Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?
Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….
ahoj, milujem ked sa k teme vyjadruju zeny ktore nemaju v tom veku deti a nevedia to objektivne posudit... ja by som to dcere tiez nedovoli. dala by som jej na vyber bud si oblecenie "normalne" plavky alebo nejde s nami, predpokladam ze dovcu jej platite. inak toto je osveta nie na par dni pred dovolenkou ale o style obliekania cely rok. vdaka Bohu moje deti sa takto neobliekaju, vazia si svoje telo a neukazuju ho kazdemu na okolo... je to sucast ich intimity... drzim palceky vo vysvetlovani pre a proti
Autorka, nepomôžeš si, dnes je taká móda - čím viac spodný diel dámskych plaviek pripomína zubnú niť, tým viac IN.
Dcéra len ide s dobou, veľmi jej už do toho hovoriť nemôžeš, keďže je dospelá. A už keď, snaž sa rozumne jej vysvetliť svoj pohľad a nie ju rovno prirovnávať ku k*rve… potom jasné, že ťa má vieš kde.
@anonym_autor Opýtaj sa jej, či chce, aby si nad ňou honili 60-tnici. Pochopiteľne sa chce páčiť rovesníkom, ale na pláži ju uvidia aj starí zhýralci. Ja ti rozumiem - ak raz budem mať dcéru, a nech bude mať aj 30, nepáčilo by sa mi, keby išla takto.
@anonym_1d0b54 nepáčiť sa ti to môže,ale to je tak všetko
na dovolenke je kazdemu jedno kto co ma na sebe .. chap by sa pozrel aj keby bola v neoprene kedze je chlap ..pokial je dcer aok tak ju nechaj ..uz ma 19 - nemozes ju navliect do babkovskych celych plaviek .. ci muslimskych .. hold je mlada tak nech si to uziva kymnezacne ochabovat
ahoj, milujem ked sa k teme vyjadruju zeny ktore nemaju v tom veku deti a nevedia to objektivne posudit... ja by som to dcere tiez nedovoli. dala by som jej na vyber bud si oblecenie "normalne" plavky alebo nejde s nami, predpokladam ze dovcu jej platite. inak toto je osveta nie na par dni pred dovolenkou ale o style obliekania cely rok. vdaka Bohu moje deti sa takto neobliekaju, vazia si svoje telo a neukazuju ho kazdemu na okolo... je to sucast ich intimity... drzim palceky vo vysvetlovani pre a proti
@anonym_22a801 na mieste tej dcéry by som nešla a mala by som pokoj 2 týždne od premotivovanej matky.
Mam skoro 40 a ine plavky ani nevlastnim. Raz som si kupila a neviem, ci som ich mala 2 krat na sebe. Dcera ma 19, nie 9. Moze si obliect, co chce.
@anonym_22a801 ved má 19, nie 15. V 15 by som to tiež nedovolila ale v 19 je to už dospelá žena.
@anonym_22a801 na mieste tej dcéry by som nešla a mala by som pokoj 2 týždne od premotivovanej matky.
@rozculena čo je premotivované na matke, ktorá nechce, aby jej dcéra chodila s holým zadkom po pláži, aspoň trochu rešpektu by mohla mať k rodičom, ak sa im to nepáči.
Keď si sama zaplatí dovolenku bez nich, nech si oblečie čo chce.
@anonym_autor No je tam toho, ma uz 19, nie 9 ci 14. Vela dievcat a zien take ma, aj ja mam tiez take.
Za mna bezne.
@rozculena čo je premotivované na matke, ktorá nechce, aby jej dcéra chodila s holým zadkom po pláži, aspoň trochu rešpektu by mohla mať k rodičom, ak sa im to nepáči.
Keď si sama zaplatí dovolenku bez nich, nech si oblečie čo chce.
@anonym_2d41fa respekt sa nebuduje zakazmi. Mala ju vychovat tak, aby jej to ani nenapadlo. Teraz je uz trosku neskoro vychovavat. A neskoro je aj zakazovat.
@anonym_2d41fa respekt sa nebuduje zakazmi. Mala ju vychovat tak, aby jej to ani nenapadlo. Teraz je uz trosku neskoro vychovavat. A neskoro je aj zakazovat.
@anonym_c55589 to je pravda, ale reagovala som hlavne na spojenie "premotivovaná matka" Keď vidím niektoré školáčky a ich napol holé zadky, pupky... pomyslím si čo majú za rodičov, ak ich pustia tak odeté na ulicu...
