Ako zabudnúť?
Ahojte. Potrebujem sa niekomu vyrozpravat.6 rokov dozadu som chodila s jednym chalanom.....teraz som vydata 2 a pol roka,deti nemam ale ex sa narodilo babatko...na ex som nikdy nezabudla..v kutiku srdca ho mam stale rada...ako som sa dozvedela ze ma dieta sa trapim a furt myslim na to ake by to bolo byt s nim a mat s nim dieta..s manzelom to neklape...aj ked sa obaja snazime..vela sa hadame. Aj pre malickosti..stratili sme k sebe uctu..bolo aj trochu nasilia,urazok.obojstranne..ale povedala som si este raz a idem prec.zijeme v zahranici..sme spolu uz 10 rokov... medzi tym sme boli rozideni a chodila som s ex....neviem ako zabudnut...co robit...
Kazdy sme strojcom svojho stastia...mozno obcas rozmyslame ake by to bolo keby...keby bolo keby boli by sme v nebi...nevrtat sa v tom a susyredit sa na buducnost...bud zapracujete s manzelom na vztahu alebo sa pohnete kazdy svojou cestou
Nadpat sa vrci nedaju vratit a to ze ma ex dieta neznamena ze aj s autorkou by mal...on uz ma vlastny zivot a punktum naco sa v tom vrtat
Boze ty len proste zavídis ze tvoj ex je stastny ma zenu a stou zenou dietatko,tak ti to je luto ze na jej mieste si mohla byt ty . Ak nanho myslis aj po tych rokoch mala by si si najst nejaku zalubu co mu sa budes venovat.este keby nemal dieta ok,ale ak ma dieta ruky prec si myslim... co sa týka tvojho manzela , prosim ta ak s nim nemas deti , utekaj prec ked si teraz vobec nerozumiete co bude neskor ? radsej na to mysli nie na ex...,ak si najdes nieco alebo niekoho kto ta bude robit stastnou na ex si nespomenies..
Dakujen vsetkym za nazory. S manzelom sa snazime zlepsit nas vztah...pravdupovediac by som teraz hned nechcela mat s nim dieta...musi sa vsetko najprv vyriesit...ak to bude tak ako doteraz bude len rozchod...uz sme si dali vela druhych sanci..byvalemu to stastie prajem...snad sa mi niekedy podari zabudnut...
@verzwiefelte tým ze nanho myslis len si ublizujes. Je jasne ze sa to neda len tak ze si poviem zabudnem a zajtra ho uz nepoznam 🙂 Drzim palce nech ti to vyjde s manzelom 🙂
@mariannastancelova mas uplnu pravdu...ruky prec ked ma dieta a urcite on uz ku mne nic neciti...len ma zoziera myslienka ze co ked ex bol ten pravy...a ze on bol ten pravy..ale to je co ked...manzel nie je ten pravy to viem...keby bol zabudla by som na nejakeho ex...
@verzwiefelte Stalo sa to co sa stalo a zivot musi ist dalej,... a vies keby bol ten pravy tak by ste teraz boli spolu vies... neviem preco ste sa rozisli ,ak by si bola prenho prava tak ta nenecha odist..Pisala si ze este chodis do skoly,venuj sa skole a svojim zalubam, tomu co ta bavi..
Co sa tyka ex mozno nezabudnes.. Ja tiez sem tam zabludim ku svojmu ex nerozisli sme sa v zlom vzdy povedal ze tu bude pre mna ze nikdy neodide a dodrzal to do poslednej chvile bol pri mne. Bol to dlhy vztah dialkovy ale ako som ho milovala ved bol moj prvy to sa neda povedat a bol dlho prec cez tri roky bez neho v podstate sme sa videli parkrat za rok ale lubila som ho no oprchalo to kedze bytostne som bola sama ... Nasla som si muza vydala sa a pred casom mi ex napisal blokla som ho nechcela som mat potycku s muzom... Ale nezabudla som a viem ze keby som sa mu ozvala s niecim tsk by ma neodmietol bolo to komplikovane. Anak teraz sa tu vo vztahu nedari mozno svojho ex chces vidiet vo svojom terajsom co je velmi tazke kazdy je iny no to s tym nesuvisi mozno ze ti to neklape lebo myslis na svojho ex myslienky nezastavis a nezmenis.. Povedz si ze zomrel ... S uctou spominaj na to co bolo a nekontaktuj ho ked uz ma babo... Pochovaj to v sebe opras sa a snaz si zachranuit manzelstvo a ked sa neda tak odid🙂
@sunny8 dakujem za radu. Asi to mi jedine pomoze..povedat si ze zomrel..rada by som ho kontaktovala keby nemal babo...
@mariannastancelova snazim sa to opakovat si v hlave ze keby bol ten pravy a ja ta prava ze sme spolu a nenechal by ma odist...
@verzwiefelte A prečo ste sa teda rozišli? Mne vždy pri spomienkovom optimizme pomôže keď si spomeniem, prečo sme sa rozišli a čo nebolo dobré vo vzťahu.
@sarkan333 ked sa na mna za nieco urazil tak sa jednoducho odmlcal..2 dni napr bola normalka..lebo on si to potreboval prejst hlavou...a potom sa cudoval ze preco som sa s nim rozisla...ale takto som si to vtedy nepredstavovala..buducnost ked bol taky...
@verzwiefelte mne to pomohlo verim ze aj tebe pomoze najdi si nieco co ta pozdvihne co ta bude bavit a odputa ta od myslienok na neho
@verzwiefelte Hmmm poznám. Môj ex riešil problémy tiež mlčaním a to sme spolu žili. Ináč to je iný teror. Vieš on sa určite nezmenil, je taký aj teraz, len asi to jeho partnerke nevadí. A buď si istá, že by ti to vadilo aj teraz po rokoch. Tak sa v prvom rade snaž o svoje manželstvo.
@sarkan333 budem sa snazit...dakujem
@mandala77 toto som si potrebovala prečítať,... ani nevieš ako si klepla klinec po hlavičke 🙂 Ešte, že sem prispievajú aj ľudia, z ktorých komentov si viem aj niečo zobrať Pekne si to vy stihla 🙂

Presne ako @tykat hovorí, zakladateľka spomínala trochu nasilia, urazok. Tak najprv treba toto vyriešiť a nie riešiť spoločné dieťa.