icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

lubikan
2. nov 2014

Milenka mojho MM ma 19 rokov,cize je o 15 rokov mladsia od nas.....(MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac,by bolo na dlhsie)

On je nou manipulovany...prespava u nej,a nema cas na deti,tym padom ja ked som s nimi nemam cas na seba,na zaluby,na pracu(bocaky,inak som na UP)...atd....mi 2-ja nemame vyriesene majetkove zalezitosti,byvanie,nemame ani sudom stanovenu starostlivost,vyzivne....proste sme len na zaciatku...atd...

problem je ten,ze sa ho snazi ziskat cez nase deti.....

kupila mojej malej MP3,....ja som jej napisala sms-ku,ze si nezelam,aby mojim detom kupovala darceky......odpisala,ze preco by nemohla,chcela jej len urobit radost...neodpisovala som......za 2 hodiny smska od nej ze..citujem:Ako nic v zlom,ale na to kolko mas rokov,by si mohla pochopit,ze ON uz s tebou nechce nic mat,a to je jedno ci bude so mnou,alebo s nejakou inou..stale ti nieco vadi...robis len problemy..neviem,co chces dosiahnut...ale konecne sa s tym zmier..mate uzastne deti...a neboj sa,,ja ti ich neberiem..ale mam aj ja pravo ich lubit....

Ja som tuto sms preposlala MM,on mi povedal,ze si to s nou vybavi,ze jej nemam nic pisat....ale asi jej napisem raz...

Kruci tak mlada standa mi bude urcovat,co mam,co nemam robit,to ona nech pochopi ,ze ja som a aj budem muset byt na prvom mieste..ona bude vzdy ta druha...

ked chce byt prva,nech si najde slobodneho,nie zenateho s detmi...

Dievcata,nepoznate nejaku fintu na taketo drzane?

A vo vseobecnosti by som bola rada,keby ju nechal a nasiel si nejaku normalnu,v jeho veku priblizne....

timea7
3. nov 2014

@lubikan prepáč, ale aj na mňa z tvojich príspevkov kričí nezrelosť a snaha po pomste. Máš právo byť naštvaná, máš právo nadávať, niečo rozbiť, opiť sa...ALE! Máš povinnosť začať sa konečne chovať ako matka a prestať riešiť manželovu milenku a písať jej SMS. To komu si ublížila, keď si si našla prácu na 3 smeny?
Jemu? Jej? Nebuď smiešna, podľa toho, čo opisuješ, má momentálne rozum niekde inde, ako v hlave.... akým spôsobom chceš zabezpečiť, aby v priebehu noci za ním neprišla, keď ty budeš na nočnej? Dáš si do bytu vrátnika? Mimochodom a koho je ten byt? Nerieš somariny a nevytešuj sa tu z toho, čo je v podstate proti tebe a tvojim deťom, ale začni konečne riešiť to, čo riešiť máš - rozvod, rozdelenie majetku a v prvom rade výživné. Daj si do poriadku svoj vlastný život a pochop konečne, aj keď je to ťažké, že tvoj manžel ťa má zjavne na háku a čím sa viac snažíš ho doma udržať, tým sa mu viac protivíš.

klya
3. nov 2014

@lubikan Už sa od neho odstrihni 😉 Nie je jediný na svete 😀 Takých, čo majú milenky a neplatia nájom je za každým rohom dosť. Treba počkať na lepšieho 😀

dollynkaa
3. nov 2014

No ja by som zatocila s manzelom ne s milenkou. Keby manzel nechcel nic by sa nestalo.

raszuz
3. nov 2014

Ako, ked tu tak citam, co stvara zakladatelka temy, tak sa ani necudujem, ze ako zeny byvame niekedy chlapmi oznacovane za sliepky, aj ked je to urazka a vrazdila by som kvoli tomu 😀... Ale nech sa nik na mna nehneva, ale takto sa nesprava dospela zena s detmi, pre ktore by mala byt normalna, ale vymleta pubertacka, ktora evidentne nestoji o normalne rady lebo ich nechape, resp. nechce pochopit ... A teraz do mna 😉

