icon

Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?

Dnes o 12:55

Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….

Strana
z3
rozculena
Dnes o 16:42
@anonym_2d41fa

@anonym_c55589 to je pravda, ale reagovala som hlavne na spojenie "premotivovaná matka" Keď vidím niektoré školáčky a ich napol holé zadky, pupky... pomyslím si čo majú za rodičov, ak ich pustia tak odeté na ulicu...

@anonym_2d41fa ona nie je školáčka,má 19

romanovic
Dnes o 16:43

@anonym_autor je plnoleta a ved nejde naha. Mozno je to len obdobie, trosku vyzyvavosti, mlada, pekna, chce sa ukazat, nie je na tom nic zle. Ked sa nehanbia vyzrate prasnice s obrovskymi zadkami a trasucimi stehnami, tvoja vysportovana dcera je posledna, ktora by sa mala.

anonym_766549
Dnes o 16:53

Moja dcéra má 14 rokov a jej spolužiačky nosia tangáče nohavičky a povedala mi, že ona by si také nohavičky na seba nikdy nedala. Nosia ich aj v zime tie dievčatá. Okrem toho je to nehygienické a z gynekologického hľadiska aj rizikové spodné prádlo. A o plavkách sa ani nevyjadrujem. Takže tiež by som mala pripomienky keby si ich dcéra chcela dať na seba. Určite by som jej ich vyhovorila. Zasa sa netvárme, že 19 ročná dievka si môže robiť naozaj čo sa jej zachce. Veď sme mamy, chránime si tie naše deti a je to v poriadku... nehovorím, že do 40 rokov 😀 ale 19 ročná je ešte také neoťukané dievča. A tu píšete jak keby 40 ročnej žene mama zakázala tangáčové plavky. Ste tu podaktoré smiešne.

anonym_c40727
Dnes o 16:55
@anonym_766549

Moja dcéra má 14 rokov a jej spolužiačky nosia tangáče nohavičky a povedala mi, že ona by si také nohavičky na seba nikdy nedala. Nosia ich aj v zime tie dievčatá. Okrem toho je to nehygienické a z gynekologického hľadiska aj rizikové spodné prádlo. A o plavkách sa ani nevyjadrujem. Takže tiež by som mala pripomienky keby si ich dcéra chcela dať na seba. Určite by som jej ich vyhovorila. Zasa sa netvárme, že 19 ročná dievka si môže robiť naozaj čo sa jej zachce. Veď sme mamy, chránime si tie naše deti a je to v poriadku... nehovorím, že do 40 rokov 😀 ale 19 ročná je ešte také neoťukané dievča. A tu píšete jak keby 40 ročnej žene mama zakázala tangáčové plavky. Ste tu podaktoré smiešne.

@anonym_766549 no smiešna si ty,keď chceš niečo zakazovať dospelému svojprávnemu človeku
19ročná neoťukaná? Aby autorka nebola prekvapená,aká oťukaná možno je jej dcéra.

anonym_766549
Dnes o 16:58
@anonym_c40727

@anonym_766549 no smiešna si ty,keď chceš niečo zakazovať dospelému svojprávnemu človeku
19ročná neoťukaná? Aby autorka nebola prekvapená,aká oťukaná možno je jej dcéra.

@anonym_c40727 Nie zakazovať, ale dohovoriť. Snáď mám viac skúseností ako 19 ročné dievča. Nebuď trápna 😀

anonym_2d41fa
Dnes o 17:12
@rozculena

@anonym_2d41fa ona nie je školáčka,má 19

@rozculena reagovala som na tvoj hlúpy koment " premotivovaná matka " keď tvoja dcéra - teenedžeka chodí na verejnosti s holou prdelou a tebe to nevadí musíš byť úžasná mater.

