icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

lubikan
2. nov 2014

Milenka mojho MM ma 19 rokov,cize je o 15 rokov mladsia od nas.....(MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac,by bolo na dlhsie)

On je nou manipulovany...prespava u nej,a nema cas na deti,tym padom ja ked som s nimi nemam cas na seba,na zaluby,na pracu(bocaky,inak som na UP)...atd....mi 2-ja nemame vyriesene majetkove zalezitosti,byvanie,nemame ani sudom stanovenu starostlivost,vyzivne....proste sme len na zaciatku...atd...

problem je ten,ze sa ho snazi ziskat cez nase deti.....

kupila mojej malej MP3,....ja som jej napisala sms-ku,ze si nezelam,aby mojim detom kupovala darceky......odpisala,ze preco by nemohla,chcela jej len urobit radost...neodpisovala som......za 2 hodiny smska od nej ze..citujem:Ako nic v zlom,ale na to kolko mas rokov,by si mohla pochopit,ze ON uz s tebou nechce nic mat,a to je jedno ci bude so mnou,alebo s nejakou inou..stale ti nieco vadi...robis len problemy..neviem,co chces dosiahnut...ale konecne sa s tym zmier..mate uzastne deti...a neboj sa,,ja ti ich neberiem..ale mam aj ja pravo ich lubit....

Ja som tuto sms preposlala MM,on mi povedal,ze si to s nou vybavi,ze jej nemam nic pisat....ale asi jej napisem raz...

Kruci tak mlada standa mi bude urcovat,co mam,co nemam robit,to ona nech pochopi ,ze ja som a aj budem muset byt na prvom mieste..ona bude vzdy ta druha...

ked chce byt prva,nech si najde slobodneho,nie zenateho s detmi...

Dievcata,nepoznate nejaku fintu na taketo drzane?

A vo vseobecnosti by som bola rada,keby ju nechal a nasiel si nejaku normalnu,v jeho veku priblizne....

laskavocka
2. nov 2014

@lubikan
Pozri tiez som v roli milenky a pochop,ze ona je tiez len clovek,a aj ma srdce ked tvojej dcerke kupila MP3 🙂

sissy27
2. nov 2014

@fidorka7 mňa napadlo pôvodne niečo úplne iné, ale to už by som definitívne prestala byť dámou... aj keď na druhej strane asi práve to zakladateľka potrebuje 😅

lubikan
autor
2. nov 2014

ja sa snazim MM vysvetlit,ze pred tym nez otvori druhe dvere,musi zavriet tie prve,inak nastane prievan............

ervenka
2. nov 2014

@lubikan https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/panika-zo-samoty-som-bez-partnera/ 2 romaniky mas za sebou, ty pises, ze chces jeho peniaze, ze nie boj o neho a v dalsej teme pises nieco ine.... Komu niet rady, tomu niet pomoci. A tie sms- aaach jooooo...

moonlight1210
2. nov 2014

@lubikan neodpisuj. Uplne vazne.

Ona ta chce urazit scojim nadhladom. Nedavaj jej vyhru tym ze ukazes ze stupila na spravny otlak.

Posli smajla a dost. Nechaj ju nech si sama dosadi za to co si chcela asi povedat. Ver ze si v jede dosadi presne to co ju najviac zere.

A nedavaj záienku muzovi ta obvinovat. Pis tak aby bolo jasne ze pricinu hadok ma hladat v jej hlave.
Ak jej uz musis pisat, pis smsky kratke, strucne. Dakuejme za prehravac. Bodka.

dusika11
2. nov 2014

ahojte ....kontraverzna tema..ale...moj pohlad..podla pisatelky..vztah s mm zlyhal asi na ..radovankach ..co by sa napravit dalo...chlapi pri detoch zabudaju ze zena je unavena a td..ja by som to kvoli detom skusila a mozno by sa napravil vztah...
po druhe..aj mne by vadilo keby moje deti videli milenku v posteli s mojim mm a podobne veci..a ukamenujte ma..
po tretie...je pravda jednu mladu odozenies pride tretia..takze opet urovnat vztah...
po stvrte..ak nie..tak vsetky papiere vybavit vyzivne..deti do straostlivosti....byt pracu,.,,a to by pisatelku vytazilo tak ze az,,,
po piate viem boli to..mas to tazke..ja som tym presla..ale potesim ta...mna moj prvy opustil kvoli...a teraz spadnete z noh o dvatsat rokov strasej zene o do mna..nuz..a to je na odstrel.. 😀 taku devetnastku by som brala ze starnem atd..ale toto.. 😀 ale..nemali sme deti..takze som okrem rozvodu a byvania nic neriesila..ale...opustil aj ju a momentalne rozbil manzelstvo svojmu najlepsiemu kamosovi..no preste charakter..a ja som tiez tu jeho byvalu milenku..mala v hlave ze jej strelim a neviem co...a vidis..byvaly vyvadza dalej...podvadza klame..je to v nom...usmej sa tvoj cas pride..a raz tej devetnastke mozno kupis kvety ze za teba poriesila tvoj zivot,,

