icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

lubikan
2. nov 2014

Milenka mojho MM ma 19 rokov,cize je o 15 rokov mladsia od nas.....(MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac,by bolo na dlhsie)

On je nou manipulovany...prespava u nej,a nema cas na deti,tym padom ja ked som s nimi nemam cas na seba,na zaluby,na pracu(bocaky,inak som na UP)...atd....mi 2-ja nemame vyriesene majetkove zalezitosti,byvanie,nemame ani sudom stanovenu starostlivost,vyzivne....proste sme len na zaciatku...atd...

problem je ten,ze sa ho snazi ziskat cez nase deti.....

kupila mojej malej MP3,....ja som jej napisala sms-ku,ze si nezelam,aby mojim detom kupovala darceky......odpisala,ze preco by nemohla,chcela jej len urobit radost...neodpisovala som......za 2 hodiny smska od nej ze..citujem:Ako nic v zlom,ale na to kolko mas rokov,by si mohla pochopit,ze ON uz s tebou nechce nic mat,a to je jedno ci bude so mnou,alebo s nejakou inou..stale ti nieco vadi...robis len problemy..neviem,co chces dosiahnut...ale konecne sa s tym zmier..mate uzastne deti...a neboj sa,,ja ti ich neberiem..ale mam aj ja pravo ich lubit....

Ja som tuto sms preposlala MM,on mi povedal,ze si to s nou vybavi,ze jej nemam nic pisat....ale asi jej napisem raz...

Kruci tak mlada standa mi bude urcovat,co mam,co nemam robit,to ona nech pochopi ,ze ja som a aj budem muset byt na prvom mieste..ona bude vzdy ta druha...

ked chce byt prva,nech si najde slobodneho,nie zenateho s detmi...

Dievcata,nepoznate nejaku fintu na taketo drzane?

A vo vseobecnosti by som bola rada,keby ju nechal a nasiel si nejaku normalnu,v jeho veku priblizne....

bambola
3. nov 2014

@lubikan Daj si poradiť niekým kto tým prešiel.
Na milenku sa vykašli, nie je tvoja starosť, keď chceš riešiť financie (čomu neverím) tak nech sa páči, podanie návrhu, žiadosť o rozvod....ešte dnes, dnes je pondelok aj úradníčky pracujú dlho 😀 To s ňou nič nemá. Výživné na teba, na deti....
Na neho sa vykašli tiež, už to nepôjde, neponižuj sa, nerob scény, teatrálne gestá, prechádzanie v uteráku a spol (fakt si myslíš, že na tebe po X rokoch nájde niečo čo doteraz nenašiel a bude banovať o čo prišiel? ale prosím ťa)
Žiadne !!!! sms a doťahovačky, je to pod tvoju úroveň aj keď sa teraz potrebuješ na niekom vybúriť, nie je to dobrý nápad, nikdy nebude, keď tak si choď radšej zabehať / zaboxovať ....

Viem ako sa cítiš, to zúfalstvo je zdanlivo nikdy nekončiace a neskutočné, ale prejde.
Náš ocko tiež odišiel, tiež kvôli mladšej o 10 rokov, tiež som si myslela, že je to len krátkodobé, tiež som jej chcela spraviť veci, ktoré by boli trestné 😀 A dnes? Stále sú spolu, niekoľkokrát som sa s ňou stretla, niekoľkokrát som jej moje vlastné dieťa odovzdávala, malá ju má rada a ona sa o ňu vie postarať. A to je pre mňa podstatné, že moje dieťa je spokojné a neterorizuje ju nejaká zakomplexovaná krava, ktorá by hučala, že má cudzie decko na krku.
Kľudne napíš IP ak si myslíš, že by ti to pomohlo, ja som jednu takúto "odtrazovú stenu" mala a pomohlo 🙂

0silvia0
3. nov 2014

@laskavocka ... a čo tvoja duša?...

