Ako zatočiť s manželovou milenkou?
Dobrý den nakolko chcem byt anoanymna tak som sa registrovala len dnes...to na uvod...nebudem tu pisat ze ci mam ostat s manzelom alebo nie. Pretože v tom mam jasno ano chcem s nim ostat, velmi si rozumieme, vobec sa nehádame aj intimny zivot je ok, nie som ani dokonca z tych co by muza nepustali na pivo...a tam je problem myslim ze práve tam si akosi mozno ani nechcel umyselne....niekoho "narazil" len mam podozrenie ze ma milenku tak na 90%.Mame s manzelom deti ktore miluje, a uz len preto sa oplati bojovat....preto sa Vás chcem opýtat ako sa správať aby som bola v jeho ociach ja ta "prava" ak mi rozumiete...proste co podla Vás niekoho uplne odradi a naopak 🙂 dakujem za vsetky odpovede
Inak ja sama neviem ako by som riesila u nas doma takuto situaciu. Mozno take skratove zmyslanie casto byva ze sa odstahujem ja s detmi alebo nech vypadne on. Ale mne sa na tebe paci ze nekonas skratovo ale zodpovedne.
Vela zien sa unahli a manzela posunu milenke len tak. ja neviem ci by som o nho bojovala alebo sa ho vzdala. Tazko povedat. To musi clovek zazit, zalezi od konkretnej situacie, od nasho vztahu.
Drz sa a informuj nas ako sa ti dari, aku strategiu si zvolila. 🙂
@peneloppe toto tusim pises v kazdej teme, ale pritom radu nikdy nedas, ale nie je to prvy raz, co riesis mudrlantov....uz to je take otrepane
Mna by este zaujimalo, ci zakladatelka bude taka odhodlana nic nerobit a branit manzela, aj ked tato afera bude aktualna este o par mesiacov, lebo mozne to je
V ziadnom pripade by som netvrdila, ze mame pri niecom takomto idealny vztah...
Uz som odpustila aj neveru, i ked to nebolo nikdy ako predtym, ale boli sme par mesiacov od seba, nakolko som takto dualne nebola schopna existovat a nechapem, zeny, ktore su...ale budiz
Mne sa prave naopak zdas otrepana ty, lebo sa stale do niekoho navazas. Toto forum tu nie je na to.
Ked sa niekto rozhodne ze chce dat manzelovi sancu tak preco by som jej ja mala davat ine rozumy. Ved to nema logiku. Ja nepoznam ani ju, ani jeho, neviem aky maju vztah.
Ale ako zena jej mozem poradit ako by som sa ho snazila udrzat, ked o taku radu ziada a to som aj urobila. Citaj pozorne, nielen mudruj, dookola o nicom.
Ano, mam dost tychto premudretych nazorov.
@erika1669 Prepac, moj obdiv taketo spravanie nema, jedna vec je snaha o udrzanie vztahu, druha je sposob, ako to robis - ignorujes problem a jedine sa snazis viac zapacit manzelovi a pritiahnut ho domov....To nestaci a stacit nebude...spytaj sa sama seba, ci s tym budes ok, ak toto bude pokracovat dalsie tyzdne ci mesiace, ze ti chodi o 4 rano domov....Nikto nepovedal, ze sa mas rozvadzat alebo stahovat, ale toto nie...Minimalne ho netankuje, ze ti ublizuje?
@mircalla tak ale autorka si zjavne mysli, ze ma doma zivotny catch a chce preskocit len kvality manzelovej milenky 😉 kdezto aj tu plati, ze co nemas doma, hladas u susedov a kedze podla autorky je doma uplna idylka, tak mu asi chyba nieco, co by jej nikdy ani len na um nezislo 😀
@erika1669 uprimne ti napisem, ze keby ste mali naozaj vyborny vztah, urcite si nenajde milenku.... To jednoducho v jednom klapajucom vztahu ako ho opisujes nepripada do uvahy. To je fakt. A pokial neveru raz odpustis musis byt nachystana, ze ju zopakuje, raz sa mu to prepieklo, prepecie sa aj druhykrat. Dalsia vec si ochotna bojovat voci neustalym podozreniam, co ked zasa? Je to velmi tazke, viem, prezila som si to, ale s milenkou urcite nezatocis, rozhodne nie sexi pradielkom a sexi nocou a super vecerou, alebo inymi zbranami. Nakoniec tomu chlapovi sa to este aj pacit bude 😉 tam milenka, sexica, doma manzelka sexica 😉 full servis, nuz ja rozhodne neradim hned rozvod, to v ziadnom pripade, ale zatacanie s milenkou nie je dobre riesenie, ty najlepsie poznas vas vztah, vies co nanho plati, musis vediet najlepsie co a ako a nakoniec mozno ani ziadna neexistuje, snad to je tak
@erika1669
Skor ako zacnes "tocit" s jeho milenkou alebo s nim, by si si mala urobit poriadok v sebe. A hlavne prestat sa uz konecne klamat, lebo si tym velmi ublizujes. Nie, nemate idealny vztah a neklape vam to tak ako si myslis. Ak by to tak bolo, tvoj muz by si nenasiel milenku...
Milenka nie je dovodm vasej krizy... ona je iba jej dosledkom. Ries pricinu a uprimne si odpovedaj na otazky co sa vo vasom vztahu v poslednych mesiacoch pokazilo a preco. Ked vyriesis pricinu, dosledok sa dostavi sam.
