icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

erika1669
14. máj 2015

Dobrý den nakolko chcem byt anoanymna tak som sa registrovala len dnes...to na uvod...nebudem tu pisat ze ci mam ostat s manzelom alebo nie. Pretože v tom mam jasno ano chcem s nim ostat, velmi si rozumieme, vobec sa nehádame aj intimny zivot je ok, nie som ani dokonca z tych co by muza nepustali na pivo...a tam je problem myslim ze práve tam si akosi mozno ani nechcel umyselne....niekoho "narazil" len mam podozrenie ze ma milenku tak na 90%.Mame s manzelom deti ktore miluje, a uz len preto sa oplati bojovat....preto sa Vás chcem opýtat ako sa správať aby som bola v jeho ociach ja ta "prava" ak mi rozumiete...proste co podla Vás niekoho uplne odradi a naopak 🙂 dakujem za vsetky odpovede

drobcek526
14. máj 2015

@erika1669 Porozprávaj sa s ním o tom, vysvetlite si isté veci, ak si rozumiete by to nemal byť problém...

drobcek526
14. máj 2015

@celkom_nestastna :/ niektorí chlapi si potrebuju len užiť (robia chyby) ale svoje ženy milujú...

erika1669
autor
14. máj 2015

@celkom_nestastna neviem naco vobec si tu prispievala ak si ani neodpovedala na to na co som sa pytala. Frajerske reci...ale keby prislo do tuheho dovolim si tvrdit ze ani jedna z vas by nevedela na 100% co robit. Rozvod tiez nie je vzdy riesenie...a neviem uz som vyssie pisala ze sme sa porozpravali ale on vravi ze nema nikoho /zapiera/

celkom_nestastna
14. máj 2015

@drobcek526 ja pod pojmom uzit si predstavim nech sa ide ozrat, na diskoteku, na futbal pre mna za mna nech stavia na hlave ale aby ma podvadzal..urcite by ma velmi miloval 😀 😉

@erika1669 Tak musela som prispiet lebo rozum sa mi zastavuje, ale ok je to tvoja vec ked ti nevadi ze z teba robi hlupu ok, snad ti niekto normalne odpovie ako uputat jeho pozornost. Co je to za vztah bez dovery, on ti povie ze nikoho nema, ty aj tak neveris, proste pre mna je to nepochopitelne. Ja ti prajem vela stastia, nechcela by som sa ocitnut v tvojej situacii a keby som sa ocitla viem ze by som salela a zblaznila sa od nervov a zlosti tak ta obdivujem ze si taka pokojna.

Krasny den prajem 🙂

lilitela
14. máj 2015

@erika1669 Musim sa priznat, ze mi neni jasne, ked ma niekto (skoro) idealny vztah s partnerom, ako to opisujes, ze aky dovod by mal na to, aby ti zahybal, to proste nedava logiku, lebo inak je to bezcharakterny clovek, ak to robi "iba tak". A co sa milenky tyka - to je jej problem a jej svedomie, mozes si s nou podebatit, ak mas prilezitost, ale nutit k tomu, aby vztah skoncil, mozes len svojho muza - ju nie.

susanne6
14. máj 2015

@erika1669 tak si môžeš byť istá, že ak si skrýva telefon a vypína zvonenie, že niečo rieši, len ťažko povedať, ako ďaleko už zašli....no ak ti za to stojí, určite o vašu rodinu bojuj!!! kašli na reči o hrdosti a podobne, život nie je len čierno-biely... 😉 a ak to aj nevyjde, raz si budeš môcť povedať, že ty si pre záchranu rodiny urobila všetko. 🙂

tehula
14. máj 2015

Ako? Zatocit treba s manzelom, nie milenkami. jedine, ze mas chut potom tocit s dalsou a dalsou atd a uz sa opakujem.

Prosim nepis, ze mate pekny vztah a tie ostatne sprostosti. Keby to citil rovnako, tak milenku nema a ked to neciti rovnako, tak to nie je idealny vztah.

natalka13
14. máj 2015

Bud zabojuj-pytaj sa ho ako dlho to trva, ako mieni situaciu on riesit. Ak to nehodla ukoncit,ziadaj rozvod, striedavu starostlivost o deti.......povedz,ze oslovis svokru,koly rozvodu,ci by mu pomohla postarat sa o deti tie 2tyzden v mesiaci kedy ich on bude mat na starost........a uvidis ten des v jeho ociach.

alebo

mu ticho trp jeho prichod o 4tej rano od frajerky, podporuj ich vztah svojim tichom a caaj kedy ten rozvod navrhne on.

