Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?
Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….
@anonym_2d41fa nechápem, čo z toho robíte obe/obaja takú vedu. Nemusíte hneď brať všetko tak strašne osobne. Veď sa nic nedeje. Je to len diskusia.
Trošku nadhľadu a ľahkosti do života.
Píšete mi, že som chudera a zákerný človek? Nie je to prehnané?
Veď kľud.
@tilly si pasívne agresívna a chceš trošku nadhľadu ?? Určite ako v každej diskusii budeš mať posledné slovo inak by ťa roztrhlo ako žabu, Pekný večer 🙂
@anonym_autor Opýtaj sa jej, či chce, aby si nad ňou honili 60-tnici. Pochopiteľne sa chce páčiť rovesníkom, ale na pláži ju uvidia aj starí zhýralci. Ja ti rozumiem - ak raz budem mať dcéru, a nech bude mať aj 30, nepáčilo by sa mi, keby išla takto.
@anonym_1d0b54 fuj ako ti moze napadnut v jednej myslienke slova honit a dcera? To uz ake nizke IQ musi clovek mat aby toto napisal... btw, aby sa jedna mlada kocka riadila tym co budu robit stari 60 rocni nechutaci, tak rovno hodme na svoje dospele dcery uteraky na plazi. Divne zmyslanie mas.
@tilly si pasívne agresívna a chceš trošku nadhľadu ?? Určite ako v každej diskusii budeš mať posledné slovo inak by ťa roztrhlo ako žabu, Pekný večer 🙂
@anonym_2d41fa to ma tak sleduješ? Všade posledné slovo, pasívne agresívna... hmm tak o to sa vôbec nesnažím. Tak, maj pekný večer aj ty.
Mám 21, také plavky nosím od 16tich. Úplne v pohode mama so mnou normálne chodila na dovolenky a nikdy sa za mňa nehanbila. A normálne to poviem, žiadne mladé dievča niechce mať purigače na zadku ako 69 ročná žena. Však ma na to postavu a už aj vek je dospelá, tak sa nemusí obliekať staro.
Ja si tiež idem akurát kúpiť brazilky na dovolenku čo idem s snúbencom a v živote mi nepovedal nič na to.
@anonym_4bcae8 nech viem, do 68 este mozu byt tanga, ci jako?😀
@anonym_autor nijako🤷♀️ nemas na to uz ziadny dosah. Jedine este ju mozes v izbe zamknut no☝️
@anonym_deb10e a čo riešia u toho psychiatra. Že mamine sa nepáči, že chodím po vonku s holou riťou? že generačná trauma 😀
@anonym_d5d4eb super ze sa vysmievas z toho aka si zla mama. Tebe o terapii aj tak nikdy dieta nepovie. Staršie generácie si malo kedy priznajú akú zlobu narobili. A terapeut a psychiater je rozdiel 😉
@anonym_deb10e no presne, mne je aj blbé 11 ročnej hovoriť, čo si ma obliecť. Jedine max. keď sme v istej moslimskej krajine jej vysvetlím, že to sa tu nehodí, ale to
musí byt niečo fakt nevydarené, lebo inak tam aj úplne kratke gate nosí. Pripadne jej dám módny tip takmer 40tnicky 🤣, ale ako môj názor, rozhodne sa už sama
@bluka2 tak lebo si normálna, nemáš potrebu byt miesto mamy, bezpečného prístavu gestapo. Si respektujuca a záleží ti na názore svojho dietata lebo ho vnímaš ako samostatnú autonómnu osobu s pravom vlastného nazoru a rozhodnutia. To tie gestapacky nepochopia, boli rovnako vychované a maju klapky na očiach a žiadnu odvahu aby nieco zmenili
@anonym_d5d4eb super ze sa vysmievas z toho aka si zla mama. Tebe o terapii aj tak nikdy dieta nepovie. Staršie generácie si malo kedy priznajú akú zlobu narobili. A terapeut a psychiater je rozdiel 😉
@anonym_deb10e ty si riadne mimo 😅 veď nech tvoja chodí aj holatá a kľudne to nazvi rešpektom. Počuješ čo chceš počuť. Úplne mimo.
@anonym_deb10e ty si riadne mimo 😅 veď nech tvoja chodí aj holatá a kľudne to nazvi rešpektom. Počuješ čo chceš počuť. Úplne mimo.