fidorka7
2. nov 2014

@lubikan lenže on ich už zatvoril, zatiaľ čo ty medzi nimi bezradne stojíš a prešľapuješ.

lubikan
autor
2. nov 2014

@dusika11 tak na tu pani v rokoch neviem co povedat....

som MM napisala sms,nech je rano do 7 doma,nech aspon deti uvidi na ceste do skoly....

to by som aj ja tak vedela ist za frajerom,a o deti nech sa mi zadarmo stara MM,hned by si toho mojho chlapa podal.....

@fidorka7 MM dnes videl deti po tyzdni....keby sme to mali prikazane sudom nepoviem,ale to je teraz z jeho vole,lebo ho henta drzi u seba...a potom aby som nemala nervy....a ked uz on je tu,ona mu este behom 3 hodin doobeda ,co sedi pred telkou 10 x vola

vinifred
2. nov 2014

..keď Ti nevadí,že niekoho má,tak nech Ti nevadí ani akú má..kúpi si pivo a podumaj,čo si pekné kúpiš.. 😀

dusika11
2. nov 2014

@lubikan hej nervy..viem prezila som to..skus persen homeopatikum na ukludnenie..a..magnezium..

fidorka7
2. nov 2014

@lubikan áno, ona ho určite zviazala a "drží ho" u seba, najmä cez týždeň, keď je ona v škole, to ho určite pripútala o radiátor. 😕 😕 😕
Prečo prišiel domov a sedí pred telkou? pretože si rada, že je doma a teda nerušíš jeho pohodlie? Prečo sa nevenuje deťom, lebo ho nechceš nasrať svojimi požiadavkami?
Tie tvoje nervy niečo riešia? Prečo máš nervy na ňu,keď on kašle na svoje deti? - ahá, chápem, ona ho drží takže za to môže ona.
Nerobíš ty to isté, keď je on u nej, nekontaktuješ ich neustále SMS-kami a kravinami, ktoré neustále riešiš?
Nakoniec, nie si vlastne nahnevaná ty, že si ho týždeň nemala pod kontrolou a preto nevieš, čo robil a domnievaš sa, že to čo robil ho natoľko zamestnávalo a tešilo, že nemal potrebu prísť domov?

maciatkolulu
2. nov 2014

@lubikan vsetko robis zle. Muza si cez deti nedotiahnes ani na Vianoce. Mozno pride donesie darceky, posedi a bude nervozne kukat na hodinky, aby uz mohol fiknut prec a ty sa mozes krutit kludne aj v sexi pradelku. Viem, ze to boli, ale.je to tak. Co sa tyka penazi, priprav sa na boj. Co myslis, ze nebudes musiet pracovat a iba pytat vyzivne? Podla vsetkeho mas uz skolopovinne deti, tak preco sedis doma???? Pisala si, ze ste sa dohodli, ze budete od seba aj kvoli nevere aj kvoli xy problemov, tak co riesis???? Ja by som sa na tebe fakt ako milenka zabavala. Si myslis, ze si panou situacie, lebo mas jeho deti, ale sa velmi mylis. Rozisli ste sa a on ma inu. Uvedom si, ze si kludne moze spravit dalsie dieta. Co potom? To si myslim, ze je dosť pravdepodobne. Ja by som sa zamerala na sud a najma na vlastnu pracu a nie on mi ma dat a dava inde. A minat energiu na blbe sms. Mas kamaratky urcite im sa vyplac a neminaj energiu na blbosti. Byvalemu sa este viac zhnusis. A este jedna dolezita vec. NA ROZPADNUTOM VZTAHU MAJU ZASLUHU VZDY DVAJA

mariuskaa
3. nov 2014

@lubikan a ine
Je to vôbec legalne?
Môže sa 34-35 ročný "vlacit" so stredoskolackou? Nie je to protizákonne? Alebo trestné?
Co tak jej rodicia? Asi by som im dala vedieť a nech si s ňou podrobia poriadky, aj keď asi na ňu a jej výchovu a wellbeing kašlú z vysoka

mariuskaa
3. nov 2014

@lubikan
To ona má sama byt a tam chodí tvoj muž prespavat? Alebo býva s rodičmi a tam tvoj manžel chodí. Akože to čo je za rodinu?

