icon

Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?

22. jún 2026

Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….

anonym_a09645
23. jún 2026
@beronsche

@anonym_a09645 pretože, ak nič iné, vidíš aj v iných témach, že mám konzistentné názory..
prečo máš potrebu sa schovávať za anonym, ak sú aj nicky podľa teba rovnako anonymne?
Podľa mňa preto, že nechceš, aby si ťa niekto zapamätal, čiže sa vlastne hanbíš za názor.

@beronsche Prepac, ale ty nie si konzistentna. Tiez prispievaj anonymne, mas tu moznost. A prosim vratme sa spat k teme, a nie debate o anonymoch (hlavne ked dochadzaju argumenty).

anonym_78011c
23. jún 2026

Dcére by som to v takom veku už určite nezakazovala, ale tiež by mi vadilo, že sa v tom ide pretŕčať niekde na pláž. Normálne plavky odhaľujú dosť, nemyslím si, že je potrebné ukazovať celú zadnicu. 1 z 10 má na to zadok, ale ani to, podľa mňa, nie je dôvod ho ukazovať na verejnosti.

beronsche
23. jún 2026
@anonym_a09645

@beronsche Prepac, ale ty nie si konzistentna. Tiez prispievaj anonymne, mas tu moznost. A prosim vratme sa spat k teme, a nie debate o anonymoch (hlavne ked dochadzaju argumenty).

@anonym_a09645 pýtala som sa ťa niečo iné..
Ale vlastne mi je to jedno, rob si čo chceš, myslím si svoje..
S odbočovaním od témy tiež končím, doťahovať sa so zbabelým anonymom má nebaví..
Avšak vyprosim si poznámku, že nemám konzistentné názory!

mk22
23. jún 2026
@anonym_d5d4eb

@mk22 neodpalilo by nikoho. Nerob sa tu viac než si len za to, že chodíte pomaly holaté .

@anonym_d5d4eb kto sa robi viac, kde to čítaš prosím ta?
Co ti pece slnko na mozog?
Ja nechodím holata, ty na co reagujes? Kde to citas?Ja pisem zs mam 19r dceru a kupila si podobne plavky..
A preco anonymne mi pises??

elzu
23. jún 2026
@beronsche

@elzu učíme naše dcéry nespravat sa rizikovo, namiesto toho, aby sme učili našich synov, rešpektovať ženy..
Paradox, od ktorého sa nevieme odpútať...

@beronsche 🙏🏻 děkuju ti za tento presny a vystizny komentar! 🙏🏻👍🏻

kristina2412
23. jún 2026

Je v poriadku, že každá máme hranice niekde nikde. Ako matka má autorka samozrejme právo nesúhlasiť a vyjadriť svoj názor. Pri dospelom dieťati je to ale všetko, čo môže spraviť. V súvislosti s plavkami typu tangá atď má však vždy napadne iné...a to je,že keď už tie plavky nosím, je nanajvýš vhodné dať si pod zadok uterák, keď sedím na barovej plážovej stoličke a iných povrchoch....keď už nie kvôli iným tak aspoň kvôli sebe ...

anonym_43c591
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_deb10e Pozri sa, ty si uc svoje deti co chces. Ja svoje deti ucim súdnosti, ohladuplnosti, a hlavne ucte voci svojmu telu, tomu, ze to co ma byt skryte nech skryte aj zostane. Nie nadarmo sa dievcata uz v cca 9rokoch zacinaju "hanbit" za svoje prsia. Lebo ta prirodzena hanblivost ich ma proste chranit. Nie nadarmo je to takto vymyslene. A neviem ci si chybala na hodinach biologie, ale to nie je ziadna jadrova fyzika vediet, ze ked sa zacinaju v ludoch prebudzat hormony, ked sa zacinaju vyvvijat druhotne pohlavne znaky, tak skratka muzi zacinaju inak vnimat to zenske telo, zacina ich zena pritahovat. Zacinaju cih sexualne pritahovat prave prsia, zadok, predok. To je len obycajna mudrost, nevystavovat svoje zadky predky cecky vsetkym aby na mna zirali a slintali. Lebo muzi su takto stvorení, cim viac odhalené telo, tym viac pritiahne pozornost. A hlavne tu sexualnu. Tak to proste je, ci so mnou suhlasis, ci nie. Tak ono, kto chce aby nad nim vsetci ochkali, achkali, slintali a neviem co este, nech sa paci nech chodia polonahí. Ja ucim svoje deti, ze tieto partie by mali zostat viac skryté ako odhalené, ze nepotrebuju byt takym sposobom centrom pozornosti, ze vedia zaujat aj inak ako zadkom.