sovica
Dnes o 17:15

Žena, toto snáď nemyslíš vážne?🙈 19 ročnej zakazovať obliecť si miniatúrne plavky? Je to dospelá žena a zákazy a hrozby už v tomto veku nefungujú. Práve naopak, len sa zbytočne pohádate a môžeš si byť istá, že v budúcnosti ti dcéra už nič nepovie, s ničím sa ti nezdôverí a keď sa jej bude zdať, že by sa ti niečo nepáčilo, tak ti to na 100% zatají. Môžeš jej síce povedať svoj názor, ale to je asi tak všetko. Mladí ľudia vnímajú módu inak a brazilky sa dnes berú ako bežný trend, nie ako túžba odhaľovať sa a správať sa „lacno".
Ak má naozaj dobrú postavu a pekný pevný zadok, tak by som to vôbec neriešila. Chce si proste ten super zadok pekne opáliť. A nie je už jedno, či má plavky o 5 cm väčšie alebo menšie? Aj tak je v podstate celá odhalená a má oblečené len nohavičky a podprsenku.
Ak sa s tým však nevieš vnútorne vyrovnať, pokús sa nejednať s ňou z pozície sily, ale skôr cestou otvoreného rozhovoru. Nehovor o morálke ale o svojich pocitoch (ona ti však môže povedať o tých svojich). Pochváľ jej postavu, ktorá vyzerá aj oblečená perfektne a nemusí sa vôbec odhaľovať, aby ju bolo vidno. A možno by ste sa vedeli dohodnúť na kompromise. Keď sa bude presúvať v rezorte (medzi plážou, reštikami, hotelom...), tak si dá okolo pása pareo, krátku sukňu alebo šortky a na pláži pri opaľovaní bude normálne v bikinách. Win-win😉

bomba36
Dnes o 17:22

@anonym_autor a ty ideš v rifliach? Aj v bežných plavkách tú riť dosť vidno, tak pozor aby neobzerali aj teba.

anonym_1d0b54
Dnes o 17:30
@anonym_94fc59

@anonym_1d0b54 Myslim, ze online xxx obsahu je dost, ze dnes uchyli nie su odkazani na kupalisko a zeny v zrelom veku.

@anonym_94fc59 Nemám ani 30, vysoká som160 cm a vážim 55 kíl. Čiže ani zrelý vek, ani nadváha. Len pochopenie pre matku, ktorá má obavy o svoju dcéru.

dididudu
Dnes o 17:32
@anonym_autor

@sisa_s a vy by ste boli ok s tým, ak by ste takto videli svoju dcéru?

@anonym_autor kriste pane áno lebo aj ja také nosím

anonym_205049
Dnes o 17:37

@anonym_autor Vysvetli jej to, že s holým zadkom je pre chlapov len sexuálny objekt, že má na viac a nemusí sa opičiť po lacných devách

bluka2
Dnes o 17:43

Ja som isla dnes vlakom vo Viedni. Z okna som videla nejakú úplne holú 50tnicku v jej záhrade. Tak pozor, ak jej to dovolíš dnes, zajtra bude toto 😄 🫣

1sally12
Dnes o 17:47

100% súhlasím. Ja by som to zakázala úplne. Len čo najviac ukázať...ako štetky. A môžu mať akúkoľvek najvyšportovanú postavu. Hnus proste. A hlavne keď si ho dajú nejaké starsie osoby no nechutné...si myslia že ich to spraví mladšími alebo čo...
Aj kebyže si to na seba navlečiem pred rodičmi by mi bolo sprosté sa takto predvádzať.

anonym_89fe20
Dnes o 17:48
@anonym_2d41fa

@rozculena reagovala som na tvoj hlúpy koment " premotivovaná matka " keď tvoja dcéra - teenedžeka chodí na verejnosti s holou prdelou a tebe to nevadí musíš byť úžasná mater.

@anonym_2d41fa má brazilky a nie holú prdel

anonym_766549
Dnes o 17:56
@anonym_89fe20

@anonym_2d41fa má brazilky a nie holú prdel

@anonym_89fe20 A v tých brazilkách má holú prdel 😀 môžeš si to obhajovať ako chceš.

mandzula
Dnes o 18:25

Treba si spomenut na svojich 19 a to, ci by sme vtedy chceli pocut komentare nasich mam na svoj vzhlad. Asi tazko. Nasi, ked mali snahu nieco mi v dospelosti pripomienkovat, povedala som im, ze na to mali celych 18 rokov a teraz uz to maju nechat na mna. Takto isto to vnimam u dcery, je dospela, nech za seba prebera zodpovednost.
Ja osobne na peknom zadku v brazilkach nic zle nevidim, ba dokonca ani na tom skaredom, ale to zrejme bude tym, ze chodime po wellnessoch, kde su ludia uplne nahi, mladi aj stari, stihli aj tucni.

dahliaa
Dnes o 18:49

Můžeš jí zkusit domluvit nebo říct, že s ní na dovolenou s takovými plavkami nepojedeš. Ona se může rozhodnout, je dospělá.
Teď už s tím asi nic moc nenaděláš. Tohle je třeba ,,učit" od dětství. Já své dceři takové věci vysvětluji už od 6 let.

anonym_94fc59
Dnes o 18:53
@dahliaa

Můžeš jí zkusit domluvit nebo říct, že s ní na dovolenou s takovými plavkami nepojedeš. Ona se může rozhodnout, je dospělá.
Teď už s tím asi nic moc nenaděláš. Tohle je třeba ,,učit" od dětství. Já své dceři takové věci vysvětluji už od 6 let.