timea7
3. nov 2014

@raszuz vôbec sa do teba nemienim pustiť, lebo s tebou súhlasím. Je hrozné, ako sa zachoval jej muž, je to primitív, ktorému neprišlo, že mladá je zamilovaná možno len do jeho peňazí. Ale možno aj nie, možno jej imponujú jeho skúsenosti, rozhľad.....a on je pobláznený z toho, že má úspech u mladého mäska a možno aj nie, možno ju naozaj miluje a tento vzťah mu vyjde. Je hrozné, pre ktorúkoľvek z nás čo i len predstaviť si túto situáciu, nie to ju prežívať, keď sa niečo, čo sme budovali zrazu zrúti. Ale bohužiaľ stáva sa a aj keď je nesmierne ťažké zachovať si chladnú hlavu, žena by naozaj nemala klesnúť na úroveň tej sliepky.

adulik23
3. nov 2014

@lubikan radsej sa prestan tolko tesit z 3-smennej prace.
to ti vobec nenapadlo, ze ty mu zavolas aby prisiel k vam strazit deti, lebo ides do nocnej a on ti povie:" smola, dnes nemozem, mam nieco dohodnute".

raszuz
3. nov 2014

@timea7 nie je to lahke, nieco podobne som si prezila, ale nemali sme deti, tiez som zurila, jemu par sms napisala, ale musela som riesit svoju existenciu a jedneho krasneho dna som si povedala, ze mu prajem stastie a cuduj sa svete, zacalo sa aj mne darit ...

timea7
3. nov 2014

@adulik23 tiež by som sa asi nevytešovala, ale mala strach, či na tento model starostlivosti o deti pristúpi, keď má teraz problém prísť na ne pozrieť? A čo ak zaplatí opatrovateľku? Zakladateľka témy sa bude vytešovať,ako vybabrala....ale sama so sebou....

zuzka_puska
3. nov 2014

neuraz sa, ale spravas sa ako ziarliva chuderka, hrozne sa ponizujes. ty uz na ziadnom prvom mieste nie si, nechapes? tvoj ex ma novy zivot, mladu priatelku. na prvom mieste ma urcite deti, a hned potom priatelku, svoju novu lasku... nemala by si zatocit s jeho milenkou, ale zajst za odbornikom aby ti pomohol sa zmierit s tym, ze vas vztah sa skoncil. preco by ona nemohla nieco detom kupit, ked chce?? kupuje to za svoje peniaze, tak co ty to riesis? spametaj sa a nebud hystericka, zacni zmyslat ako zrela zena... opustil ta, tak sa vzchop a bud rozumna. pripadne, ak takto velmi ziarlis, najdi si aj ty chlapa, to ti hned pomoze 🙂 🙂 ach ja nepochopim taketo hystericke ziarlive zeny... ktore by len nicili vztah exovi, a robili napriek ako sa len da.... chore

zuzka_puska
3. nov 2014

@raszuz uplne suhlasim 🙂 staby zakladna skola toto...

nasta55
3. nov 2014

@lubikan presne szymi detmi, nebudu mat cas sa pelesit a jej to bude zachvilu liezt hore krkom, drzim palce 🙂

bahira1962012
3. nov 2014

@lubikan presne tak,ja nič zlé na tom nevidím, že má záujem o tvoje deti,by si jej mala vdačná byť,že im peklo nerobí,na tie roky čo máš si uplne mimo,píšem to z vlastnej skusenosti,viem čo to je ak si ex nájde novú ženu a robí peklo mojmu dieťaťu,moja spamataj sa a chovaj sa ako vdačná mater 🙄

mamatka
4. nov 2014

@lubikan tesis sa, ze si s nim vybabrala lebo robis na tri smeny? A co ked povie,ze nepride,ze nemoze,ze nechce? Zeprave vtedy nema sudom urceny cas? A na deti si myslela? Vies ake to je ked ich pat dni nevidis? Ked ti iba zavola,ze dieta ma virozu a grcia o stodvesto a ty bezmocne si v praci a musis byt v praci,nemozes ani len pohladkat a polubit?
Ja viem, niekedy si nenavyberas, tiez musim platit zivot nam dvom a robit v 24 hodinovej prevadzke ale ty to prezentujes ako pomstu muzovi!!! Nie ako prostriedok na prezitie.