hadassah
3. nov 2014

@lubikan najlepšie sa milenke svojho muža pomstíš tak, že jej ho necháš 😀 😀 😀 a jemu sa najlepšie pomstíš tak, že mu takúto milenku dopraješ 😀 😀 😀
V žiadnom prípade sa neponižuj osobnou konfrontáciou s 19-ročnou žabou. To je pod tvoju úroveň. Ži a užívaj si svoj život najlepšie, ako sa dá, keď pôjdeš von, vždy sa krásne obleč, krásne uprav a zaklincuj to 100-dolárovým úsmevom, nech všetci vidia, ako ti je bez nich perfektne 😝

sasajka
3. nov 2014

Pardon, ale bitka dvoch žien o jedného somára...

koala7
3. nov 2014

Ako zatocit s manzelovou milenkou?
- podat navrh na rozvod a vybavit si vyzivne, nech ma sudom urcene kolko patri tebe a detom
- zbalit kufre a poslat s maslou, predsa jej nenechas len radosti s tym muzom, posli jej aj starosti (servis atd)
Inac ona uz byva sama? Alebo stale s rodicmi?
- nekomunikuj s nou, aj ked ta mozno tesi ze ti manzel da vediet ze sa pohadali, oni sa budu aj ked v tom nebudes mat priamo prsty ty, o to sa bat nemusis,
- dokaz svojim spravanim ze mas o 15 rokov viac rozumu - ziadne sms, popripade neutralne a minimalne ak ide o deti
Myslim ze takto s nou a jej svetom zatocis ovela viac ako ked jej budes davat svojim nevyspelym spravanim na javo ako velmi si momentalne mimo, ako ta to cele trapi a ako nad nimi stale premyslas ;)

hadassah
3. nov 2014

@koala7 presne tak. Ono každý vzťah sa dostane do bežného stereotypu a ani oni nebudú naveky žiť v romantike typu večera pri sviečkach v reštike a pod. Aj ona mu bude prať trenky a ponožky, žehliť tričká a večerať bude v kuchyni v tričku, čo jej nasmradlo výparmi z hrncov 😀 Proste klasika.

moonlight1210
3. nov 2014

@laskavocka rozhodne za damu nebudes, dievka radostna. nevies byt ani verna, ani ctihodna, ani len tu hubu nevies drzat.
ako sa povie: dievca do vetra i do postele. len pouzit a zahodit. 🙂

stanislavao
3. nov 2014

@lubikan uvedomujete si, ze vy ste divna? vam nevadi, ze vas muz ma milenku? preco ste s nim? preco vam to nevadi? preco by ste s nou "mali zatocit"? ved to rieste s vasim manzelom. kam ten svet speje, ze verejme sa rozoberaju taketo somariny.

laskavocka
3. nov 2014

@moonlight1210
Mas pestry zivotopis....!

ejmi25
3. nov 2014

On tá s ňou podvádZal,alebo sa s ňou dal dokopy po ukončenom vasom vzťahu?

ejmi25
3. nov 2014

A uz vidím 19 sa starať o cudzie deti len sa chce ukázať p to je ja bý som jej dala. .a co tu sudite zaklasatelkue má právo sa hnevať