@anonym_46af03 zazrak ze si otehotnela s tvojimi nazorami.

tilly
23. jún 2026
@beronsche

@anonym_a09645 hlavne, že ty milá zbabelá užívateľka, skrývajúca sa za anonym, si ok, sčítana, morálna, najlepsia.

@beronsche a pozná vybrané slová po B 🤣

anonym_a09645
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_deb10e Pozri sa, ty si uc svoje deti co chces. Ja svoje deti ucim súdnosti, ohladuplnosti, a hlavne ucte voci svojmu telu, tomu, ze to co ma byt skryte nech skryte aj zostane. Nie nadarmo sa dievcata uz v cca 9rokoch zacinaju "hanbit" za svoje prsia. Lebo ta prirodzena hanblivost ich ma proste chranit. Nie nadarmo je to takto vymyslene. A neviem ci si chybala na hodinach biologie, ale to nie je ziadna jadrova fyzika vediet, ze ked sa zacinaju v ludoch prebudzat hormony, ked sa zacinaju vyvvijat druhotne pohlavne znaky, tak skratka muzi zacinaju inak vnimat to zenske telo, zacina ich zena pritahovat. Zacinaju cih sexualne pritahovat prave prsia, zadok, predok. To je len obycajna mudrost, nevystavovat svoje zadky predky cecky vsetkym aby na mna zirali a slintali. Lebo muzi su takto stvorení, cim viac odhalené telo, tym viac pritiahne pozornost. A hlavne tu sexualnu. Tak to proste je, ci so mnou suhlasis, ci nie. Tak ono, kto chce aby nad nim vsetci ochkali, achkali, slintali a neviem co este, nech sa paci nech chodia polonahí. Ja ucim svoje deti, ze tieto partie by mali zostat viac skryté ako odhalené, ze nepotrebuju byt takym sposobom centrom pozornosti, ze vedia zaujat aj inak ako zadkom.

@anonym_46af03 A ze vedia zaujat aj niecim inym ako kusom masa. Suhlasim s napisanym.

anonym_a09645
23. jún 2026
@tilly

@beronsche a pozná vybrané slová po B 🤣

@tilly O co ide?

anonym_deb10e
23. jún 2026
@anonym_d5d4eb

Matky,ktoré podporujú svoju dcéru chodiť pomaly holaté sú na hlavu a mlade baby v takýchto plavkách pred rodičmi? Šak by ma hanba fackovala, to je tak trápne.

@anonym_d5d4eb matky ako ty su dôvodom, ze tie dievcata neskor v živote su nútene vyhľadať psychoterapeuta aby prelomili generačne traumy a chybne vzorce správania a vychovy. Hanba by ma fackovala prikazovať dospelej (!) dcére co ma nosit a co nie. Hanba taka žena, matka.

tilly
23. jún 2026
@anonym_a09645

@tilly O co ide?

@anonym_a09645 prečítaj si tento svoj komentár. Ak poznáš vybrané slová, zistíš 😅

anonym_a09645
23. jún 2026
@tilly

@anonym_a09645 prečítaj si tento svoj komentár. Ak poznáš vybrané slová, zistíš 😅

@tilly Aha, chapem, chyba. No ono vies, nie kazdy zostal trcat cely zivot v BA. Niekto zije mimo SK a na dennej baze komunikuje inym jazykom ako materskym, takze ano slovencina sa vytraca. A teraz si si tym nieco dokazala? Nejak to meni moj nazor/postoj? Y/I? Ok, chuda.

anonym_2d41fa
23. jún 2026
@anonym_a09645

@tilly Aha, chapem, chyba. No ono vies, nie kazdy zostal trcat cely zivot v BA. Niekto zije mimo SK a na dennej baze komunikuje inym jazykom ako materskym, takze ano slovencina sa vytraca. A teraz si si tym nieco dokazala? Nejak to meni moj nazor/postoj? Y/I? Ok, chuda.

@anonym_a09645 nevie sa slušne vyjadriť k téme, preto si prišla aspoň kopnúť, čistá úbohosť.

anonym_a09645
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@anonym_a09645 nevie sa slušne vyjadriť k téme, preto si prišla aspoň kopnúť, čistá úbohosť.