@anonym_d5d4eb tomu ver, ze ked bude dospela bude sa rozhodovať podla seba a nie podla slahnutej gestapackej mamky co ma plno svojich mindrakov 😂
Ja chodim zasadne bez plaviek aj muz a deti moje,takze tento problem nemame😁
Az budu mat moje dcery 19r, sama im pjdem vybrat plavky tangacove lebo nosim take cely zivot
@anonym_1d0b54 fuj ako ti moze napadnut v jednej myslienke slova honit a dcera? To uz ake nizke IQ musi clovek mat aby toto napisal... btw, aby sa jedna mlada kocka riadila tym co budu robit stari 60 rocni nechutaci, tak rovno hodme na svoje dospele dcery uteraky na plazi. Divne zmyslanie mas.
@anonym_c8a487 K tomuto zmýšľaniu ma vedú skúsenosti. Som ale rada, že ty ich nemáš rovnaké ako ja, naozaj by som ti ich nepriala.
Zamysleli ste sa niekedy nad tým , hlavne tie čo by zakázali dcére také plavky , v čom sa cvičí vo fitku ? A keď nosia dievčatá legíny po vonku to už nevadí ?? Videli ste niekedy ako sa pri niektorých športoch rozcvičujú tie dievčatá ? To naozaj sa tu riešia plavky ? Tak ich zákážte 🤷🏻♀️ moja dcéra ich mala minulý rok na dovolenke a mala vtedy 16 . Ma peknú vyšportovanú postavu tak nech si ich dá . Však bola s nami ….
@anonym_autor Opýtaj sa jej, či chce, aby si nad ňou honili 60-tnici. Pochopiteľne sa chce páčiť rovesníkom, ale na pláži ju uvidia aj starí zhýralci. Ja ti rozumiem - ak raz budem mať dcéru, a nech bude mať aj 30, nepáčilo by sa mi, keby išla takto.
@anonym_1d0b54 keď raz budeš mať dcéru tak máj radšej odvahu na uchylakov volať policajtov alebo im dobre vynadať dcéra ti za to poďakuje viac ako za to že jej zakazes si dať plavky..
Akurát pozerám že aj moje nove plavky majú taký strih. Kúpil mi ich manžel mesiac dozadu. Mam 2 deti 53kg a áno dam si ich. V nedeľu som ich mala v aquaparku
Skôr tam budú riešiť traumu zo vzťahu, lebo takýmto obliekaním pritiahnu na seba s veľkou pravdepodobnosťou urcitý typ chlapa, ktorý ju bude chcieť iba na jedno.
@shee11 a akým typom obliekania?
Bavíme sa plavkách...
A nie, tangá/ brazilky rozhodne nebudú dôvodom, ak niektorá skončí s idiotom.
Skôr dcéra extrémne puritanskych rodičov, ktorí padajú do mdlob kvôli nahemu zadku na pláži, opakujem - na pláži, bude mať problém s prijatím vlastneho tela.
@anonym_2d41fa to ma tak sleduješ? Všade posledné slovo, pasívne agresívna... hmm tak o to sa vôbec nesnažím. Tak, maj pekný večer aj ty.
@tilly nefandi si 😎 len čítam diskusie a tvoje zákerné príspevky sa nedajú prehliadnuť a nemusíš sa ani snažiť si proste nepríjemná bez toho, že si to uvedomuješ, popravde je mi ťa ľúto 😔
Naše prababky by sa pohoršovali nad "bežnými plavkami", rovnako, ako sa vy teraz zavzdušňujete nad tangáčmi 🙂 iná generácia. peace.
Zamysleli ste sa niekedy nad tým , hlavne tie čo by zakázali dcére také plavky , v čom sa cvičí vo fitku ? A keď nosia dievčatá legíny po vonku to už nevadí ?? Videli ste niekedy ako sa pri niektorých športoch rozcvičujú tie dievčatá ? To naozaj sa tu riešia plavky ? Tak ich zákážte 🤷🏻♀️ moja dcéra ich mala minulý rok na dovolenke a mala vtedy 16 . Ma peknú vyšportovanú postavu tak nech si ich dá . Však bola s nami ….
@anonym_81fa50 Tak ve fitku cvičí každý v tom, co mu vyhovuje. To, že někdo cvičí ve fitku neznamená, že mu kouká půlka zadku.