evkakorcek
3. nov 2014

@lubikan Jasné, per mu, var mu, žehli veci do práce, ešte aj prezlečené voňavé periny mu priprav, nech sa má po "nočnej šichte", kde vyvaliť, ved je určite unavený chudiatko, ked príde od milenky. Prvé čo ma napadlo - že prečo riešiš jeho milenku? Ved tvoj muž si našiel druhú partnerku. Ty si ho prestala priťahovať, vymenil ťa. On vaše manžesltvo pokazil. Prečo rišiš vôbec ju, alebo jej vek. Je jedno koľko má rokov, kde býva, ako sa volá, či je pekná, chudá, škaredá, blondavá, čiervovlaska. To že kúpila mp3 tvojmu dietatu, a čo??? ...... Tvoj muž ťa podviedol!!!! Nanho sa v prvom rade hnevaj a jemu by si mala dať poriadne pocítiť to ako sa zachoval. On porušil manželstký slub, nie jeho milenka. Ona je len doplnok toho všetkého.
Nevadí ti že snou si po práci líha do postele a potom príde k tebe a deťom domov, osprchuje sa, nažere a ide do práce??? Ved to je ponižujuce. Ani neviem ako by som toto nazvala. Choré? a Ty sa ešte snažíš a plánuješ spraviť Vianoce a sviatky na ktoré nikdy nezabudne?? No ja by som mu také spravila, že by som všetky veci čo má u mňa vyhadzala von oknom. Prečo sa ešte snažíš? Prečo ho preboha chceš? On si ťa neváži, užíva si v lone inej ženy a ty sa prečo tak ponižuješ?
Dokázala by si po tomto všetkom sním normálne fungovať? Kde bereš tú istotu, že aj keby túto milenku opustil, že si nenájde zas a znova dalsiu? Kde bereš tú istotu, že ťa tvoj zakonity ešte miluje?

esterba
3. nov 2014

No ja poznam jednu pani (velmi udrziavana 50-nicka), ktora roky "bojuje" s milenkami svojho muža. Ale po prve on evidentne nikdy nemienil opustit ju a proste si uziva, po druhe dokazu viest v ich ponimani plne funkcnu domacnost, po tretie ona mu trenky neperie, na to ma platenu pomoc. Je pravda, ze mi to vzdy pripadalo tak, ze ona je vlastne takym chorym sposobom hrda na to, ze ma tak atraktivneho chlapa, co je teda pre mna nepochopitelne. ALE ak uz prisla do kontaktu s milenkou, tak to sa predviedla ako dama, format a o nejakom sebaponizovani nemohlo byt ani reči. Mozno aj vdaka tomu su stale spolu. Na rozdiel od nej @lubikan reaguje ako chudera 5. cenovej a este sa tym aj verejne chvali. K psychologovi ju nema zmysel posielat, IQ ani slusne vychovanie tam nerozdavaju.

ejmi25
3. nov 2014

A pokiaľ vy muž býval u mňa nedovolila bý som mu deti brať ku nej ked je to taký vážny vzťah nech sa ldstahuje boh vie koľka to este bude a nie zoznamovat deti so všetkými jeho stetjami

evkakorcek
3. nov 2014

@lubikan A ešte som chcela napísať, že Tlieskam tvojmu (ako ho to voláš?) manželovi, že si to tak fajne zariadil. S milenkou vypne, oddcýhne si, užijú si jeden druhého, vášnivo sa snou pomiluje a potom príde domov a z teba má hotovú slúžku včetne postarania sa o potomstvo a domácnost. Ty si úlohu manželky v jeho živote už stratila. Z teba si spravil niečo uplne iné.

pat_mat_minnie
3. nov 2014

Nemusis nic vymyslat, ako pises, je to mlada standa, momentalne zalubena az po usi, zalubenost casom opadne, ona zisti, ze tahanim sa so zenatym muzom ma len coraz viac problemov, do cesty jej pride nejaky mlady fesak a Tvoj manzel bude bokom, ona vytriezvie, neboj sa.No len mi je luto, ze Ti znicila manzelstvo.Ty nic neries, maj svoju hodnotu, svoju hrdost, kasli na nu a zi si svoj zivot.Ak Ti vadi, ze detom kupila MP3, kup im aj Ty a hotovo.Cim viac jej das najavo, ze Ta se_ie, tym viac sa zhadzujes.Maj ju u p_dele.

lubikan
autor
3. nov 2014

baby,tak mam novinky...konecne mam robotu,potom,co sa mi personalistke podarilo pred tyzdnom poslat osobny mail 😉 ...zajtra nastupujem..... 😅 😎 na zaciatok nic moc,ale staci aj to....a gool je ten,ze je na 3 smeny....