@anonym_2d41fa Ano, tak nejak to je.

anonym_deb10e
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@anonym_2d41fa no lebo vy dve ste symbol slušnosti a morálky. Ved nie ste schopné rešpektu voči vlastným detom tak co kazete o slušnom vyjadrovaní 🙄

tilly
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@anonym_2d41fa ja som sa k téme vyjadrila veľmi slušne niekde na začiatku 😉.

tilly
23. jún 2026
@anonym_a09645

@anonym_2d41fa Ano, tak nejak to je.

@anonym_a09645 ale stále nevieš, kde si urobila chybu, že 🤭.

sulavikova
23. jún 2026

@anonym_autor byť vašou 19 r dcérou a čítať toto🫣🤦🏻‍♀️som doma bez dovolenky aj moje krásne 3 niti v riti. A ženy s celulitídou, nadváhou majú zrejme povinný neoprén alebo rovno zákaz kúpania.

anonym_a09645
23. jún 2026
@tilly

@anonym_a09645 ale stále nevieš, kde si urobila chybu, že 🤭.

@tilly Ty mas zase jeden z tich tvojich "pozitivnich" dni, ze? Chudera.😀

anonym_8cdceb
23. jún 2026

Pokial si to da mladucka, stihla, vypracovaná baba ok ale od určitého veku aj keď ma vypracované telo sa to už nehodí.A obzvlášť keď ma zena deti a vyšší vek, je to už na smiech.Stara mladou chcela byt.
Autorka asi si pochybila vo výchove, Porozmyslaj

tilly
23. jún 2026
@anonym_a09645

@anonym_a09645 🙈

anonym_90c772
23. jún 2026

Miniaturnejsie uz to nebude. Musime sa zmierit s pohladmi na cudzie rite👺

tilly
23. jún 2026
@anonym_a09645

@anonym_a09645 nechápem, čo ťa takto dobiela vytočilo.
Ani raz som ťa neurazila, neosočila, žiadna nadávka z mojej strany a ty len urážaš a nadávaš. Poučuješ o slušnosti, ale sama si hrubá.

anonym_a327ec
23. jún 2026

Boh nás stvoril nahých takže 🤷 nech ide ako chce ja tiež nosím len vykrojene chcem sa opáliť a to mám aj Kika navyše..kto má problém nech nečumi

anonym_d5d4eb
23. jún 2026
@anonym_deb10e

@anonym_d5d4eb matky ako ty su dôvodom, ze tie dievcata neskor v živote su nútene vyhľadať psychoterapeuta aby prelomili generačne traumy a chybne vzorce správania a vychovy. Hanba by ma fackovala prikazovať dospelej (!) dcére co ma nosit a co nie. Hanba taka žena, matka.

@anonym_deb10e a čo riešia u toho psychiatra. Že mamine sa nepáči, že chodím po vonku s holou riťou? že generačná trauma 😀

pikachu999
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_46af03 mne je na grcanie z toho čo si napísal 🤮

shee11
23. jún 2026

Skôr tam budú riešiť traumu zo vzťahu, lebo takýmto obliekaním pritiahnu na seba s veľkou pravdepodobnosťou urcitý typ chlapa, ktorý ju bude chcieť iba na jedno.

anonym_2d41fa
23. jún 2026
@tilly

@anonym_2d41fa ja som sa k téme vyjadrila veľmi slušne niekde na začiatku 😉.

@tilly že sa vysmievaš ako pubertiačka z jednej hrúbky, to je podľa teba slušnosť ?? Slušnosť by bola keby si miesto beronsche označila anonym a upozornila ju na chybu v slove kobyla, ale miesto toho sa ďalej posmievaš. Si fakt zákerný človek.

tilly
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@tilly že sa vysmievaš ako pubertiačka z jednej hrúbky, to je podľa teba slušnosť ?? Slušnosť by bola keby si miesto beronsche označila anonym a upozornila ju na chybu v slove kobyla, ale miesto toho sa ďalej posmievaš. Si fakt zákerný človek.

@anonym_2d41fa nechápem, čo z toho robíte obe/obaja takú vedu. Nemusíte hneď brať všetko tak strašne osobne. Veď sa nic nedeje. Je to len diskusia.
Trošku nadhľadu a ľahkosti do života.
Píšete mi, že som chudera a zákerný človek? Nie je to prehnané?
Veď kľud.