maciatkolulu
3. nov 2014

@mariuskaa zvlastna otazka. Samozrejme moze. Preco by ako nemohol? Aj dieta s nou mat moze. Ma predsa 19 a nie 14. Nakoniec 15 -16rocny rozdiel medzi partnermi nie je zvlastnost... nie je tu kopec mamiciek a dokonca snaziliek vo veku 19-20 ? ;-D

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
tanapeta
Autor odpoveď zmazal
staronova
3. nov 2014

Mna po prečítaní pár príspevkov od teba napadlo, že tvoj muž si našiel takú, ako mal doma...nevyzretú, bez hrdosti, ....divne sa správate obe .....a nepíšem o tvojom mužovi...dobrá trojka ste....

80472
3. nov 2014

byť materou toho 19.r. decka, tak jej dám poriadne cez papuľu, aj ked je síce neskoro, ale pekná vizitka.

simca06022011
3. nov 2014

ja len tolko, sa divim ze sa s nimi vobec bavis, vypisujes si smsky ako pubertacka... strapnujes sa, zhadzujes a doprosujes sa.pozornosti otca voci vlastnym detom... on sam musi prist na to co strati a darcekmi si iba liecia svedomie a snazia deti podplatit... ty si ries vyzivne, papiere a spol. Vymenila by som zamky a skor by dostal moj muz po pisku ako by som ho vobec do bytu pustial... ale je to na tebe, verim ze pre teba je to teraz velmi horuca tema takze sa tazko da chovat s nadhladom.
a riesit rodinu dievcata a podobne blbosti je uplne odveci... je dospela moze si robit co chce. Ries si manzela a jeho vyspelost ked si ho nejaka zaba roztiahnutymi nohami takto obalamuti.

verushkokav
3. nov 2014

Ja ti napíšem len 2 vety ..........

1. Ak sa jej chceš zbaviť ...........vymeň manžela alebo ju odstrel ..... ak si už muž raz nájde "náhradu" ak aj túto opustí - nájde sui inú ....narovinu - niektorí s tým problém nemajú

2. A bez urážky .......ty už dávno nie si "tá prvá" u tvojho muža ........... takže číím skôr sa s tým zmieriš - budeš mať kludnejší život .........

cobhan
3. nov 2014

@lubikan nezatocis s nou, zatial ona toci s tebou. Najvacsia chyba je, ze si to manzelovi tolerovala, davno mal mat zbalene kufre, ziadost o rozvod, vysporiadanie majetku a starostlivosti o deti na stole a potom by sa mozno zbadal. Takto nema dovod nieco riesit, doma ma este stale full servis, s milenkou si uziva, deti cas od casu sa daju prezit a ty sa zbytocne stresujes. Vies, ked sa milenke, hlavne na zaciatku vztahu, zrazu dovali muz domov, s kufrom a tym, ze sa ma o neho starat a vsetky radovanky idu bokom tak sa rychlo zbada...a muz tiez, ked zisti, ze kvalita servisu je neporovnatelna a mlade telo a pekna tvaricka to nezachrania. Vela zien si na tomto znicilo zivot, roky sa snazilo zachranit nieco, co nemalo zmysel zachranovat a muz si postupne vybudoval novu domacnost a potom len plynule presiel z jednej adresy na druhu a nikdy to nebolo zo dna na den alebo z tyzdna na tyzden, ten proces trval mesiace, niekedy az roky. Ved kto chce kam, pomozme mu tam...

