icon

Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?

Dnes o 12:55

Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….

Strana
z4
anonym_46af03
Dnes o 21:35

@anonym_autor Tak ja si myslim, ze nie je nic zle na tom ucit deti, ze je lepsie byt vzdy viac oblecený ako viac vyzlecený. Potom sa tvarime prekvapene kolko uchylakov, pedofilov a neviem este akych exotov tu beha po svete, ale ked sa im tie zadky, predky, cecky pchaju pomaly pod nos kazdu chvilu sak jasne ze slabsie jedince skratka z toho osprosteju. Ucit deti od mala chranit si svoje najintimnejsie miesta. Ved preto su intimne, patria len mne, max.mozno partnerovi, nie celemu kupalisku.

hefo
Dnes o 22:54
@anonym_94b747

Jezis aka som vdacna za to ze som mala normalnu matku ktora mi v zivote nemala potrebu zakazovat tangacove plavky.. a tym myslim tangacove, vyslovene len pasiky na zadku.. ja som to sice nosila hlavne kvoli opaleniu ale nikto z rodiny toto aj tak v zivot neriesil.. a okrem ineho brazilky su normalne plavky ktore vobec neodhaluju privela a nosia ich aj zeny co nemaju uplne tip top postavu nakolko je to pekne a nevyzera to ako klasicke bombardakove plavky, je to normalne moderny trend a nikto (okrem puritanok) sa na to nepozera ako na nieco extravagantne.. prosim ta nezi ako 100 rokov za opicami

@anonym_94b747 Či odhaľujú priveľa, o tom by sme sa vedeli sporiť, ale v tomto kontexte to nie je až tak podstatné. Dôležité je ale, aby si autorka uvedomila, že direktívna výchova končí dávno pred 19-kou.

Takže jej má akurát tak slušne vysvetliť dôvody, prečo sa jej to nepáči. Teda môže sa hádať, prípadne dcére nedovoliť ísť s nimi (ak to platia rodičia), ale bude to mať len opačný efekt...

anonym_c6fed1
Dnes o 22:55

Vazne vam medzi tymito dvomi fotkami pride taky strasny rozdiel, aby ste tu z tej 19 rocnej slecny robili pomaly pobehlicu niektore? Bude jej vidno az kusok zadku viac 🤦🏻‍♀️ nechcem vediet, ake bombardaky nosite vy.

mandarinka555
Dnes o 23:00
@anonym_c6fed1

Vazne vam medzi tymito dvomi fotkami pride taky strasny rozdiel, aby ste tu z tej 19 rocnej slecny robili pomaly pobehlicu niektore? Bude jej vidno az kusok zadku viac 🤦🏻‍♀️ nechcem vediet, ake bombardaky nosite vy.

@anonym_c6fed1 Mamička radšej prelustrovala rovných 80 príspevkov a šla do hajan, lebo stála dúfa, že jej dospelá dcéra si vezme bombarďáky😝

anonym_efe895
Dnes o 23:09

Myslím, že najlepšie riešenie bude ju zavrieť do pivnice a pustiť až keď bude mať 30 rokov!!!

Strana
z4