icon

Ako zabrániť dcére v nosení tangačových plaviek?

22. jún 2026

Ahojte, ideme na dovolenku a všimla som si, že si moja 19r dcéra kúpila tie také tangačove plavky. Nie sú to klasické tangace, skôr také brazilky, ale vidno jej úplne celý zadok. Absolútne sa mi to nepáči, niekoľkokrát som jej zakázala si takéto plavky kúpiť. Ako jej vysvetliť, že takto ju jednoducho k bazénu alebo na pláž k moru nepustím ? Nebudem sa hanbiť za to, že si moja dcéra vystavuje zadok kadekomu ako nejaká lacná zena.. je to pekne, vyšportované dievča, prečo sa takto “zlacnievat” a chcieť byt silou mocou zaujímavá pre mužov tým, že vycapi svoj zadok každému na oci….

alobal
23. jún 2026
@patrike

@anonym_a09645 Jasne, a do svadby max odhalene lytko ukazat a aj z toho sa vyspovedat. Stredovek skocil, nevsimla si si ?

@patrike Si len dalsi degenerat? Mas deti a dceru obzvlast?

anonym_af1916
23. jún 2026
@alobal

@patrike Si len dalsi degenerat? Mas deti a dceru obzvlast?

@alobal ty si daj ten alobal na hlavu a priprav si ocot

anonym_2d41fa
23. jún 2026

Väčšinou jednoduché prázdne hlavičky ukazujú holé zadky, predky, lebo nevedia inak pútať pozornosť. Sebavedomá žena sa nepotrebuje lacno prezentovať a človek na úrovni hneď rozpozná elegantnú " classy ženu " od lacno až vulgárne pôsobiacej..

anonym_4bcae8
23. jún 2026
@anonym_autor

@beronsche nie ale aspoň nebude pretŕčať holý zadok. Skôr si všimnú ľudia holy zadok ako “bombardakove” plavky ktoré nie sú vyzivave.

@anonym_autor ma tvoja dcéra prsia ? Ak ma B+ tak si buď istá, že aj keď si zoberie aj cele plavky jej budú muži pozerať na prsia. Daj jej rovno plášť nech nevidno jej celé telo.
Akurát som si dnes kúpila brazilky moja mama mal takú pripomienku ako stále že vidno mi zadok ale tam to haslo! Povedala si svoj názor a dovidenia.
A keď bude mať 25? Tiež jej povieš keď pôjde na dovolenku s partnerom, že si nemôže obliecť také plavky ?
Docieliš len to že sa pohádaš s ňou do krvi a pokazíš si dovolenku

patrike
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

Väčšinou jednoduché prázdne hlavičky ukazujú holé zadky, predky, lebo nevedia inak pútať pozornosť. Sebavedomá žena sa nepotrebuje lacno prezentovať a človek na úrovni hneď rozpozná elegantnú " classy ženu " od lacno až vulgárne pôsobiacej..

@anonym_2d41fa Vies sem vlozit obrazok plaviek, ktore su podla tvojich kriterii ok ? A pozri si este historicke zabery z plazi a precitaj si nieco o tom, ake "hriesne" boli niekedy bikiny a ako sa to zakazovalo ... to iste v obliekani minisukne.

anonym_5c018d
23. jún 2026
@anonym_f0c51f

@anonym_autor suhlasim s tebou. Zeny ktore kritizuju tvoj status, by najradsej ukaxali frndy hned. Tiez by ma to trapilo. Snazim sa vychovat dcerku k dostojnpsti a cistote. Lebo plati, aku navnadu chytis, taku rybu ulovis. Porozpravaj sa s nou v pokoji. Vysvetli jej, ze jej cena he niekde inde. To co odhaluje, patri iba jednemu.

@anonym_f0c51f "vychovavat k cistote" ? wtf. Ma na sebe blato alebo nieco? Zasa take kecy ako zo stredoveku

luizina
23. jún 2026
@anonym_258003

@luizina trochu mimo odpisujes nie ?