Prestan robit veci s cielom "ublizim mu" , lebo neublizis, odraza sa to od neho ako od steny a len ohrna nosom nad tym ako sa ponizujes. Je koniec, vas vztah je strateny.

lokalistin
4. nov 2014

@lubikan citala som len uvodny prispevok,tak neviem,ci ti toto uz niekto odporucil, pozri si to a skus sa nad tym zamysliet
http://www.csfd.cz/film/1633-druha-nebo-prvni/

bolavyzub
4. nov 2014

málokedy píšem príspevky, ale toto mi nedá. Ako je možné, že vy - manželky neviete pochopiť inú ženu, ktorej muž urobí také svinstvo. Je úplne normálne hnevať sa naňho aj NA ŇU. Nenormálne a neprirodzené by bolo sa na nich nehnevať.. Takže na začiatku, kým sa to neurovná sú pocity bezradnosti, hnevu, frustrácie vrátane chuti vyškriabať oči atď. úplne normálne a nie je dobré ich potláčať a hrať sa na niečo, pretvarovať sa.. A je predsa extrémne, ak sa môj manžel chystá milenke na stužkovú .. Tak milé dámy, niekdy je treba druhého človeka nielen súdiť, ako to tu často vídam, ale aspoň trošku pochopiť a vžiť sa do jeho pocitov. A ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy.. neviete, kedy vy budete riešiť podobnú situáciu a chcem vidieť, koľko pochopenia budete mať pre manželovu milenku (aj keď samozrejme zradil v prvom rade manžel) . Ale zas vidím, že ženská solidarita je imaginárny pojem - aby sme sa utvrdili, že nám sa to nemôže stať, budeme hľadať radšej chybu v samotnej manželke, ako na jej mužovi alebo milenke - však keby ona bola normálna, tak sa to nemohlo stať.. však?)

zuzkaanicka
4. nov 2014

@bolavyzub ale ano, hnev je prirodzeny, akurat jej vobec nepomoze, ked sa bude nadalej zozierat ... cimskor zacne riesit situaciu chladnou hlavou, tym lepsie pre nu 😉

sissmiss
4. nov 2014

@bolavyzub pozri jej temu perly vasich manzelov, aby si si dotvorila obraz. Ona zila v zlom nefunkcnom manzelstve, manzela neznasala, ziju uz roky stylom kto z koho a ked on to ukonci tak ona sa ide hnevat na jeho milenku? Podla jej slov sa on k nej roky sprava ako k handre, nechce ju, ona ho nechce pustit, nema z neho ani prachy ani ho nelubi ale snazi sa ho ovladat, vlastnit...takze ano, toto tazko pochopit, tazko sa vzit. Zeny tu zvacsa nadavaju na milenky v podobnych temach a svojich manzelov ospravedlnuju, pochopitelne je to len preto ze manzela miluju, povazuju uz za sucast seba a prijat to ze to co povazuju za svoje, za zname, je vlastne samonosne a moze byt uplne ine ako si ony snivaju a casto predstieraju a klamu sa... Prirodzene to je, ak ten manzel mal nejaky kurz, nieco deklaroval a spravanie podvodnika mu nie je vlastne a lutuje co spravil a chce sa vratit. Ale tuna pan manzel sa snazi svojej zakonitej zbavit dlho, podla jej slov je to chrapun, vratit sa k nej nemieni, fakt myslis ze milenka je ta na ktoru sa treba hnevat? Napoviem,v tomto pripade ani milenka, ani pan manzel nie su tie osoby ktore treba riesit

luciafackova
4. nov 2014

ja som sa tiez rozviedla a mala som jedno dieta ale ja som bola stastna ze sa zbavim debila ktory ma len potapal a najviac sa smejem na tom ako povedal ze kto uz len mna bude chciet s decko a cuduj sa svete rok po rozvode som si nasla priatela s ktorym sa nam v juny narodil syn a som konecne stastna ako nikdy a on chudak je sam a po basach chodi.... takze vsetko zle je na nieco dobre a treba vsetko brat s optimizmom a usmevom a ako sorry ale zena co place a smuti za chlapom ktory jej ublizoval alebo ju podvadzal je podla mna chudera ktora sa nevie postarat sama o seba..... treba mat vzdy vztycenu hlavu a ukazat ako som nad vecou..... tak hlavu hore ....

