Ako zatočiť s manželovou milenkou?
Milenka mojho MM ma 19 rokov,cize je o 15 rokov mladsia od nas.....(MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac,by bolo na dlhsie)
On je nou manipulovany...prespava u nej,a nema cas na deti,tym padom ja ked som s nimi nemam cas na seba,na zaluby,na pracu(bocaky,inak som na UP)...atd....mi 2-ja nemame vyriesene majetkove zalezitosti,byvanie,nemame ani sudom stanovenu starostlivost,vyzivne....proste sme len na zaciatku...atd...
problem je ten,ze sa ho snazi ziskat cez nase deti.....
kupila mojej malej MP3,....ja som jej napisala sms-ku,ze si nezelam,aby mojim detom kupovala darceky......odpisala,ze preco by nemohla,chcela jej len urobit radost...neodpisovala som......za 2 hodiny smska od nej ze..citujem:Ako nic v zlom,ale na to kolko mas rokov,by si mohla pochopit,ze ON uz s tebou nechce nic mat,a to je jedno ci bude so mnou,alebo s nejakou inou..stale ti nieco vadi...robis len problemy..neviem,co chces dosiahnut...ale konecne sa s tym zmier..mate uzastne deti...a neboj sa,,ja ti ich neberiem..ale mam aj ja pravo ich lubit....
Ja som tuto sms preposlala MM,on mi povedal,ze si to s nou vybavi,ze jej nemam nic pisat....ale asi jej napisem raz...
Kruci tak mlada standa mi bude urcovat,co mam,co nemam robit,to ona nech pochopi ,ze ja som a aj budem muset byt na prvom mieste..ona bude vzdy ta druha...
ked chce byt prva,nech si najde slobodneho,nie zenateho s detmi...
Dievcata,nepoznate nejaku fintu na taketo drzane?
A vo vseobecnosti by som bola rada,keby ju nechal a nasiel si nejaku normalnu,v jeho veku priblizne....
@lubikan vyvediem ta z omylu....to ze si a budes na prvom mieste si myslis len ty 🙂
u tvojho manzela si ocividne niekde po detoch, novej priatelke a mozno este kadecom inom az tam niekde na x-tom mieste.
z tvojich prispevkov je jasne, ze ty si sa z koncom vasho vztahu nezmierila, stale dufas ze budete byvat a vychovavat deti spolu, riesit fin. spolu atd.
ale to tak uz nie je!
on chce byvat inde.
s niekym inym.
mala by si sa konecne zariadit a financie a byvanie riesit aj ty.
ako co ho ona nenecha s tebou doriesit??? co este potrebujete doriesit? vsetko co potrebujete vyriesit, doriesit mozte aj tak, ze nebudete byvat pod jednou strechou ako manzelia.
o deti sa manzel moze starat aj ked nebude byvat doma, nechapem preco by mal s tebou ostavat a riesit nieco co zatial nie je - tvoje nocne atd......
ked budes chodit na nocne, o deti sa snad ako spravny otec v tom case postara, nie?
ak chces byt stastna zhod korunku urazenej kralovny, ktoru niekto zosadil z postu.
ano teraz panuje po manzelovom boku nova krajsia, mladsia, sikovnejsia kralovna a ty by si si mala zariadit svoje nove kralovstvo s novym krajsim, sikovnejsim, rozumnejsim kralom 🙂
baby,ja som jej prave teraz musela napisat sms,ze : Dobre XXX,malej sa hracka pacila,uz ju ma na nabijacke,minula celu baterku.Mozes ich lubit,ved ta maju za kamaratku a kym sa im budes venovat,ja si aspon oddychnem.A prave syn dnes chcel pisat Jeziskovi,ze by si prial to a to......
tak...