@anonym_258003 to malo ísť autorke, neviem preco to hodilo ako koment tebe

anonym_27ab4d
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@anonym_2d41fa noze ukaz ake plavky nosis ty, ze kolko ti v nich je vidno a kolko nie je.
ja mam plavky aj cele, aj nohavickovy spodok a hore podprsenku. k tomu vnutorne stehna, vacsi zadok ako by som chcela, celulitidu na stehnach aj zadku a uz aj mensie spodne brucho. asi by som sa tiez mala navliect do habitu, lebo niesom "classy zena".

anonym_27ab4d
23. jún 2026
@anonym_5c018d

@anonym_f0c51f "vychovavat k cistote" ? wtf. Ma na sebe blato alebo nieco? Zasa take kecy ako zo stredoveku

@anonym_5c018d to uz su nabozenske fanaticky. lebo cistota znamena, ze nedam nikomu len manzelovi az po svadbe.

patrike
23. jún 2026
@anonym_5c018d

@anonym_5c018d "Cistota" je kryci nazov pre kontrolu sexuality, co je zase sposobene vlastnym narusenym postojom k nej.

anonym_c55089
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@anonym_2d41fa

sticker
anonym_a09645
23. jún 2026

Jo, a som si vsimla ze vacsinou vycapuju rite: balkanky, vychodoeuropanky, rusky a britska spodina. Vacsinou sa takym beachbarom vyhybame. Proste to tam nema uroven.

anonym_deb10e
23. jún 2026
@patrike

@anonym_2d41fa Vies sem vlozit obrazok plaviek, ktore su podla tvojich kriterii ok ? A pozri si este historicke zabery z plazi a precitaj si nieco o tom, ake "hriesne" boli niekedy bikiny a ako sa to zakazovalo ... to iste v obliekani minisukne.

@patrike dakedy sa dojcilo na verejnosti s holými prsiami a nakladal sa čierny biely muž žena ovca 😂 ale zrejme si kazdy z histórie berie to svoje a otáča ako mu vyhovuje

anonym_c55089
23. jún 2026
@anonym_283d1b

@sisska96 akoze really? to uz moze ist slecna rovno aj dole bez a spredu si zavesit na snurku lopuch. ty by si pustila svoju dceru doslova s holou ritou von?
a verim tomu, ze sa k nej mama bude spravat ako k dospelej - ked sa mlada bude ako dospela spravat.
podla mna je divne uz aj to, ked rodicia nechaju svoje male 2-3 rocne deti behat nahe na kupalisku ci pri jazere alebo mori, nieze slecna, ktora svojim spravanim vedome pritahuje pohlady muzov - ale akych!

@autorka:
a dcerou si v kludnej chvili dat maly rozhovor bez hnevu a vycitiek, spytat sa jej, preco si vybrala prave taketo plavky. co tym chce dosiahnut, ci si uvedomuje, ze tym na seba pritahuje pohlady muzov a co si mysli, ze aki muzi sa jej budu na ten holy zadok pozerat a ci to je jej "cielova skupina". a ci by pre nu bolo ok, keby si si ju v tych plavkach aj s celou postavou odfotila - spredu i zozadu, lebo ze s kolegami ste mali rozhovor o plavkach a chces sa s nimi poradit, co si o tom myslia. ved snad dcere nebude vadit, ze bude jej zadnicu vidiet par tvojich kolegov, ked na dovolenke ju bude vidiet x nasobne viac cudzich ludi.

@anonym_283d1b je dospelá!! A na názory ostatných ju zjavne nezaujímajú.

mk22
23. jún 2026
@anonym_d5d4eb

@mk22 veď vravím. tangáče zo shein, lacnota finančne aj esteticky.

@anonym_d5d4eb nie su to šnúrky, su to normalne plavky, vykrojené a kúpili sme aj v tezenis..žiadna lacnota, a predstav si, ma skoro 19, brigádu, plat, objedna a kúpi si co chce, aj plavky.

Ano, ty v 18 si mala tie najkvalitnejšie kusky site na mieru?
Skvele.
Ja napr nie.

anonym_46af03
23. jún 2026
@anonym_deb10e

@anonym_46af03 ty sa fakt tak trasies, ze bude mladá baba vzrušovať mužov? Ved to bude aj v skafandri. Niektorí praveze sa viac vzrusia nad zahalenejsimi. Mas zle skúsenosti so vzrušením mužov nad mladými zabami preto ta to tak vzalo?

@anonym_deb10e Nie, ja sa netrasiem vobec, neboj nic. Popisujem fakty ako to funguje.

anonym_46af03
23. jún 2026
@anonym_27ab4d

@anonym_46af03 jezis stavim sa, ze ty si z tych co tvrdia, ze zeny si za znasilnenie mozu samy, ak su vyzyvavo oblecene. si pozri statistiky, kolko znasilneni sa deje v domacom prostredi.

