Ako zatočiť s manželovou milenkou?
Milenka mojho MM ma 19 rokov,cize je o 15 rokov mladsia od nas.....(MM uz naspat nechcem po niekolkorocnych problemoch s nim,nevadi mi ze niekoho ma,ale vadi mi,koho ma-co je ona zac,by bolo na dlhsie)
On je nou manipulovany...prespava u nej,a nema cas na deti,tym padom ja ked som s nimi nemam cas na seba,na zaluby,na pracu(bocaky,inak som na UP)...atd....mi 2-ja nemame vyriesene majetkove zalezitosti,byvanie,nemame ani sudom stanovenu starostlivost,vyzivne....proste sme len na zaciatku...atd...
problem je ten,ze sa ho snazi ziskat cez nase deti.....
kupila mojej malej MP3,....ja som jej napisala sms-ku,ze si nezelam,aby mojim detom kupovala darceky......odpisala,ze preco by nemohla,chcela jej len urobit radost...neodpisovala som......za 2 hodiny smska od nej ze..citujem:Ako nic v zlom,ale na to kolko mas rokov,by si mohla pochopit,ze ON uz s tebou nechce nic mat,a to je jedno ci bude so mnou,alebo s nejakou inou..stale ti nieco vadi...robis len problemy..neviem,co chces dosiahnut...ale konecne sa s tym zmier..mate uzastne deti...a neboj sa,,ja ti ich neberiem..ale mam aj ja pravo ich lubit....
Ja som tuto sms preposlala MM,on mi povedal,ze si to s nou vybavi,ze jej nemam nic pisat....ale asi jej napisem raz...
Kruci tak mlada standa mi bude urcovat,co mam,co nemam robit,to ona nech pochopi ,ze ja som a aj budem muset byt na prvom mieste..ona bude vzdy ta druha...
ked chce byt prva,nech si najde slobodneho,nie zenateho s detmi...
Dievcata,nepoznate nejaku fintu na taketo drzane?
A vo vseobecnosti by som bola rada,keby ju nechal a nasiel si nejaku normalnu,v jeho veku priblizne....
@lubikan v prvom rade, je mi velmi luto Tvojej situacie. Verim tomu, ze to musi byt tazke, lebo aj odisiel, aj neodisiel. Taky napoly rozchod je naprd, a neviem si predstavit, co asi hovoris detom, ked sa na neho pytaju 😖
podla mna by bolo naj kopnut ho do riti a poslat kade lahsie, nech v tom maju deti jasno. A este by som vam poradila ani nie terapiu, lebo podla mna vas vztah sa neda zachranit, ale skor mediatora, aby vam pomohol vyriesit tuto situaciu co najskor.
DRzim prsty
@maciatkolulu
No ja žijem v zahraničí a tu deti na strednej škole sa nemôžu vlacit s takými starými.
Neviem ake su zákony na SK ale v zahraničí je to protizákonne.
Nevravím o vysokom rozdiele medzi partnermi ale vzťah medzi dieťaťom na strednej škole a dospelým!
Baby IDE o to ze je stredoskolacka!!!
V zahraničí by išiel chlapík do basy!!
Neukončena ani stredná škola. To co ma za rodičov. ? Predpokladám ze býva s nimi!!! Aby tam ženatý s deťmi "priateľ" ich stredoskolacky chodil prespavat??
Tak to je pritiahnuté za vlasy.
Môj názor. Dovolili by ste to vy svojej dcére? Nepozerali by ste sa na takéhoto
"Priateľa" ako na chorého?
To co si on chce dokázať?
Kebyze žena so zamestnaním...kariérou, skončenom výškou ale stredoskolacka je dieta u mna.
tak pokiaľ viem, alkohol si môžu kúpiť v Amerike ľudia až od 21 rokov. Šoférovať môžu skôr. A čo sa týka sexovania - to sa líši v jednotlivých štátoch - niekde je to trestné s osobou mladšou ako 15, niekde 17, niekde 18 rokov - a možno aj 21 rokov - to som si nie istá. Ale ako je to, ak chodí baba na strednú školu a má vzťah s oveľa starším mužom - to niekto sleduje? 😕
@mariuskaa Veď to je úplne irelevantné, že je na strednej škole. Keby bola aj na základnej, bolo by to jedno. Podstatné je, či s ňou muž môže mať legálne pohlavný styk, a to, keďže má 19, môže. Rodičia si k tomu môžu niečo povedať navzájom v spálni, prípadne smerom k nej štýlom "pokiaľ budeš žiť pod mojou strechou...", ak chcú, ale to je tak všetko, pretože dcéra je dospelá. To jest dovŕšila 18 rokov. Je úplne jedno, či sa živí sama alebo ju živia rodičia, či má ukončenú školskú dochádzku alebo permanentne prepadala do 5. ročníka základnej školy. Mimochodom táto konkrétna slečna podľa všetkého nežije s rodičmi, ale s babkou, ani ich možno nemá. Aj tak je to jedno. A na záver - nemôžem si pomôcť, ale vek partnerov 19 a 34 mi zase až taký čudný nepripadá. Iste, 19 a 23 vyzerá lepšie, ale zase nie je to vek, kedy by jej on "mohol byť otcom" (nie, že by v 15 fyzicky nemohol, ale zas až tak často sa chlapci v tomto veku otcami nestávajú a keď sa to hovorí, väčšinou ide o rozdiel minimálne tak okolo 20 rokov, či?).
