icon

Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?

22. jún 2026

Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….

verus_16
23. jún 2026

V 19 som tiez tak bola na dovolenke s rodicmi a v tangacoch. ( nie kvoli obdivu ostatnych ale aby som nemala na zadku vypalenu bielu velrybu)Boli to nadherne casy. Mala som nadhernu postavu. Uzivala som si more. Spolocnost rodiny. Podmorske zazitky. Vyrastla zo mna normalna pracujuca zena, si predstav ze som neskoncila v bordely. Tiez si uzivaj okamihy spolocne stravenej dovolenky a z jej zdraveho sebavedomia, kym este tvoje dieta chce ist s tebou a nekaz si chvile tymito nezmyslami.

anonym_d3282a
23. jún 2026

Mne dospelá dcéra minule povedala takú krásnu vec, pýtala sa ma na názor, ktorý som myslela že nebude akceptovať a ona mi: máš pravdu, celý život si ma rešpektovala, aj keď som s tvojimi názormi nesúhlasila, ani ich nepočúvala, jednoduchšie bude pre mňa to urobiť ako hovoríš, lebo aj tak máš vždy pravdu.
Takže názor si si povedala a už to nechaj ňu🫶
Možno je to vaša posledná spoločná dovolenka, keď bude chodiť bez Vás aj tak s tým nič neurobíš čo si zabalí do kufra.

simca06022011
23. jún 2026

@anonym_autor nijak, je to krasne vysportovane dievca, nebude predsa chodit v sortkach na plaz, asi si chce aj zadok opalit a kedy inokedy sa popretrca ak nie teraz? ked bude stara korytnacka...??
popravde moje dieta s tymto prislo toto leto, som ju zrusila, lebo vek.. tu som cakala, ze tiez to bude nejake dievcatko, ale toto je mlada dospela zena. Nepaci sa ti, nepozeraj sa :D

anonym_a09645
23. jún 2026

Tu pekne vidiet vychovu zien (zvacsa asi rozvedenych), ktore si same ako partacky s dcerami daju nite do rite. Dievca ma 19, ano moze sa sama rozhodnut, ale kde si bola tych 19 rokov ked chce teraz nite do rite?

A este tu citam, ake je zdrave sa pretrcat. Tak tu potom v dalsich temach moralizujte o hodnote zien.

neviete
23. jún 2026
@simca06022011

@anonym_autor nijak, je to krasne vysportovane dievca, nebude predsa chodit v sortkach na plaz, asi si chce aj zadok opalit a kedy inokedy sa popretrca ak nie teraz? ked bude stara korytnacka...??
popravde moje dieta s tymto prislo toto leto, som ju zrusila, lebo vek.. tu som cakala, ze tiez to bude nejake dievcatko, ale toto je mlada dospela zena. Nepaci sa ti, nepozeraj sa :D

@simca06022011 ona sa pozerat nebude, ale budu sa pozerat muzi a potajme onanovat na plazi a potom ju znasilnia ... Toto ma autorka evidentne v hlave 😀

mamatroch
Autor odpoveď zmazal
natalka13
23. jún 2026

zakazat 19r brazilky?
a ako ku nepustis k moru? zamknes izbu?
zas troll 🙈

lydiasabolova
23. jún 2026
@anonym_22a801

ahoj, milujem ked sa k teme vyjadruju zeny ktore nemaju v tom veku deti a nevedia to objektivne posudit... ja by som to dcere tiez nedovoli. dala by som jej na vyber bud si oblecenie "normalne" plavky alebo nejde s nami, predpokladam ze dovcu jej platite. inak toto je osveta nie na par dni pred dovolenkou ale o style obliekania cely rok. vdaka Bohu moje deti sa takto neobliekaju, vazia si svoje telo a neukazuju ho kazdemu na okolo... je to sucast ich intimity... drzim palceky vo vysvetlovani pre a proti

@anonym_5e2602
@anonym_22a801

beronsche
23. jún 2026
@anonym_46af03

@beronsche Ja pisem o tom, ak si to nepochopila, ze v istom veku, sa skratka muzi zacinaju sustredovat na zenu ako sexualny objekt vdaka jej prsiam, zadku a pod. Je to dane hormonalnym a biologickym vyvojom. No a mudra zena vie, ze to tak skratka je. Tak to je v prirode nastavene. A ak nechce aby teda ju muzi vnimali hlavne ako sexualny objekt, nebude prilis vystredna, nebude vyslovene na tie veci upozornovat prave svojim polonahym oblecenim.

@anonym_46af03 degradujes mužov na zvieratá bez vyššieho vedomia, riadiace sa výlučne pudom.. To je jedna chyba v uvažovaní, o tej druhej som ti už písala...

natalka13
23. jún 2026
@anonym_46af03

@beronsche Ja pisem o tom, ak si to nepochopila, ze v istom veku, sa skratka muzi zacinaju sustredovat na zenu ako sexualny objekt vdaka jej prsiam, zadku a pod. Je to dane hormonalnym a biologickym vyvojom. No a mudra zena vie, ze to tak skratka je. Tak to je v prirode nastavene. A ak nechce aby teda ju muzi vnimali hlavne ako sexualny objekt, nebude prilis vystredna, nebude vyslovene na tie veci upozornovat prave svojim polonahym oblecenim.