Najdi svoj diel viny - priznaj si ho, to je prvy krok k vylieceniu vztahu. Druhy je o vsektom sa s manzelom otvorene porozpravat... Hoci si aj poplakat, aj pokricat na seba, aj ponadavat, to je jedno. Musi to vyjst na povrch, ked chcete zachranit vase manzelstvo.
A prosim ta, ziadne manipulativne tahanie za nitky, akoze ty sa budes tvarit, ze nevies, ale vies... zamotavas sa len dalej do dalsieho a vacsieho klamstva :(
Bude to tazke, ale da sa to. Drzim palce!
@mircalla :D ale ved ja neviem ja nechcem aby ste ma tu obdivovali 😀 ak by som ignorovala problem nie som tu, ine je ze ja poznam konkretne tu zenu, nie kratko a viem co je zac...to je strasne na dlho aby som to tu pisala...ja nevravim ze je moj muz neviniatko a pisem to x krat, ale viem co na neho zabera a co nie, poviem to uz polopatisticky proste som mu povedala ze mu prisla zvlastna sms, on sa pozrel a hned na to si vypol telefon. ja som sa ho spytala co s nou ma on povedal ze nic ze sa musela pomylit, a ja som sa ho pytala dalej on to otocil na srandu ze hej je v 8 mesiaci...a stale ze s nou nic nema, ale vravim ze uz dlshe chodieva cez tyzden neskoro domov, a je toho viac ale to sa ani neda takto obsirne to tu napisat....a tiez nemam zaruku ze sa tu niekde nenachadza 😅 a tak som to nechala tak...kedze sa nepriznava preto som napisala ze tusi ze tusim...
@mircalla myslim tym ze ma na tom podiel viny...aj on nie len ona, inak by si s nou nezacal a samozrejme aj ja...ano problemy neboli, len sme si uz vela vecami presli prisla som o 2 deti, a ja si myslim proste ze ak dvaja ludia sa rozpravaju travia spolu cas dokonca sa nam aj venuje aj teraz napriklad chodil s detmi na kolotoce kazdy den...asi 2 tyzdne...nachysta mi vecer pohar vina...rozpravame sa...NAOZAJ...a ona je tip...taky ten zabavny, vsetko berie tak s lahkostou, velmi rada popija....a je NOVA
Na povzbudenie, moj manzel ma velmi dobreho kamarata a jemu bola neverna zena, mala aferku v praci. Vtedy este deti nemali. Ustali to. Lubili sa, chceli byt spolu, ona prisla na to ze urobila hlupost. Nebolo to lahke, chodili aj do poradne. Jeden cas aj zili oddelene ale vratili sa k sebe. Dnes maju 3 deti, uz takmer dospele.
@erika1669 tiez si myslim, ze to treba v prvom rade spocitat chlapovi, nech si zrata,kde sa mu oplati budovat stastie a rodinu.
no ak by som ti mala poradit len na tvoju otazku, myslim, ze kazdu milenku by vytacalo, keby svojho zenateho milenca stretavala s rodinou a videla, aki su stastni.
@natalka13 Napisala som, ze pre niektore, aj pre Vas, zrejme parametricka rovnica...Ja som vyjadrila svoj nazor, treba vediet citat...Ak je vam, slecna, ci pani, blizsia "lopata", prosim...Nevtahujte ma do "sutaze","Ja som ta naj.."..Nemienim s Vami sutazit, ani diskutovat...Vy ste sa rozhodli "zatocit", tak tocte!
@erika1669
Na takeho uspesneho podnikatela, este ked je pohladny, sa hned nejaka zavesi.
Moj manzel tiez volakedy podnikal a vzdy tam boli nejake spolocenske akcie. tiez som z toho mala rozne pocity. A vzdy som mu hovorila ze jemu verim ale neverim tym mladym bezcharakternym babam ktore si lovia chlapa a nepozeraju na nic.
@erika1669 Nuz neskryvaj to...svoj smutok...ja by som to nerobila
Mala som 2 potraty po umelom oplodneni, a ked to bolo do tretice uspesne a bola som v 18tt, tak sok - priatel si zacal s kolegynou, tiez zatlkal....telefon si bral aj na wc, nechodil domov, menil plany, nikdy nebral mobil...
Bola som tehotna a robilo mi to neskutocny stres, fakt som ho kvoli babu poslala prec, lebo som sa bala, ze sa nieco stane...polku tehu som stravila sama (bola som aj na pnke) v jednoizbovom byte, ale nemohla som znasat uz tie nocne vylety a klamstva
viem, ze mu to vtedy bolo jedno, a mohla by som sa aj rozkrajat, objednala som pobyt v tatrach (nesiel - v tom case som mala len podozrenie, nie istotu)...ak chlapovi takto prepne - z vlastnej skusenosti neberie ohlad na nikoho a na nic, uplne mu absentuje mozog....vobec ho netankovalo, ako mi je
Uprimne si nemyslim, ze nejake snahy byt pritazliva, starat sa o seba viac a stravit s nim viac casu pomozu. podla mna moc skryvas svoje pocity a dusis to v sebe....zle robi on, nie ty.....hanbit by sa mal tiez on....keby slo o jednorazove posmyknutie, ale ak to pokracuje...

@erika1669
Ty asi toto forum velmi dobre nepoznas, lebo inak by si nebola prekvapena z nazorov. Tu sa schadzaju sami mudrlanti co maju odpoved na vsetko a tie najlepsie rady vzdy po ruke. 😀 😉