@lubikan strašný kŕč z teba cítiť, môžeš sa tu hrať na to, ako veľmi si nad vecou ale svojimi názormi a správaním dávaš len najavo, ako veľmi si z toho vykoľajená, hľadáš všetky možné aj nemožné dôvody a spôsoby, ako ho udržať aspoň v kontakte - aj s tým bývaním, robením mu servisu. keby vtedy chcel, tak sa s ním vyspíš, a neklam samú seba, že nie, úplne to z teba kričí, ako veľmi si chcela a chceš. Žena začni si vážiť samú seba, možno potom si začne on teba keď už nie milovať, aspoň vážiť.
@lubikan chlap, ktorý sedí u vás doma a rozpráva o svojej milenke pred tebou, ťa má zjavne v p..., chlap, ktorý sa domov príde prezliecť a vymeniť si spodné prádlo vrátane zasemenených trenírok a netají sa tým si ťa zjavne neváži a ty ešte hľadáš dôvody, pre ktoré on nemá odísť? BUď rada že má kam ísť a nie vymýšľať, že ako by sa potom staral o deti. Hľadaj spôsob ako to riešiť a nie dôvod, prečo to neriešiť.
@mirkava hej, možno je to malá vychcaná štetka a zlatokopka a možno je to mladé teliatko, ktoré sa nechalo oblbnúť skúseným chlapom a hľadá v ňom niečo, čo sama nikdy nemala - zázemie, oporu, milujúcu náruč... nepoznáš, nesúď... v tomto príbehu nie je ona ani hlavný vinník, ani hlavná postava...
@lubikan a ty si sa viac strapniť nemohla, fakt... načo ju vôbec kontaktuješ??? rieš si to so svojím ešte stále manželom, nie s ňou... čo s tým ona má? ona ti nebude ani rozvodové papiere podpisovať, ani výživné na deti platiť, ani vysporiadavať váš majetok... ona ti nechodí domov dať si oprať trenky... už to pochop, s ním to rieš, nie s ňou !!
jej odpoved bola,ze nevie,od coho chcem oddychovat,ked nic nerobim 😀
@lubikan Najcastejsie sa chlap vrati, ked ho uz nechces.
Ked si uvedomis ze tadialto cesta nevedie, a aj ked s tazkym srdcom ale predsa zacnes ist svojou cestou a jemu poprajes vyetko najlepsie.
Vies, jedna vec je niekoho odmietvut, opustit, ked vidis ako ten druhy ta chce spat. A druha zistit, ze jemu je to bud jedno, alebo si rovnako odietnuta aj ty. To uz je ina kava.
(kurnik, ona ma uz nema rada, som pre nu vzduch, tak toto nie. JA som jej muz!)
Ale toto musi byt uprimne. Ziadne divadielka. Naozaj rozhodnuta ist svojou cestou a ty sa maj fajn, prajem ti tvoj vyber, dufam ze ti vyjde.
Ak podakuje, casto s kyslym usmevom.
A casto zrazu otoci, ze ostanme aspon kamosi, kvoli detom, pridem ta pozriet, sadnwme na kavu, nepotrebujes s niecim pomoct?
Ale ked to bude divadlo, kde presne na toto cakas, vyciti to, podakuje za prianie a viac sa po tebe neobzrie.
Nehovorim, moze byt aj rad, ze uz nehystercis a je klud a da ti papa. Ale bude ti to jedno, lebo ty uz budes chciet ist svojou cestou.
Inak takto mrhas buducnost na neho a na nu a stracas cas. Skus sa ucit akor nereagovat, upokoji ta to. A este budes na seba hrda, ze si sa dokazala ovladnut a stala si sa silnejsia osobnost.
@lubikan ten smail tam naozaj patrí, si na smiech, ako si sa dala hrať túto hru kto z koho. Bohužiaľ pre teba, opäť prehrávaš ty, už len tým, že ju neustále máš potrebu sledovať, rozoberať ju a najmä kontaktovať ju. Je to naozaj smiešne, ak máš ty o 15 rokov viac ako táto, podľa tvojich slov soplenda. Jeden by ani neuveril...