a ked som muzovi volala,ze v noci ked budem v robote bude musiet byvat u nas doma (zial,stale tu ma este veci,nie sme rozvedeny,ani nemame urcene deti kto s nimi bude a navyse,zazemie,domov maju tu)....uz bol ohen na streche,ze preco by nemohli spat u nej -u jeho amandy(a u jej babky-alkoholicky,s bratrancom).........no preco asi...a pohrozila som sa im obom socialkou...a vravim,ked chce mat deti v noci mimo domov,nech si najde on svoje vlastne byvanie,nech zriadi detsku izbu....tak.....boze chran,ked ju na noc dovlece ku mne....a v pozadi bolo pocut aj ju,ako sa jej nelubi,ze v noci bude tu

chlap zalozi rodinu a ked sa mu nieco nepaci,zdupka a necha sa vydrziavat milenkinou babkou ..pche...co si myslia obaja....

lubikan
autor
3. nov 2014

@evkakorcek ja ho spat nechcem,len on ma aj s detmi nechal tak,ze si mame poradit..on tu nema este vyriesene veci ohladom financii,deti...atd...kuk prispevky vyssie...a ja to s nim chcem riesit,len ona ho manipuluje,taha ho silou mocou k sebe

lubikan
autor
3. nov 2014

@ejmi25 od kedy sa dali dohromady,zacalo mu hrabat,ako on silou mocou potrebuje zacat novy zivot....pomahala som mu v podnikani a teraz aj z toho ma prospech ona...

dokial neprisla na scenu ona,sme normalne fungovali,sice sme mali problemy,ale dalo sa.....rozostvala nas ona

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
evkakorcek
3. nov 2014

@lubikan tak potom na čo to cele divadielko okolo toho? podaj žiadosť o rozvod, alebo chodte mimosudnou dohodou cez mediatora a do mesiaca máš výživné na deti a ak si na MD je povinný platiť aj na teba. Si sebestačná. A ako píšeš za chvílku aj ty nastúpiš do práce, takže sa dokážeš o seba a deti postarať. Ak ti nebude platiť riadne váýživné ako by mal podáš nanho trestné oznámenie.
V žiadnom prípade sním neostávaj, pokial máš v sebe aspon trošku sebaúcty a vieš že stojíš omnho viac ako len to byť niekomu služkou. Nehlad na jeho milenku. Už len to že si jej napísala sms, je detské. Ja to volám také "panelakove sceny". Toto robia dospelé vyzreté ženy?? Uplne nanu zabudni. Ty sa hnevaj na svojho muža, lebo ten nechal teba a deti, ten to všetko zničil. On si vybral..... Darmo budeš poukazovať na to aká je zákerná jeho milenka, že tvojmu dieťaťu kúpila mp3. ale ved to je smiešne. prepáč, ale čisto teoreticky, keby bola taká zakeračka, myslíš že by vôbec niečo darovala tvojmu dietatu?? viem asi že ti to vadí, aj mne by to osobne veľmi vadilo, ale na to sa môžeš vykašlať. Tým že si budeš brúsiť zuby na tú dievčinu, nič nevyrieši, a ak jej napíšeš sms, tak sa asi tak bude na tebe smiať, aká si hysterka. Neboj ona ti tvoje deti nezobere, a ani sa to nechystá...... Ona má tvojho muža a to jej stačí.
Tak kedy sa ideš odhodlať k dalšiemu kroku a podať žiadosť o rozvod??