@anonym_46af03 v inych plavkach vzrusovat muzov nebude?
predpokladam ze 19stka ak si neda brazilky tak si da bikiny ktore maju + 3cm latky na zadku

beronsche
23. jún 2026
@anonym_a09645

Tu pekne vidiet vychovu zien (zvacsa asi rozvedenych), ktore si same ako partacky s dcerami daju nite do rite. Dievca ma 19, ano moze sa sama rozhodnut, ale kde si bola tych 19 rokov ked chce teraz nite do rite?

A este tu citam, ake je zdrave sa pretrcat. Tak tu potom v dalsich temach moralizujte o hodnote zien.

@anonym_a09645 ty si cela niť..
Vieš, čo je brazílsky strih nohavičiek?
Pár strán dozadu sú dve fotky, porovnaj ich, či ten rozdiel považuješ za taký zavratny..
Nezdravé je hlavne predpokladať, že
A) ženy sa v plavkách pretrcaju
B) muži sú bezmozgove zvery, ktoré nad ženami v plavkách slintaju
V obidvoch prípadoch to bude mať pôvod v nejakej detskej traume, rovnako ako nezdravy vzťahu k telu.

anonym_46af03
23. jún 2026
@natalka13

@anonym_46af03 v inych plavkach vzrusovat muzov nebude?
predpokladam ze 19stka ak si neda brazilky tak si da bikiny ktore maju + 3cm latky na zadku

@natalka13 Ano bude aj v inych, ale zrejme mensi pocet, nie az tak silno atd. atd.

kristina2412
23. jún 2026

Ja som teda bola tiež v dvadsiatke s rodičmi na dovolenke ale ani by ma nenapadlo chodiť v plavkách , z ktorých mi trčí pol zadku pred vlastným otcom ... Mne osobne stačí a cítim sa dosť nepríjemne ,že mi niektorí chlapi dosť nevkusne čumia do výstrihu , keďže som pomerne obdarená , nie to ešte odhaľovať zadok.

veronicka88
23. jún 2026

Vyšportovaná slušne vychovaná -kludne by mohla ísť v tangacoch...a vlastne čo to píšem😱🙈veď je dospelá a zodpovedná za svoje správanie. Ak by mi mama zakazovala manipulatívne na do olenke obliecť si čo chcem v Tom veku proste by som nešla nikde. Divím sa ti že sa to chce s tým bojovať 🤷

anonym_27ab4d
23. jún 2026
@anonym_46af03

@natalka13 Ano bude aj v inych, ale zrejme mensi pocet, nie az tak silno atd. atd.

@anonym_46af03 jezis stavim sa, ze ty si z tych co tvrdia, ze zeny si za znasilnenie mozu samy, ak su vyzyvavo oblecene. si pozri statistiky, kolko znasilneni sa deje v domacom prostredi.

simca06022011
23. jún 2026
@veronicka88

Vyšportovaná slušne vychovaná -kludne by mohla ísť v tangacoch...a vlastne čo to píšem😱🙈veď je dospelá a zodpovedná za svoje správanie. Ak by mi mama zakazovala manipulatívne na do olenke obliecť si čo chcem v Tom veku proste by som nešla nikde. Divím sa ti že sa to chce s tým bojovať 🤷

@veronicka88 presne, nesla by som alebo naopak, naschval by som si obliekla nieco cez albeo vybehla hore bez :DDDD

anonym_27ab4d
23. jún 2026

chodte prosim vas s nazormi o onanovani a znasilneni dokelu. si myslite ze taky uchylak sa nad vami vzrusovat nebude, lebo mate normalne plavky? prsia vam v nich nevidno? spodok zadku vam netrci? mozno natrafite na takeho, ktoreho praveze vzrusuje to tajomno. ze vam nevidi cely zadok a moze si ho predstavit. uz ste videli videa ako chlap onanoval nad zenou vo vlaku? rovno oproti nej. asi tam sedela v brazilskych plavkach 🤦‍♀️ sa divim, ze s takymito nazormi vobec na tie plaze chodite, lebo v roznych druhoch plaviek su minimalne rozdiely. aj vy v podstate chodite v spodnom pradle po verejnosti...

tilly
23. jún 2026
@anonym_deb10e

@anonym_46af03 nie je chyba menej oblečenej ženy, ze si na nej honi uchyl/pedofil. Mas to pomýlené. Chyba je v hlave uchyla. Ked je raz niekto chory znásilní ta aj ked budes mat burku. Je mladá žena nikto nema pravo jej kázať ako sa ma obliekať, ked bude vo figovych listoch chodit po ulici je to jej vec

po instagrame behajú videá so psami, pred ktorými je kúsok mäsa, ale psíci sa ho nedotknú. Pointa je v tom, že pes je zviera, jesť je jeho pud, ale aj tak sa dokáže ovládať a najesť sa až keď mu to dovolia. My sme ľudia, vraj jediné tvory, čo vedia rozmýšľať. Prečo by sa chlapi mali vyhovárať na to, že ich ženy provokujú oblečením...