Ahoj, musis si schladit hlavu.A cim skor. Poviem ti to z inej strany, a tym si menovanu slecnu nezastavam.
Ked deti z prveho manzelstva mojho muza nieco akoze odomna dostali, boli take histerie a sceny..a su aj do dnes. Chvilu som s tym bojovala.Ale mala som zakazane pomaly aj spat v jednej posteli s nim.. ked boli u nas. Mali zakazane mi nieco povedat, pozdravit ma. Stale jeho byvala zena so mnou bojuje, vyvadza, je podla mna blazniva, Ziarli, dava si podmienky, zmagorila deti...Skoda a je mi to velmi luto.
- je to trochuu ina situaci ale robila a robi stale to co ty. nepreslo ju to ani po niekolkych rokoch. nereagujeme, neriesime. Mna neustale uraza, tresta byvaleho svojho muza cez deti a totalne, az vyrastli a uz nevedia co je spravne, klamu aj ocovi kde su, nic nechcu povedat, normalne nam neodpovedaju.Vyhadzovala a predavala nase darceky. tak sme zacali detom davat peniaze. Mna to to uz tak urazalo, ze som prestala reflektovat na vsetko. je mi luto detí. Poznam x rodin, kde to dopadlo takto, a tak či onak, vselijak a nechali detom pokoj a vybrat si to na co maju pravo.Maju pravo vytvorit si o otcovom zivote vlastny obraz. Ty mozes byt na neho nahnevana, ale na co sa vlastne hnevas? Vies to?
Roky som sa pytala, ze ci dotycna- ex- mojho muza je normalna. Cela rodina ju mala za blaznivu a je blazniva do teraz. Napriklad, ani nevieme ci by tie deti nechceli s otcom stravit vianoce, lebo mu len krutia hlavou, klopia oci, stale im vyvolava ked su u nas, tri krat za den, po chvili sa uz pytaju domov. vydiera ich, ze sa jej nieco stane...
- ochorieš z toho,podla mna a ber to ako moj nazor, cim skor sa prestanes zhadzovat, tym lespie.
teraz moj pribeh : A este cosi, moj byvaly manzel odosiel za inou, vsetci to vedeli len ja nie.Ked som sa to dozvedela, povedala som mu to, robil vsetko preto aby ma presvedcil ze je stastny, robil veci tak, aby som si myslela, ze ziarlim a on tvrdil ze ano. Prave naopak, nic mi to nerobilo, chvalabohu som si povedala.
Bolo to tazke pred detmi, chapem ta. Ale nic som s tym nezmohla. Moj klud v dusi nastal, ked som sa zmierila so svojim krizom a vsetko zobrala na plecia a svoje. Ano nemala som na seba cas, a nemam ho stale. Ano ma uz 4 frajerku, a co. Moje deti potrebujú pokoj. K otcovi chodia, maju svoj nazor.ked ma otravoval, napisala som mu, ze to poslem a ukazem jeho priatelke. A tak zostalo ticho. Ano, deti od jeho priateliek nosili darceky, sladkocti a podobne, A aj to prestalo. Neboj sa.
Neboj sa nie si jedina.Drzim palce, pevnejsie nervy.Tolko len moj nazor.
@lubikan tak uz nereaguj. Neodpisuj, sadni si na ruky.
Aspon vidis ze mladou tocis.
Nezacinaj si s nou smskove suboje, klesnes na jej uroven.
Ona ziarli a mam dojem ze predstiera nadhlad rovnako ako ty. Ale ma ta v zaludku a boji sa ta. Lebo tvoj chlap este stale chodi od nej k tebe domov.
Myslim ze je to to ohlupnute teliatko, ako to ktosi povedal. Zlatokopka by ta mala viac na haku. A uz vobec by sa ta nebala. Ale ona je zamilovana po usi a ziarli.
Ak moc chces, poali je smajla a nech odpise cokolvek, neraguj.
Neboj sa ze si bude mSliet ze vHrala lebo mala posledne slovo. Naopak. Bude si v hlave prehravta co si tM chcela povedat. A bude ju to o viac stvat.