Tak asi sa chce aj opáliť neviem čo riešiš je to len telo schránka ničím nezaujímavá
to nevidite ze tu temu napisal chlap?
No mne by sa to tiez nepacilo ako matke. Ale to je asi tak vsetko, co by som k tomu mohla 🤷🏻♀️.
Ja mam zas opacny extrem, moja dcera je zastankyna prirodzeneho ochlpenia, takze je to zaujimave cele leto :D. Ale uz som si zvykla a aj ty si zvyknes na holy zadok svojej dcery. Neboj dobre bude ☺️
No mne by sa to tiez nepacilo ako matke. Ale to je asi tak vsetko, co by som k tomu mohla 🤷🏻♀️.
Ja mam zas opacny extrem, moja dcera je zastankyna prirodzeneho ochlpenia, takze je to zaujimave cele leto :D. Ale uz som si zvykla a aj ty si zvyknes na holy zadok svojej dcery. Neboj dobre bude ☺️
@anonym_c6f857 aj moja dcera chodila kedysi s chlpatymi pazuchami a nohami, nastastie ju to preslo
@sisa_s a vy by ste boli ok s tým, ak by ste takto videli svoju dcéru?
@anonym_autor Nie, nebola by som ôk s tým, že si také niečo moje dcéry oblečú. Za mňa je to nevkusné a môže mať postavu, akú chce.
Dnes je taky výber krásnych bikin, ktoré ukážu parádne na postave a sú aj pekne, aj vkusné, sexi. S dcérou by som hodila reč. Zakázať hej nemôžeš. To mala urobiť výchova za tie roky
@anonym_autor je svojpravna či nie? 😵💫
@anonym_c6f857 aj moja dcera chodila kedysi s chlpatymi pazuchami a nohami, nastastie ju to preslo
@anonym_289292 moju to asi neprejde, ma 22 a uz od 17 ju to drzi :D.
@anonym_1d0b54 a 50tnici by ti nevadili? Vadia iba 60+? :D
@anonym_94fc59 Osobne by mi vadilo, keby nado mnou onanoval ktokoľvek. Mladú ale možno odradia práve tí starci.
@anonym_1d0b54 ak by tvoja dcera mala 30 a tebe by sa jej plavky nepacili, tak to nepacenie je jedine co by si mohla.
@anonym_c55589 Veď ja nepíšem, že by som to dokázala zmeniť, píšem len, že by sa mi to nepáčilo, a že rozumiem autorke.
@anonym_autor nechaj ju nech si nosí čo chce...kedy to bude nosiť v 50tke s celulitídou? Teraz má na to postavu aj vek
@anonym_94fc59 Osobne by mi vadilo, keby nado mnou onanoval ktokoľvek. Mladú ale možno odradia práve tí starci.
@anonym_1d0b54 Myslim, ze online xxx obsahu je dost, ze dnes uchyli nie su odkazani na kupalisko a zeny v zrelom veku.
Ja by som ju nechala, nikto vás tam nepozná, možno sama zistí, že tie uslinané pohľady sú jej nepríjemné, nič iné sa s tým robiť nedá ak je dospelá
Po 18-ke jej nemozes nic zakazat, ani ked pojde na gang-bang na miestu tanecnu zabavu. Ako sa vravi : ohybaj ma mamko, pokial som ja Janko.
Ak má pekný zadok, nič by som jej nehovorila. Kedy má také veci nosiť, ak nie teraz.
Ak sa na jej zadok nedá pozrieť, veľmi jemne a diskrétne by som jej naznačila, nech si dá niečo primerané postave. Ale jemne, aby nemala depky alebo ppp.
Ja som nosila kratulinke suknicky a crop topy koncom 90, začiatkom milénia, takže dcére by som určite nezakazovala.
Ja som myslela, že toto bude zúfalstvo matky 13 ročnej dievčiny a nie 19 ročnej ženy
Toto nemozes mysliet vazne. Schvalne som take plavky pozerala a ja na tom nevidim nic zle. Klasicke plavky trochu viac vykrojene na zadku. Nerob z toho dramu. Je uplne jedno, ci sa ti to paci, tvoja dcera je dospela. Do akeho veku jej chces rozkazovat? Ved ked ma peknu postavu nech ich s hrdostou nosi. Mna skor irituju zeny, co na to postavu absolutne nemaju a navlecu to na seba. A k tvojej otazke, ano dovolila by som ich dcere

@anonym_autor ja som tiež také nosila keď som mala 19 a nosim ich občas aj teraz keď mám 35. Mamine by to ani nenapadlo mi to zakazovat v 19, ved to som uz aj frajera mala. 😅