja tomu rozumiem tak, že svokor chcel kúpiť darčeky pre celú rodinu a potreboval pri tom ženskú radu a tiež to myslel tak, že keď bývate v jednom dome spolu, tak aj darčeky kúpite čo ja viem asi na poly - oni pre vás a vy pre nich.