Mimochodom môjho psa odvolam aj od harajucej feny, aj keď si ju už ocuchal a ona sa mu nastavila, stačí jedno pisknutie a on je pri mne. Tak nech mi nikto nehovorí, že chlap sa nevie ovládať, tam je chyba v chlapovi, nie v žene.

anonym_deb10e
23. jún 2026
@tilly

po instagrame behajú videá so psami, pred ktorými je kúsok mäsa, ale psíci sa ho nedotknú. Pointa je v tom, že pes je zviera, jesť je jeho pud, ale aj tak sa dokáže ovládať a najesť sa až keď mu to dovolia. My sme ľudia, vraj jediné tvory, čo vedia rozmýšľať. Prečo by sa chlapi mali vyhovárať na to, že ich ženy provokujú oblečením...

Mimochodom môjho psa odvolam aj od harajucej feny, aj keď si ju už ocuchal a ona sa mu nastavila, stačí jedno pisknutie a on je pri mne. Tak nech mi nikto nehovorí, že chlap sa nevie ovládať, tam je chyba v chlapovi, nie v žene.

@tilly súhlasím, to iste som sa snažila vysvetliť jej

anonym_c0bbd6
23. jún 2026

Ano vsetci muzi budu na plazi v pozore a budu mat v umysle ju sexualne napadnut, lebo si da brazilky 🤣🤣 Dnes ich nosi kazda 2-3 zena na celom svete. Je to uplne bezne. Ja som vydata, mam 2 deti, super postavu a nosim ich tiez- a preco by som si ich nemala akoze dat, len preto, ze pre teba a este pre niektore tu budem za lacnu zenu, kvoli brazilkam 🤣🤣🤣 tak to je super vtip na utorkove MK predstavenie 🙈

mk22
23. jún 2026

Budúcu stredu idem s dcerou na cyprus, tento rok ma 19r
A neuveríš pobali si tie uste plavky, kt tvoja dcera.
Brazílky, aj jemne tangace, dnes jej dorazil shein, usti este plavky.
A ja som jej ich pochválila
Vyzera v nich, úžasne, krásne farby, strihy..sedia jej, mlada baba, krásne telo.
2r driny vo fitku a výsledok top.
Co si ma obliecť plavky ako ja?
Ved je to mlada žabka.
A vbc je nepovažujem za lacnú babu..

beronsche
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_46af03 mýliš sa..
Nacitaj si fakty, lebo keď prezentujes dojmy ako fakty, vyzeráš ako hlupák.

senta_sofia
23. jún 2026

@anonym_autor nepojde s vami na dovolenku a svoj pekny zadok bude pocas vasej nepritomnosti otrcat mimo tvoj zrak na kupalisku

anonym_deb10e
23. jún 2026
@mk22

Vyzera v nich, úžasne, krásne farby, strihy..sedia jej, mlada baba, krásne telo.
Ved je to mlada žabka.

@mk22 je rozdiel milovať svoje dieta bezpodmienečne a rozdiel brat ho ako svoj majetok. Kiež by malo viac matiek tvoj postoj a pristup.

alguno
23. jún 2026

Tiež by som jej to nedovolila! Nepozerám na druhých, idem podľa seba...Určite by som sa s ňou o tom porozprávala.

anonym_deb10e
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_46af03 ty sa fakt tak trasies, ze bude mladá baba vzrušovať mužov? Ved to bude aj v skafandri. Niektorí praveze sa viac vzrusia nad zahalenejsimi. Mas zle skúsenosti so vzrušením mužov nad mladými zabami preto ta to tak vzalo?

anonym_f0c51f
23. jún 2026

@anonym_autor suhlasim s tebou. Zeny ktore kritizuju tvoj status, by najradsej ukaxali frndy hned. Tiez by ma to trapilo. Snazim sa vychovat dcerku k dostojnpsti a cistote. Lebo plati, aku navnadu chytis, taku rybu ulovis. Porozpravaj sa s nou v pokoji. Vysvetli jej, ze jej cena he niekde inde. To co odhaluje, patri iba jednemu.

patrike
23. jún 2026
@anonym_a09645

@anonym_d5d4eb Plus je dobre mladym dievcatam vysvetlit, ze ked hned vsetko odhalis, muzovi beries sancu pomaly odkryvat, tesit sa na to co pride potom. Ked mu to strcis hned pod noc - holu rit - alebo ostatne, chlap potrebuje dalsi stimul...rozne uchylky a pod. A potom sa tu zeny stazuju ze pridu domov a muz povie "give me your ass"...no tak sa necudujte.

@anonym_a09645 Jasne, a do svadby max odhalene lytko ukazat a aj z toho sa vyspovedat. Stredovek skocil, nevsimla si si ?

anonym_d5d4eb
23. jún 2026
@mk22

Ved je to mlada žabka.

@mk22 veď vravím. tangáče zo shein, lacnota finančne aj esteticky.

alobal
23. jún 2026

@anonym_autor si normalna mama, drzim palce a nejake ty degenerovane puce nemusis riesit, co Ti tvrdia opat, lebo su degenerovane