maciatkolulu
4. nov 2014

@bolavyzub praveze hovorim z vlastnej skusenosti..... takymto spravanim nic neziska, akurat sama sebe a najma detom ublizi

zuzka_puska
4. nov 2014

@bolavyzub myslim, ze kazda manzelka chape hnev na milenku.....pochopitelne to urcite je. Ale je naozaj nutne, aby sa jedna dospela zena takto ponizovala, robila zo seba hystericku uboziacku, vypisovala manzelovej milenke, aj jemu, robila im kadejake prieky.....??? Hadam, keby si nasla nejake zaluby, posilnovna, kava s kamaratkami, pripadne nieco ine,co ju bavi, urcite by to ze ju uz muz nechce prezila lepsie, ako taketo strapnovanie sa..... nemyslis??? Ja kebyze som milenka nejakeho muza, a jeho byvala zena mi toto robi, dobre by som sa z nej posmiala, ale urcite by som ju nebrala ako konkurenciu, alebo ako zenu na prvom mieste, to snad musi kazda zenska pochopit, ze ked ju raz muz nechce, prve miesto sa pre nu skoncilo, vzdy bude druha, tretia,ale prva uz nikdy teda..... A to, ze milenka chce mat vztah s detmi...tak ved nech ho ma, ked im kupuje darceky, nech kupuje...aspon dotycna opustena pani usetri 🙂 🙂 Aj ja som bola v podobnej situacii, kedy EX si nasiel inu, hoci som ho velmi milovala musela som sa s tym zmierit,a tvarit sa ze mi ta druha nevadi, uz len preto aby som nevyzerala uboho, ako ziarliva chudinka 🙂 Skor ci neskor, aj na mna sa usmialo stastie a mam teraz skveleho manzela, skvelu rodinu, spokojny zivot. Ano, aj bez toho aby som sa akokolvek strapnila a robila EX a jeho milenke prieky 🙂 Ide to aj s usmevom, toto je jednoducho zivot, ludia sa zamiluju, odmiluju, s tym musime vsetci ratat.....

mamatka
4. nov 2014

@bolavyzub ja ju velmi dobre chapem,presla som presne tymto istym a dokonca som mala chut robit to iste ako ona, ale treba si uvedomit, ze to chovanie a hlavne vypisovanie sms je ponizujuce, nicomu to neprispeje a nic tym nevyriesi, treba sa jednoducho zdrzat aspon v takychto veciach. Iste , su veci , ktore si vravim , ze som nemala, ze som sa mala zdrzat, a hlavne ho vyrazit ovela skorej ale obmedzila som svoje chovanie na doma.

lubikan
autor
4. nov 2014

baby tak prave sme mali siahodlhy rozhovor,vazeny sa chce dohodnut,ze ako deti,moja robota a peniaze...

dal navrh,ze postavi prvu pracu opat na nohy,druhej sa zbavi,lebo vynasala menej....
no a ja ked budem mat nocne,on si po deti bude chodit o 5 pobede,(do 5 sa budem s nimi ucit) a potom pojdu spolu k tej jeho a rano ich vyprevadi do skoly odtial...a ze ja sa aspon dobre vyspim,aka ohladuplnost,a mozno ten cas vyuzijem na nejaku druhu robotu,ked len na 2-3 hodiny ak sa naskytne...no toto pendlovanie bude velmi zaujmave....ale sak dobre,uvidime....predo mnou telefonoval aj s nou,ona suhlasila a vraj im uz sla chystat periny........ 😅

cez rannu normalne budu so mnou....a pobedne doriesime.....financne mi vraj bude pomahat

koli vasim prispevkom som nespala celu noc,co som nad tym premyslala,ale tak pre zaciatok zatnem zuby a vyskusame vsetci....

radina
4. nov 2014

@lubikan za skusku nic nedas, milenka s jej rodinou to podla mna i tak nevydrzia, dve deti v jednom byte a taktiez aj vase deti nebudu nadsene, bohvie aki su ti zvysni clenovia. Ak je tam niekto alkoholik ako si pisala, tak ta osoba podla mna tiez psychicky nezvladne hluk od dvoch deti. kokos, mne to pride ako by sa cela jej rodina dohodla na tom, ze spravia aj nemozne, aby si zabezpecili sponzora do domacnosti. ved to nie je normalne, aby nejaka familia akceptovala to , ze si ich dcera nasla takeho stareho capa s dvomi detmi 😖

ejmi25
4. nov 2014

No ty kokso ja som asi vadna. Ale keby to môj spravil a este s ňou vyvolával ohľadom deti predomnou ja som mu malu nedala a hotovo vymenil si nás za k dovi dopo daj si na súd áko ty tak aj ja

ejmi25
4. nov 2014

A áko tu niektora spomínala ze odmiluje sa zamilujr o tom je život?tak to radšej ostanem sama áko porobit a potom sa chlap odmiluje aké odmiluje má brať vsetku zodpovednosť keby sa kazdy odmiluje a zas zamilujr to co bý bolo?