Ked mlcis, davas je priestor aby si dodadila svoje myslienky. A tie nie su lichotive voci tebe ale zaroven ju zozieraju. Tak jej daj moznost sa varit.
Ja by som sa asi pogrcala, keby som s ním mala zdieľať byt a on by chodil ku mne len prespať, oprať veci, najesť sa..čisto jak hotel..
A potom ešte pred ním chodiť v uteráku a nechať si od neho nejaké primitívne poznámky....vy čo tam máte za vzťahy? 😕
baby ale v nasom pripade to neni boj o chlapa,je to boj o jeho peniaze.........ona ho zmanipulovala,manipuluje...a on zaslepeny robi hovadiny......nedava mi peniaze od kedy prisla na scenu ona....atd.....
ja potrebujem,aby sa on trochu od nej odtiahol,teda ona od neho,nech si najskor poriesi veci doma(nie mna,ja mam city voci nemu vyriesene)...ale zalezitosti okolo deti,byvania...atd....
@mirkava by si sa divila, ak sa najdu dvaja seberovni, vTvoria stastny par aj keby ex manzelku rovno roztrhlo.
Nikdy nevies ako bude a ci narozidiel od nej prave tato "soplana" nie je pre neho ta prava.
Ved je to fuk. Ak ju chce, nech si ju ma. Lubikan tak len otvori cestu k niecomu inemu. A pokial sa nebude zaslepene dusit v zlosti, tak lepsiemu. Lebo neprehliadne nove moznosti, co by jej inak usli.
Este si raz povie ze dobre sa stalo co sa stalo.
@lubikan a keby si nasiel frajerku vo vašom veku, čo by ti to pomohlo??? nechápem....je jedno, či má 19 alebo 34, stále bude jeho frajerka a ty za chvíľu exmanželka! Mne by to bolo teda šuma fuk koho si našiel. Zamerala by som sa už skôr na seba a svoje šťastie a to, aby mali všetko deti a snažila by som sa im podľa veku vysvetliť situáciu a samozrejme by som mu deti dávala ako určí súd, pokiaľ nie je násilník, alkoholik. Je tak isto otec, ako ty matka a ked sa o ne vie postarať tak prečo nie!
A teraz si vezmi situáciu, že ty si nájdeš mladšieho a ex ti robí takéto prieky...
Jedným slovom, inteligentní ľudia sa vedia vždy a všade dohodnúť a myslia v prvom rade na deti!!!
Načo ti je takéto hlúpe naťahovanie, ktoré ti odoberá energiu a pridáva vrásky???
Zamysli sa nad tým! A samozrejme, držím palce 😉
@lubikan najlepsie s nou a aj s nim zatocis .. ked si chladnokrvne vybavis vsetko potrebne zverenie deti vyzivne na deti a na manzelku do rozvodu .. rozvod .. rozdelenie majetku ..
muzikovi davaj pekne deti nech si uzije .. coskoro ich to prestane bavit .. neper, nevar mu .. nezehli ....
a s ostatnym si poradi osud ci karma ... o to sa neboj ...
@lubikan to sice videl, ale obavam sa ze sa v tej chvili na teba dival ako na kus zbytocneho masa okolo vies coho (toho co mal chut pouzit), lebo tyzden nemal sex.
Sice to cloveku zdvihne sebavedomie, ze si "uvedomil", co stratil, zapredal a ty mu uz nedas, lebo si uz rozhodujes o sebe sama.
Ale v skutocnosti slo o chvilku, ked ta vlastne mal len chut pouzit a zas ist za nou.
Ziadna vyhra. Neslo o uvedomenie si. Len chut zasunut. Do ktoroejkolvek co by pred nim bola naha. Sorry.