kocky, tu ide o societu. ano, z urcitych vrstiev obyvatelstva uz 15 rocne ziju sexualne, vlacia sa po nociach, piju, fajcia... z inych dievcata studuju, vecer chodia do divadla, na koncerty...
to su obrovske rozdiely!
niektorej staci klofnut si mafosa a nemat ziadnu buducnost, snad uz pred plnoletostou, ina na sebe pracuje a vie, co v zivote chce a dopraje si cas na dozretie. Aj rodina samozrejme zafunguje.
tak je to aj v usa. Stredna vrstva studuje na vysokych skolach, to akkurat tak socky ziju neviazane od 16 rokov...
Mi to pripomenulo jednu moju kámošku z výšky, ktorá takto nechtiac "zneužila" neplnoletého. Ona vyzerala veľmi mladučko, cigarety a pivo si musela kupovať vždy s občianskym preukazom. Zoznámila sa s chlapcom na diskotéke, kecali spolu, dačo o sebe prezradili a zistili, že obaja sú prváci. Láska preveliká z toho bola, samozrejme aj spolu spávali. No a až po pár mesiacoch zistili, že došlo k menšiemu nedorozumeniu. On si myslel, že je prváčka na strednej, ona že je prvák na výške. Ona mala 19 rokov, jemu do 15 rokov chýbalo pár mesiacov. Aj také sa stáva 😉 . A inak, napodiv im to vydržalo, aj sa zobrali neskôr, majú deti....
@bodka70 napr. u nas v Kanade je to 16 rokov, 14,15 mozu iba s osobou, ktora je starsia max o 5 rokov, 12,13 iba s osobobu, ktora je max o 2 roky starsia. Ak je podozrenie na sex. zneuzivanie 17,18 rocnych tam sa skuma o kolko je partner starsi, ako vznikol vztah .... Od 18 rokov sa to uz neriesi, v USA to bude asi podobne, ale 21 sa mi zda uz moc, to sa tyka skor toho alkoholu ....
@sisaka , ja som raz pozerala jeden dokument o tom - išlo o situáciu, že v rôznych štátoch sa to posudzovalo rôzne a ak bol napríklad chlapec z iného štátu a mal sex s dievčaťom, ktoré bolo zo štátu, kde bola iná hranica, tak bol problém. Lebo jasne, chlapcovi v ošiali asi nenapadne si tesne pred sexom zisťovať, že skadiaľ dievčina pochádza a vo vrecku má skôr kondóm ako zbierku zákonov daného štátu 😉 😎. Takto opisovali príbeh jedného chlapca, ktorý mal veľké problémy s uplatnením napr. v práci, lebo v "papieroch" mal sexuálny delikt, pričom sa nerozlišovalo, či daný chlapec znásilnil napr. 9 ročné dievča, alebo mal sex so 16 ročnou slečnou, kt. v danom štáte bola sexuálne "chránená" do 17 rokov. Teda samozrejme tresty boli rôzne, ale v papieroch rovnaký záznam a to sa teda ťažko hľadá práca, ak vás zamestnávateľ považuje za pedofila a sexuálneho násilníka.
@sisaka tu je to podobne plus ze človek nad 21 tokov nemôže mat sex s osobou pod 21.
Známa mala 22 ked mala "letný románik" s chalanom co jej klamal ze ma 21 a mal 17.
A mala z toho zle ked jeho rodičia sa to dozvedeli.
Môj manžel tiez o dost starší odomna, takze zaujatá nie som, ale ja som bola dospela, po vysokej škole, zamestnaná, sebestačna a hlavne staršia.
Mna nepustí ta "stredná škola".