@dahliaa ved vy nosite burky, nesmiete ani na kupalisko, to je uplne nieco ine. To by nejakeho stareho s uterakom na hlave vystrelo.

anonym_4b617d
Dnes o 18:53

@anonym_autor narovinu, ja by som s tým v pohode nebola. Ale ako tomu chceš zabrániť? Bud ju na dovolenku nevezmeš alebo pod podmienkou iných plaviek, alebo jej kúpiš iné (krajšie, drahšie), alebo jej tieto schovas.. Alebo čo je asi najlepšie, skúsiš najskôr pochopit prečo ich tak veľmi chce a potom sa môžete pokúsiť nájsť iné riešenie, ktoré by vyhovovalo obom.

dahliaa
Dnes o 18:56
@anonym_94fc59

@dahliaa ved vy nosite burky, nesmiete ani na kupalisko, to je uplne nieco ine. To by nejakeho stareho s uterakom na hlave vystrelo.

@anonym_94fc59 Psala jsem, že v dospělosti předávat určité hodnoty je trochu pozdě. Tohle je třeba učit od dětství.
Proč bychom nesměli na koupaliště? Co je to za nesmysl. 🤔 A burka se také běžně nenosí. To je spíše tradiční oděv určitých kultur - zemí. (jen info pro toho, kdo se v tom moc neorientuje)))

anonym_89fe20
Dnes o 19:21

Žienky noste v kľude aj neopren 😂😂😂😂

anonym_94b747
Dnes o 19:21

Jezis aka som vdacna za to ze som mala normalnu matku ktora mi v zivote nemala potrebu zakazovat tangacove plavky.. a tym myslim tangacove, vyslovene len pasiky na zadku.. ja som to sice nosila hlavne kvoli opaleniu ale nikto z rodiny toto aj tak v zivot neriesil.. a okrem ineho brazilky su normalne plavky ktore vobec neodhaluju privela a nosia ich aj zeny co nemaju uplne tip top postavu nakolko je to pekne a nevyzera to ako klasicke bombardakove plavky, je to normalne moderny trend a nikto (okrem puritanok) sa na to nepozera ako na nieco extravagantne.. prosim ta nezi ako 100 rokov za opicami

zuzu11166
Dnes o 19:28
@anonym_autor

@anonym_autor no ak ma peknu vysportovanu postavu a mimochodom 19 rokov,tak urcite by som jej tie brazilky este aj schvalila a bola by som stastna,ze chce ist so mnou na dovču a nie s partiou dajakou
Ved je DOSPELÁ
Ja mam doma 15 rocnu slecnu,tej by som to mozno dovolila tiez😊..tangače nie,ale brazilky v pohode.no moja 15-tka take nepreferuje

petrao2
Dnes o 19:39

@anonym_autor vcera sme sa boli kupat a poviem ti ze lepsie vysportovana 19 ako rozkysnuta 30-a ze ich tam bolo veeeela 🙆‍♀️
Je dospela takze nepotrebuje tvoje dovolenie

elzu
Dnes o 19:58
@anonym_autor

@anonym_autor behala jsem létá letoucí na plazi bez podprdy a prvni tangace k vode jsem dostala od taty- takze jo, nechala bych svou dceru, at si nosi, co chce 👍🏻 v 19 ji do toho stejne nemas co mluvit 🤷🏻‍♀️

anonym_55ebd7
Dnes o 19:59

Tak sa na nu nepozeraj ked sa na to nemozes pozerat 😂😂😂😂😂

anonym_671a94
Dnes o 20:04

@anonym_autor ja by som sa s ňou len porozprávala a vysvetlila jej svoje dôvody. Nezakazovala by som. Moja dcéra má 15, nie som s tým úplne ok, ako sa oblieka, ale akceptujem to.

anonym_adb016
Dnes o 20:31

@anonym_autor
Tie ,ako píšeš, " lacné " ženy veru vôbec nie sú lacné.

ivicatolic
Dnes o 20:44

@anonym_autor a vpredu nech má logo ...onlyfans ❤️

Strana
z3