maciatkolulu
3. nov 2014

@lubikan tvoje reakcie nie su ok. Fajn, ze mas pracu, to je super. Ale deti si bude moct zobrat on kde bude chciet, ty mu urcite nebudes diktovat, takisto akoby on nesmel tebe diktovat, ci budes s niekym zit a ci s tym niekym budu zit vase deti. Dolezite je koho je byt. Ak vas, nadobudnuty pocas manzelstva, tak ho este aj vyplacat budes.... tak pozor. A co sa tyka firmy, ved to je super ak mu prosperuje, aspon bude platit vyzivne, lebo ak sa ti hodi na urad prace mozes sa past. Len fakt sa mi zda, ze reagujes divne, pises, ze ho nechces, tak sa nestaraj s kym je a co robi, daj to na sud a uvidis. Ale fakt necakaj zazraky. A inak nechapem preco mu ako nechces dat deti na noc. Ved nech si ich uziju. Si myslis, ze ked sa rozvediete sudkyna urci, ze ich bude moct mat iba u vas doma?????? Sa bojis samoty ako diva a zoziera ta predstava ako je on s nou. Chapem. Ale toto vsetko co robis je iba zbytocne natahovanie casu a jatrenie ran. Mozno ju miluje celym srdcom a aj ona jeho, zelaj im stastie. Ved ste boli uz od seba a rozideni, tak naco teraz toto streckovanie. Nikdy to uz nebude take ako predtym. Je to bolestive, ale zacina sa ti nova etapa, ides do prace, budu to tvoje peniaze a mozno ta caka este krajsi a plnohodnotnejsi vztah, mozno ste k sebe nepatrili s byvalym.... vsetko raz preboli. Uvidis. A k teme 19tky, len tolko, ze v inych temach im vela zien radi a fandi ako otehotniet a tu ajhla, v role milenky su to standy a nedozrete decka. Co uz

eeffka
3. nov 2014

@lubikan robis zo seba chuderu. chudak deti... to vase dohadovanie sa nie je na urovni matky 2deti.

maslenka47
3. nov 2014

@maciatkolulu Naco to streckovanie, nuz ja ti to poviem. Pani sa nedokaze preniest cez to, ze MM uz neskace tak, ako ona piska. V tom uz davno nie je laska, ani potreba s niekym byt, ani ziarlivost. Toto je vyslovene jesitnost a urazene ego. Holt na skodu to bude akurat tym detom.

maciatkolulu
3. nov 2014

@maslenka47 ved to. Nechapem preco mu vklude neda deti, nech sa staraju a kludne aj hraju na rodinku a ona si moze riesit seba v klude. Viem, ze to na zaciatku nie je nic moc, ale predsa ked vidi, ze decka su ok a aj decka vidia, ze mama je ok. Tak nechapem preco tento cirkus a tie vianoce.... chudata decka sa potesia mamina, ocino su spolu a h.... Nie zeby sa tesila, ze sa k jej detom sprava slusne az kamaratsky. A potom vyrastaju dalsi klienti pre detskych psychologov....

lauricka
3. nov 2014

@lubikan snazim sa pochopit, v com je problem. Tvoj muz a Ty uz spolu nie ste a neboli by ste, ani keby nemal tuto milenku. Pripadne by mal inu. To, aku a kolko ma rokov, je naozaj len a len jeho vec. Toto uz do Tvojho zivota nepatri a dost zbytocne sa nad tym rozculujes. Kazda z jeho dalsich partneriek sa bude, pravdepodobne, aj stykat s Tvojimi detmi. A je dost mozne, ze im sem-tam kupia nejaky darcek. Co si myslim, ze este je Tvoja vec, je to ake darceky a ako casto. Ale neda sa to zakazat. Skor by som sa snazila priatelsky dohodnut, ze ano, mozu im prejavovat svoju naklonnost aj darcekmi, ale ze ziadas, aby to boli symbolicke, nie drahe darceky a len pri nejakej prilezitosti a tak...proste uz podla svojich predstav. Lebo chces napr. viest deti k skromnosti alebo cojaviem, co. To by mal kazdy od Teba, ako ich matky, respektovat. Neda sa ist cestou hadok a zakazovania. Co sa tyk tej 19stky, hm, clovek v tom veku este vela toho rozumu nema. Nechaj ich tak, uvidis sama, ako dlho spolu vydrzia a ako dlho to slecnu bude bavit. Ja predstavujuc si seba v tom veku, sa len pousmejem. A urcite ma nejaky problem, lebo standardne zena tak mlada nehlada tak starych, s prepacenim, chlapov. Casto su to dievcata, ktorym doma nieco chybalo, hladaju otca alebo otcovsky typ...niektore prachy....ale casto su to proste nevyrovnane osobky. Ale to ozaj nie je Tvoja vec, podla mna.