@olivia6 @filipal hlavne je rozdiel vysoká škola v USA a vysoká škola v USA... keďže je tam tak nízka úroveň na väčšine obyčajných škôl ako u nás :( kedysi by sa vysokoškolák z USA u nás nedostal ani k maturite so svojimi vedomosťami, ale to sme už faaaaaaaaaaaaaaakt že mimo témy... Stále si myslím, že to, či má žabka 18,19 alebo 26 je úplne jedno. Manžel odišiel od exmanželky a je jedno s kým spáva... proste je to zlyhanie manželstva, nie tej žaby...ona nikomu nič nesľúbila...a je dospelá, takže je jedno, či vedie sexuálny život alebo nie...
Ja na tvojom mieste by som jej dala najavo len jedno - ze si ho moze nechat! 😀 Mimochodom co myslis, ako dlho vydrzi mlada zabka so starsim muzom ktory ma 2 zavazky? Garantujem ti ze osudova laska to nebude poznam taky pripad z mojho okolia a muz skemre aby sa mohol vratit 😎 Pokial nie je pri peniazoch tak sa ho mlada skor ci neskor obje to mi ver
@fidka79 , nemám dôvod si vymýšľať, prečo? 😉 😎. Ja som ich oboch poznala osobne a vyzerali ako rovesníci. A čo sa týka toho, ako kto vyzerá vekovo - to je strašne idviduálne - mala som bratranca, ktorý v 15 vyzeral veľmi mužne, vysoký tmavovlasý, baby (aj staršie) na neho leteli - nemal problém si v bare objednať pivo, ani občiansky od neho nechceli. A jeden môj známy v 25 rokocho vyzeral ako 15 ročné decko a to pritom už bol ženatý s deťmi 😉 . A u báb je to rovnako, niektoré 13-14 ročné namachlené v štekliach vyzerajú ako vyžité 30 ničky a niektoré 20-25 ročné ako puberťáčky. Kámoška v 19 vyzerala veľmi mladučko - ako 13 ročná - s copíkom, nemaľovala sa 😉 . A s prvým sexom je to podobne, niekto začína v 14-15 a niekto v 20 alebo dokonca po 30tke - aj takých poznám - a je jedno, či je to chalan či baba 😉 😵 . A s myslením detto - niektorí nedozrejú snáď nikdy a niekto už veľmi mladý má zrelé uvažovanie.
@fidka79 , ale šak v poho, ja nesúdim, čo je normálne či nie - proste toto sa stalo mojej kámoške, tak som to dala ako príklad. Nevravím že je to bežná vec či norma - si myslím , že skôr výnimka, veď som to aj napísala, že aj také sa môže stať. 😉 .
Ako ja si to tiež neviem predstaviť u svojej dcéry, ona chodí po škole tak maximálne do Martinusu či Panta rei pozerať knižky s kámoškou 😀 alebo venčiť psíka na Bankov s partiou, ale to je ona. Jej spolužiačky v triede sú už niektoré poriadne vyspelé, aj s chlapcami chodia. A kadiaľ chodia, kde sa flákajú, či spávajú s chlapcami alebo nie, to už ja neviem posúdiť, to je na ich rodičoch. Napr. mojej kámošky (inej 😀 ) staršia dcéra v 15 už mala vážnu známosť, chalan mal niečo po 20tke, tiež sa jej to veľmi nepáčilo, dohovárala jej , ale ona mala svoju hlavu, niektoré dievčatá v puberte si proste nedajú povedať, zaľúbia sa a hotovo. A v 16 to dievča otehotnelo a v 17 mala dieťa, takže kámoška tesne po 40 už bola babička. Ako dievčaťu potom došlo, mala problémy aj v škole, mama jej veľa pomohla, aj keď samozrejme nebola z toho nadšená, to je ešte slabý výraz. 😝 . Ako určite aj ona si potom uvedomila, že mala byť na ňu prísnejšia, viac na ňu dohliadnuť - no stalo sa. Ale nedovolila by som si o nej tvrdiť, že zanedbala jej výchovu, či sa jej nevenovala. 🤐
@fidka79 - a inak celkovo by som nepodceňovala deti v tomto veku, niektorí už sú poriadne vyspelí, nevravím že všetci, to nie ... Kámoš, čo robil animátora v rôznych táboroch, by toho vedel narozprávať. Ako pri tých starších (od 13 rokov vyššie) už museli fakt poriadne dávať pozor a kontrolovať pri večierke, aby v noci každý spal vo svojej posteli 😉 😀 😀 😀.
hej! kde je autorka, chcela som vediet ako to pokracuje , som sa celkom pobavila, a vy sa tu bavite o zakonoch.

táto energia strašne vyčerpáva a prenáša sa ( deti sú vnímavé a nie každé dobre znáša nepohodu v rodine ) načo ešte pridávať,lebo či chce,či nechce vo všetkom sa odzrkadlí :/