@anonym_27ab4d Ja som o znasilnovani nepisala ani tuk.

anonym_2d41fa
23. jún 2026
@patrike

@patrike je rozdiel "vkusné bikiny" a lacno vyzerajúce tango, brazilian.. Podobne ako vkusná a vulgárna minisukňa, ale človek ako ty to zrejme nevníma, inak by si sa nepýtal takú hlúposť.

anonym_46af03
23. jún 2026
@beronsche

@anonym_46af03 mýliš sa..
Nacitaj si fakty, lebo keď prezentujes dojmy ako fakty, vyzeráš ako hlupák.

@beronsche Hlupak je ten kto popiera vedecky dokazanu biologiu.

patrike
23. jún 2026
@anonym_2d41fa

@patrike je rozdiel "vkusné bikiny" a lacno vyzerajúce tango, brazilian.. Podobne ako vkusná a vulgárna minisukňa, ale človek ako ty to zrejme nevníma, inak by si sa nepýtal takú hlúposť.

@anonym_2d41fa To nie je hlupost. Prave kazdy ma ine kriteria pre krasu aj pre vyzyvavost, tak ma pouc, ake plavky su este v poriadku. Ci radsej napisem do Iranu alebo talibancom ? Ti sa v tom vyznaju !

edinka126
23. jún 2026

@anonym_autor uvedomila si ked si to písala že dcéra ma 19 rokov opakujem 19 nie 9 ani 10 ani 1 rok ale 19rokov....boze slahni si facku a rychloo
čo tu chceš akú radu??ty si mama SVOJHO dietata...ty musíš vedieť...

patrike
23. jún 2026
@anonym_46af03

@natalka13 Ano bude aj v inych, ale zrejme mensi pocet, nie az tak silno atd. atd.

@anonym_46af03 To mas nejako vedecky zmerane ? Muzi mali na penise elektrody a ukazovali im rozne palvky a ked uvideli brazilky, pristroj sa pokazil a vybuchol ?

anonym_deb10e
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_46af03 o akej vedecky dokazanej biológii píšeš? Pokiaľ viem, napisala si, ze embryo nie je zhluk buniek. To si trochu protirečíš

anonym_deb10e
23. jún 2026
@patrike

@anonym_46af03 To mas nejako vedecky zmerane ? Muzi mali na penise elektrody a ukazovali im rozne palvky a ked uvideli brazilky, pristroj sa pokazil a vybuchol ?

@patrike podla mna ona je nejaka hysterka, ktorej muž obkukava stale nejake ženy a teraz všetky musime chodit v skafandroch. Uplne mi tak pride, lebo stale píše o tom, ako taketo mladé žaby vzrušujú mužov ale tie v tangacoch viac😂

blackcat8885
23. jún 2026

V 19r jej chceš zakázať? Nebuď smiešna nie je malé decko

anonym_deb10e
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_deb10e Nie, ja sa netrasiem vobec, neboj nic. Popisujem fakty ako to funguje.

@anonym_46af03 ty nemáš žiadne fakty. Jedine co mas, je názor a to je dost podstatný rozdiel. Este navyse dost vadny a obmedzujúci názor. Budes sa musiet zmieriť s tým, ze nemáš moc druhým diktovať co si maju obliekať

anonym_27ab4d
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_27ab4d Ja som o znasilnovani nepisala ani tuk.

@anonym_46af03 viem. ale spajas oblecenie s chlapskym chticom. ukaze viac, budu po nej tuzit viac. ukaze menej, nic sa jej nestane 🤦‍♀️
prasa znasilni aj komplet oblecenu zenu. nevinme zeny za chyby muzov. ze provokuju...

anonym_2d41fa
23. jún 2026
@anonym_deb10e

@anonym_46af03 o akej vedecky dokazanej biológii píšeš? Pokiaľ viem, napisala si, ze embryo nie je zhluk buniek. To si trochu protirečíš

@patrike ano, svoje kritériá si sami nadstavujeme a podľa toho pôsobíme na svoje okolie. Nebudem snáď poučovať dospelého chlapa o vkuse a lacnote je smutné, ak v tom nevidíš rozdiel.

anonym_a09645
23. jún 2026

A za najspodnejsi nevkus pokladam: mater s tangacami pred pubertalnym synom, prip. dceru s tangacami pred vlastnym otcom.

beronsche
23. jún 2026
@anonym_46af03

@anonym_46af03 čo tu stále splietas niečo o nejakej biológii?
Akože mi chceš povedať, že bežný muž vidí nahú ženu a je prirodzené, že sa nedokáže ovládať?