lubikan
autor
3. nov 2014

baby,ked najtazsie na tom je to,ze sa mi o deti bude neaky cas starat ina zenska,ja ako mama v ramci vychovi musim byt aj prisna,aj zakazat,aj zakricat...no ona vzdy bude mozno ta lepsia,co ked mi raz vyhodia deti na oci,ze teta by nam dovolia...

ja si ich tu piplem a potom mi ich preberie druha...sama este decko,tak vychovu riesit nebude...

svojho MM nechcem ako chlapa,len tie jeho peniaze,kruci,ked on mi do ruky peniaze nedava ziadne,a pred tyzdnom som sa dozvedela,ze najom za byt (sme v podnajme) nezaplatil 3 mesiace...a mne tvrdil,ze ano...kasu-ucet drzi v rukach on (lebo peniaze si dal posielat na synov ucet a mne nedal disponibilne pravo...

takze takyto mam ja problem...a neviem sa nijako dopatrat,ako na tom vlastne financne je,ci mu chodia vsetky peniaze,alebo nie....no on je vseobecne specificky pripad

lubikan
autor
3. nov 2014

a obavam sa,ze na sude sa urobi,ze ved on je vlastne bez penazi a mne odklepnu minimalne vyzivne...lebo aj taketo reci z jeho strany boli....

evkakorcek
3. nov 2014

@lubikan na sude nie su debili, bude musieť doniesť potvrdenie o príjme, alebo môžeš trvať na tom aby doniesol výpis z účtu koľko mu chodia peniaze. Ved čo si myslíš, že on si povie, že zarobí mesačne 380 eur a pani sudkina mu to uverí, iba tak, bez dokladovania?? to funguje trošku inak a zložitejšie. Skús si dať návrh čo najvyšší a potom sa jeho opýtaj, že koľko si myslí, že by mali jeho deti dostávať výživné, aký ma na to on názor. No a čo sa týka tej jeho milenky, už som ti písala, že ona ti nechce určite ukradnúť deti. A ty snou prosím ťa neved žabomyšie vojny. Viem, že sa to ľahko hovorí, ale napríklad poviem ti ja, ja síce mám dieťa a môj priateľ má z manželstva tiež dieťa, ale nikdy by som a to prisahám nikdy!!! by som si nedovolila sa do ich výchovy zastarať, skúšať na jeho dieťa niečo čo by bolo v rozpore z ich výchovou. alebo vnucovať priateľovi moju výchovu. Za prvé cítila by som sa trápne. a za druhé myslím si, že tá jeho milenka ani nemá v pláne niečo skúšať na tvoje deti, ved nevie o výchove nič. akurať tak áno - kúpiť im sem tam niečo ako napríklad tú mp3. ale to nie je predsa urážka na tvoj cti, alebo výchove. A ja teda neviem, stále ju opisuješ ako mladú pipuľu, ja som napríklad v 19tke už bývala od rodičov v londýne a pracovala som ako opatrovateľka. vôbec som si nepripadala ako mladá chcanda čo nevie o živote nič. čo ty vieš aká je ona?? Verím tomu že si nanu nahnevaná, ale stále opakujem, tvoj manžel stojí za rozpadom vašej rodiny. jemu davaj hubovú polievku 😎

ella555
3. nov 2014

@lubikan Ziadnu 19 rocnu babu nebude dlho bavit hrat sa na mamicku dvom cudzim detom, neboj za chvilu ju to prejde, hlavne, ked sa bude musiet zacat naozaj starat. To su naozaj zbytocne obavy, len jej treba dopriat spoznat, co te je starat sa o deti.