@anonym_autor a kedy ich má nosiť keď nie teraz? Ona sa z nich teší, uvedomuje si, že je v nich kus. Veľa dnešných dievčat je takých..ideš na kúpalisko a tam plno má tangačove plavky
@anonym_5c3475 ja som videla u nás na kúpalisku aj chlapa s tangáčmi🤔🤷♀️čo už je to každého osobmá vec, ak s tým má niekto.problém nech sa nepozerá
@anonym_autor má 19 rokov, je dospelá nevidím dôvod prečo by jej mal niekto určovať čo má nosiť a čo nie...a to, že sa to tebe nepáči je tvoj problém, jej sa to evidentne páči a v dnešnej dobe podľa mňa na tom nič nie je
jedenast stran o tangacoch, to uz je skoro tolko ako ked sa preberalo nenosenie podprsenky doma. A vysledok bol rovnaky ako tu
@anonym_autor ja mám o dva mesiace 40 a presne takéto plavky som si kúpila k moru, môj zadok zodpovedá veku 🤣🤣🤣 Mám dve dcéry a toto by som im v živote fakt nezakazovala asi nikdy. Dokonca aj hore bez by som sa s nimi opaľovala 😀
jedenast stran o tangacoch, to uz je skoro tolko ako ked sa preberalo nenosenie podprsenky doma. A vysledok bol rovnaky ako tu
@anonym_c55589 clovek len zasne kolko jebn...utych kudi chodi po takej malej krajine
@anonym_autor tiez som za mladi nosila tangacove plavky na dovolenkach s rodicmi. Keby mi to mama zakazala ako ty, isli by bezo mna 😆👻
@anonym_c55589 tiez nechapem co sa tu riesi, same zadky a pohorsovanie, ale pri tom ked si lahnes a nedajboze pokrcis nohy tak ti tu šušuru aj tak zakryva kolko ? Tak 5-7cm latky kazdej jednej z nas ci mas tanga alebo cele to je fuk. 11 stran o nicom
@tilly nefandi si 😎 len čítam diskusie a tvoje zákerné príspevky sa nedajú prehliadnuť a nemusíš sa ani snažiť si proste nepríjemná bez toho, že si to uvedomuješ, popravde je mi ťa ľúto 😔
@anonym_2d41fa ja som zákerný človek, pasívne agresívna, mám zákerné reakcie... a všimni si našu diskusiu. Ty mi stále nadávaš, kým sa ja snažím slušne komunikovať.
@anonym_c55589 tiez nechapem co sa tu riesi, same zadky a pohorsovanie, ale pri tom ked si lahnes a nedajboze pokrcis nohy tak ti tu šušuru aj tak zakryva kolko ? Tak 5-7cm latky kazdej jednej z nas ci mas tanga alebo cele to je fuk. 11 stran o nicom
@verus_16 Dcera bude predsa za 2m vysokym plotom, beru so sebou z domu tycky k paradajkam a cierne pletivo. Na mieste najmu cierneho eunucha ako strazcu a pani bude strazit dcerinu panensku cistotu s bejzbolkou. Asi jej aj zenicha bude doma vyberat a krutit uterakom cez svadovnu noc, nebodaj skusia nieco ine ako misionara, fuj !
@verus_16 Dcera bude predsa za 2m vysokym plotom, beru so sebou z domu tycky k paradajkam a cierne pletivo. Na mieste najmu cierneho eunucha ako strazcu a pani bude strazit dcerinu panensku cistotu s bejzbolkou. Asi jej aj zenicha bude doma vyberat a krutit uterakom cez svadovnu noc, nebodaj skusia nieco ine ako misionara, fuj !
@patrike uz by som to takto nehrotila😉

@anonym_d5d4eb matky ako ty su dôvodom, ze tie dievcata neskor v živote su nútene vyhľadať psychoterapeuta aby prelomili generačne traumy a chybne vzorce správania a vychovy. Hanba by ma fackovala prikazovať dospelej (!) dcére co ma nosit a co nie. Hanba taka žena, matka.
@anonym_deb10e no presne, mne je aj blbé 11 ročnej hovoriť, čo si ma obliecť. Jedine max. keď sme v istej moslimskej krajine jej vysvetlím, že to sa tu nehodí, ale to
musí byt niečo fakt nevydarené, lebo inak tam aj úplne kratke gate nosí. Pripadne jej dám módny tip takmer 40tnicky 🤣, ale ako môj názor, rozhodne sa už sama