Ten vekovy rozdiel nie je az taky velky, skor tam hra ulohu to, ze ona je neskusena, nevie, co je to ozajstny zivot a vsetko je pre nu este hra. Medzi mnou a manzelom je 21 rokov rozdiel a necitit to (vacsinou 🙂 )

Ja by som jej sms nevypisovala...naco (pre nu je zivot gombicka v tomto veku)...zariad si svoj zivot, sama s detmi, casom s dalsim partnerom. O peniaze sa neboj, boli aj budu a ked nahodou nie, tak sa vzdy najdu ludia, co budu ochotni podat pomocnu ruku. Ani sud ta nenecha uplne na suchu. Je to len strach spravit krok do neznama, ale cim skor sa nan odhodlas, tym lepsie to bude pre teba aj pre deti.

zuzkaanicka
3. nov 2014

@lubikan Preco riesis jeho milenku, ked mas v prvom rade riesit seba? .... to mas tolko zbytocneho casu a energie? ... vezmi zivot do svojich ruk, najdi si pracu, venuj sa detom ... ak sa Ty o seba nepostaras, tak nikto ... a zacni skor, ako Ti zacne horiet pod zadkom.

luciafackova
3. nov 2014

ako skuste sa pozret na seba jasne ze si nasiel mladu hadam nebude podvadzat staru so starou nie??, ja keby som chcela podviest priatela tiez ho podvediem s mladsim a krajsim isto nie s nejakym starym chrenom.... a namargot toho ze sa ma ta mlada hanbit myslim si ze sa nema za co keby on nechcel pochybujem ze by ho ona obhanala... mna tiez priatel podvadzal na zaciatku vztahu samozrejme ze som o tom vedela a tiez s mladou ale poucila som sa a preto som sa ho rovno spytala ze co mu primne chyba porozpravali sme sa vysvetlili si a sme spolu stastny a nedavno sa nam narodil syn a nad to epizodou sa teraz len zasmejeme...

moonlight1210
3. nov 2014

@luciafackova jazykovedne okienko: na margo (na okraj, v suvise), nie namargot.
len opravujem, nekritizujem. 🙂

crystal333
3. nov 2014

V prvom rade by si mala zatocit so svojim manzelom,a nerobit z neho chudacika alebo obet nejakej zeny!!!!! A jeho milenka na to ze ma 19 tak ti to dost vytizne inteligetne napisala aka je pravda....ked nie ona ,tak bude to niektora ina....

janulka253
3. nov 2014

myslím si, že to čo tu riešite je úplne nezmyselné. Každý má právo na vlastné súkromie, na vzťah a to mnohonásobne vtedy, keď sa vám rozpadlo manželstvo. Stotožňujem sa s názormi iných, že stále ti bude niečo vadiť na jeho priateľkách, milenkách alebo ženách, či budú mať 19, 25, alebo 35 rokov. To že slečna kúpila niečo dcére, nevidím na tom žiaden problém, chová sa k nej milo, chcela ju niečím potešiť. Mala by sa k nej správať zle? To by si asi nechcela. Začni si žiť svoj život, nepozeraj na manžela, čo robí, čo nerobí, s kým trávi svoj čas alebo naopak. Postav sa na vlastné nohy, ukáž mu, že to aj sama dokážeš. Tvoje deti ťa budú vždy ľúbiť, vždy budeš pre nich matka na prvom mieste. To nenahradí žiadna iná, pokým im na to nedáš dôvod. Buď príkladná, dobrá matka, a tvoje deti ťa budú ľúbiť celý život, a nie niekoho iného.

sue
3. nov 2014

@lubikan mala by si vyhľadať psychoterapeuta. Vážne... Nás tu evidwntne nevnímaš,len si dupkáš nôžkami a úprimne - mám pocit,že by si bola šťastná,keby to manžel zasunul vtedy do teba...však to nie je problém,zviesť chlapa,keď sa potrebuje vysemeniť :( ach jaj.. Celé všetko robíš naopak a čo je najhoršie,klameš samu seba... To že sa zhadzuješ pred nejakou žabkou už je len čerešnička na torte...

janulka253
3. nov 2014

to že má jeho priateľka 19 rokov, nemusí byť ešte katastrofa. Netreba odcudzovať niekoho, koho dobre nepoznáš, nevieš aký je, a hlavne aké má zámery. Chápem, že sa ti na to zlé pozerá, že tvoj muž si našiel mladšiu, možno krajšiu ženu. No to, že má 19 neznamená že je nejako mimo, že z nej už nie je dospelý človek s dobrými zámermi. Daj jej šancu.

laskavocka
3. nov 2014

@luciafackova
No vy tu tej jeho podvadzanej manzelke teda davate.Presne ja mam o dost starsieho priatela ,ktoremu nestoji,tak som si nasla pekneho milenca ma 35 r. ,mladucky chrumkavy a vykonny.