megika1
4. nov 2014

@zuzka_puska v tomto sme jedna krvná skupina 🙂

oldman50plus
4. nov 2014

Mužská rada. Minulosť sa zmeniť nedá, vôbec ju nespomínaj, nedohodnete sa. Veľmi pragmaticky riešte problémy, nežiadaj nemožnosti, nenadávaj, neponižuj ho. Možno že asertívnym prístupom z neho dostaneš viac ako momentálne dúfaš. Priemerný muž pokiaľ sa s manželkou prestane nenávidieť urobí pre deti čo len bude môcť, ale pokiaľ mu dávaš dôvod ťa nenávidieť poznačí to aj jeho vzťah k nim, ťažko sa od toho odosobňujeme.

A nájdi si niekoho čo najrýchlejšie, čo aj len na občasný sex. Ako atraktívnej žene by ti to nemalo robiť problém a prečistí ti to hlavu, nebudeš sa umárať a nebudeš mať času rozmýšľať ako by si ich zničila.

moonlight1210
4. nov 2014

@lubikan tak uz vydrz a daj tomu aspon nejaky cas. ono sa to bude este cele utriasat. nebude to stale takto.
zivot je zmena. jeho vztah sa bude vyvijat, tvoj zivot sa bude vyvijat. sama uvidis kam to posmeruje.
vyhoda je, ze svojim spravanim to mozes aspon trochu ovplyvnit vo svoj prospech.

emma187
4. nov 2014

@lubikan necitala som celu diskusiu, ale podla toho co uvadzas:" MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac" , nerozumiem kde je problem...ked tvrdis, ze medzi vami sa to uz dokopy neda, tak ani jeden z vas nema pravo diktovat tomu druhemu s kym sa moze alebo nemoze stretavat, je to jeho vec bohuzial ☹ nerozumiem ani preco chces "zatocit" s milenkou? keby som ja bola v pozicii, ze ma opusti manzel tak by som sa rozviedla s hlavou vztycenou hore...nikdy by som sa neponizila takym sposobom, zeby som jej vypisovala sms alebo podobne, moze sa stat, ze budes vsetkym akurat tak na smiech. S tvrdenim, ze ty budes vzdy prva tiez nesuhlasim. Zivot je taky, ludia sa schadzaju a rozchadzaju, zamiluju a aj odmiluju. Ano, mate spolu deti, to je puto ktore nikto nikdy nerozdeli, ale prva uz niesi, s tym sa zmier. Ty mozno tiez coskoro najdes muza do ktoreho sa zamilujes a ver mi, ze pre teba bude on na prvom mieste, tak ako je teraz pre tvojho este stale manzela ta mlada 19tka (a mozno o 5 rokov to bude uplne ina zena-o tom je zivot). Podla mojho nazoru by si sa teraz mala viac sustredit na to , co bude a nie co bolo. Rozvedies sa (pokus sa aby to bolo s hlavou hore) , vysporiadate si majetok, vysudis vyzivne a urob hrubu ciaru za minulostou a pozeraj sa uz len dopredu 🙂

zuzka_puska
4. nov 2014

@megika1 veru, to sme ak mas podobny nazor 🙂 ja ju chapem, urcite je to neprijemne.... ale tak pre boha, ked som to citala, ze napisala som milenke smsku nech nekupuje darceky....ach...... alebo mam pracu na 3 smeny a tym sa mu pomstim..... ten muz je urcite pekny hajzel, prave preto by som uz absolutne nechcela aby o mna co i len zakopol, bola by som stastna ze si nasiel inu a ja mam otvorene nove moznosti, na hladanie niekoho, kto bude verny a laskyplny 🙂