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 Nie si spokojna s odpovedami? A co chces pocut? kup si sexi bielizen? to ti nepomoze....pytala si sa na to, ako zatocit z milenkou...tebe sa radit neda, nakolko ti uplne usla podstata toho celeho....problem je tvoj manzel resp. 2 dvaja a nie milenka....prepac, ale v tejto faze si uz smiesna
Netvrd mi, ze by som nevedela, co robit, moj partner niekoho mal, ked som bola tehotna, a riesila som to tak, ze som ho vyhodila z bytu, ktory bol tak ci tak moj...mam narozdiel od teba daku hrdost a nie som tak strasne naivna. A verim tomu, ze mnohe dalsie boli v podobnej situacii a radia aj na zaklade vlastnej skusenosti. uz sa zobud a prestan si ho glorifikovat, tym by som zacala

natuska87
14. máj 2015

@mircalla Ake jednoduche, ze? lebo kazda ma svoj byt a môze vyhadzovat a vyhadzovat.../ Ziadnu naivitu tam nevidim,kazda nedokaze byt geroj/

natalka13
14. máj 2015

@natuska87 a co ma byt ticho? A tesit sa ked si on najde trocha casu na rodinu?
Chce rady a ked ich dostane,ze mu to ma vytmavit,tak joj to ja nie, ved on nas ma rad. Tak co vlastne chce?

mircalla
14. máj 2015

@natuska87 Keby to nebol moj byt, odidem sama. Btw - potom aj tak prisiel s prosikom a fungujeme. Kebyze to necham tak, tak neviem este ake stresy by som mala....V poriadku - tema aj tak nebola - ako riesit tuto situaciu s manzelom, ale ako zatocit s milenkou - na otazku ako zatocit s milenkou odpovedat nebudem, takze nech sa paci, mozete sa realizovat a prist so skvelymi napadmi ako na nu...
Je tu uplne zbytocne nieco radit, kedze je rozhodnuta tuto situaciu s manzelom neriesit, ak pride o 4 rano zazelat mu dobre ranko a tvarit sa, ze sa nic nedeje

natuska87
14. máj 2015

@natalka13 Predstavte si, ze vsetky zeny nemusia byt nutne uziapane...Su aj take, ktore su schopne konstruktivneho dialogu...Chapem, niekomu to znie, ako parametricka rovnica, ale aj vtedy to pomaha...A verte, neverte, su aj muzi, ktori to ocenia...

natuska87
14. máj 2015

@natalka13 Predstavte si, ze vsetky zeny nemusia byt nutne uziapane...Su aj take, ktore su schopne konstruktivneho dialogu...Chapem, niekomu to znie, ako parametricka rovnica, ale aj vtedy to pomaha...A verte, neverte, su aj muzi, ktori to ocenia...Ale su aj take, ktore rovnake "metody" spajaju a su im preto sympaticke...

maruska3
14. máj 2015

Ďalšia vtipná téma.... každé ráno tu na Koníku nájdem nejakú pikošku, na ktorej sa dokážem baviť celý deň.... díííky aj za dnešnú tému....

natuska87
14. máj 2015

@maruska3 Fajn...Zeny tu sa rozdelili na "radikalne " dracice a vtipne zalozene...

mircalla
14. máj 2015

@natuska87 Neviem, kolko si citala, ale konstruktivny dialog tu radili viaceri...inak zakladatelka teraz tvrdi, ze vyssie spominala, ze rozhovor mali, ale "vyssie" som nic o ziadnom rozhovore nenasla...
Tema je ako zatocit s milenkou....len pripominam....to mi skutocne evokuje maximalnu konstruktivnost, to fakt🙂

natalym
14. máj 2015

@mircalla Tak požičiam hliníkovú lopatu?

natuska87
14. máj 2015

@mircalla Na subjektivne evokacie a konstrukcie mate svate pravo...Ja Vam ich neberiem, su mi na nic, ani to nemam v umysle...Ak je tema postavena " Ako zatocit...", tak tocte, nie?

mircalla
14. máj 2015

@natuska87 uf, to bolo opat k veci...

natuska87
14. máj 2015

@mircalla
Niekomu k veci, inemu od...