@moonlight1210 napisala mi...citujem: tak ho bude mat ak chce (ako tu hracku od Jeziska),lebo ty mu ho urcite nekupis!!!! a za prve,oni ma nemaju len za kamaratku a aj keby ,tak aj to mi staci...nie su to moje deti..ale dost smutne,ze si oddychnes...lebo vlastne neviem od coho,ked nic nerobis..ale co ma vlastne potom...to je tvoj zivot...a mne je do toho nic...a nevypisuj XXX ootiny,ze sa zbada,ze ho zradim,lebo jediny kto sa zbada si ty....
noooo...dievca kope...ja som jej odpisala.....:ked budes vydata so svojimi detmi,si nejeden x na tu moju sms spomenies,ja sa ti cudujem,zavesit si na krk chlapa s detmi.....
a do toho sa oni dvaja pohadali,MM mi pise sms,ci som spokojna..ze on ide spat ku kamaratovi....
@mirkava ešte raz - človek nie je vec, aby sa dal ukradnúť 🙂 či tvojho muža keď niekde necháš pol hodiny osamote, tak je riziko, že ho ukradnú? ale ak sa chceš pýtať, či som mala ženáča - tak nie, nemala 🙂 a opakujem, ja sa jej nezastávam, ale ty v nej zbytočne hľadáš vinníka, tento príbeh vôbec nie je o nej... ako som písala, môže to byť vychcaná zlatokopka a môže to byť naivné teliatko, vek má na jedno aj druhé... nebola si pri tom ty ani ja, nevieme, ako to bolo, ale rozhodne vinník je v prvom rade ženatý chlap, to je celé... lenže ty máš tiež nejaké zatmenie ako aj @lubikan a toto obe nejako opomínate... 🙂 mladú prefackať, zahlušiť, pomstiť sa, zničiť, roztrhať - ok, a čo potom? už bude ten chlap dobrý a svätý, už sa bude úctivo správať k svojej stále zákonitej, bude si ju vážiť, starať sa poctivo o deti ? 🙂
@lubikan tebe čo treba, tehlou do hlavy alebo ako? myslíš, že ak ona sa stiahne, tak on zázračne začne riešiť veci okolo vášho upadnutého vzťahu? buď to začneš riešiť ty, alebo mu budeš do konca života prať trenky a premávať sa pred ním polonahá v uteráku dúfajúc, že ešte budeš preňho aspoň na niečo dobrá...
tie smsky ani nekomentujem, fakt viac sa ponížiš už len keď nabudúce odhodíš ten uterák a sadneš mu na tvár...

@lubikan hlavne si to usporiadaj v hlave ty co a ako a preber to aj s detmi, ci si vedia predstavit striedavku ( ale vtedy tusim nemas narok na vyzivne od muza), pozistuj si kde a ako sa zamestnat za kolko, na co ti to bude stacit, priprav sa aj na moznost ze sa budes musiet na chvilu uskromnit, mozno nieco predat ak mas co. A ked uz budes mat jasno, zavolaj si muza a kludne bez hysterie mu o tom povedz a dohodnite sa ako to bude dalej. Na tvojom mieste by som trvala na rozvode urcite, lebo stale sa citovo viazat na niekoho, kto si ta nevazi a ma v pazi ti znici aj posledne kusky sebadovery. A je uplne jedno ci sa muz s tou babou po roku rozide, faktom ostava ze teba uz nemiluje a ty by si sa nanho tiez mala uz vykaslat. Musis pochopit ze muz je uz minulost, aj ked to boli, aj ked si nastvana, zranena, sklamana...tato faza tiez raz prejde. Mysli hlavne na deti, na to co oni potrebuju...urcite by na to nemali oni doplacat. Nekuj ziadne plany, mysli len na prezitie a na existencne veci...na plac a zurivost budes mat cas neskor...zasluzis si novy zivot bez takeho chmula, zasluzis si niekoho kto ta bude mat naozaj rad a ked to nebude hned, maj sa rada aspon ty sama! Ak mas pocit ze treba kludne vyhladaj psychologicku, vyrozpravaj to so seba. Drzim palce!