thinka001
14. máj 2015

Je vela variant podla toho aky mate vztah, pises ze fajn..tak mozno prave nieco podobne ako v tom videu mohlo mat nejaku odozvu..http://prezenu.noviny.sk/c/laska-a-sex/naozaj-s... je to video kedy sa muz chce so zenou rozviest a ona mu pripomenie vsetky pekne miesta a chvile odkedy sa zoznamili, kde co prezili atd..skus 🙂

mima4
14. máj 2015

@erika1669

ja len ze je velmi obdivuhodne, ze i napriek moznej nevere ti na vztahu zalezi, a ze sa nevzdavas a je super, ze chces byt pre manzela zaujimava, pekna, tajomna a bla bla.. ALE (!!!) vztah je viac...a podla mna by si sa s nim mala uprimne o tomto celo porozpravat... bez komunikacie a dovery mozes byt aj feme fatale... ale vztah to nemusi vzpruzit, resp. aj zachranit.

erika1669
autor
14. máj 2015

Uplne som znechutena niektorymi prispevkami, prisla som tu za cielom aby som zistila co spravili niektore zeny ktore sa ocitli v podobnej situacii a prekoruclovali tym, mozno som dala zly napis,ale URCITE nebolo mojim cieľom hodnotit aky mame vztah,kedze to viem najlepsie , nebolo mojim cielom zistovat aky ma kto na to nazor, skor mi slo o konkretne pribehy, nakolko som si ista ze niesom jedina, ktorá riesi podobny problem. Taktiež som znechutená vetami si naivna, preber sa...pride mi to a prepačte za výraz Trapne. Nakoľko dava internet anonymitu a v realite face to face by takto konverzácia s clovekom ktoreho nepoznate urcite neprebehla, takymto stylom.... o akej hrdosti sa tu bavime? 🙄

libka1
14. máj 2015

trapna je cela tato tema 😅 staci si precitat nadpis a kazdy rozmysla ci toto mozes mysliet vazne... sorry, ale je to tak...
@erika1669

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 Mne pride trapne, ze si nechces priznat skutocny problem a manzela neustale obhajujes, mam pocit, ze snad ho aj lutujes....Ja som vzdy otvorena aj face to face...nie kazdemu sa to samozrejme paci a mam kvoli tomu problemy, ale nebudem pisat, co si nemyslim, to by bolo pokytectvo
Keby si mala kamaratky, co si priznala, ze nemas, tak asi nehladas odpoved tu. A ked uz hladas odpoved, tak skus prijat aj nazor, co ti nie je pochuti, lebo to hrozi....je to otvorena diskusia

wewika1
14. máj 2015

Ako ordinacne hodinu u gynekologa...cez tyzden do druhej, cez vikend do vlastnej 😀... Viem, mimo temu, ale ja proste nedokazem pochopit, ze ti toto nevadi. Ze ta bozkava s tymi istymi ustami ako ju, ze ta miluje s tym istym "naradim" ako ju...ja by som o takeho chlapa nebojovala, nepreniesla by som sa cez to a ak ano koli detom, tak uz nikdy by som sa s nim nedokazala intimne zblizit 😉...drzim palce

mircalla
14. máj 2015

@wewika1 Ja by som sa ho tiez nedokazala uz ani dotknut, aspon, kym sa to nevyriesi, jednoducho by sa mi to hnusilo... a toboz, keby som ho milovala.....toto by som neuhrala v ziadnom pripade, nebola by som schopna ani nic hrat ani len komunikovat....city dostali riadnu facku

marinablue
14. máj 2015

@erika1669 Ak chces pocut pribeh , tak by som ti odporucala taky, ktory ti porozprava tvoj manzel. O vas o vasom vztahu a hlavne o vasej buducnosti. Vela stastia.

peneloppe
14. máj 2015

@erika1669

Ja ta uplne chapem ze si chces manzela udrzat. Ked vam to klape, mate deti, je dobry otec, manzel, preco by si teraz mala dat od neho "ruky prec" a len tak ho prenechat niekomu inemu.
Si silna ked sa tomu dokazes postavit a rozhodla si sa zabojovat o manzela a pre deti o otca a chces udrzat vasu rodinu pokope. Mas moj obdiv.
Snaz sa travit dost casu s manzelom aj ako par, ked mate rodicov, rodinu co vam vedia postrazit deti tak si urobte program sami dvaja. Prekvap ho. Iste sa potesi. Snaz sa byt hlavne manzelkou a priatelkou, nielen matkou. (pisem to preto lebo ja som asi vacsinu casu u nas doma matka a gazdinka 🙂 a manzela zanedbavam ) Samozrejme kup si nieco pekne na seba, staraj sa o seba, ty vies ako sa mu pacis najviac.

Drzim ti palce!