Ako zistím, či dotyčný chce vážny vzťah?
Neviete mi poradiť? Ako zistím či má o mňa dotyčný záujem alebo má ťahá za nos? Poznáme sa len tak okrajovo. Ako známi, a len sa sem-tam obzrieme po sebe. Asi dva-krát som ho pristihla ako sa na mňa dlho pozerá a neodvracia zrak. Ale ani raz sa ku mne neprihovoril. Možno iba keď sme boli v skupine iných ľudí tak len tak ako sa mám a ako sa darí.
A ja hlúpan som zareogvala ostro a zbytočne podraždene, lebo som som toho mala veľa. Odvtedy sa už velmi nevydáme. Aj tak žijeme daleko od seba, poznali sme sa iba v práci, kde ja už niesom.
Ale páči sa mi, a nechcela a nechcem ho odradiť a možno ho iba povzbudiť, ale ako? Trvá to dlho a ja vlastne neviem na čom som a dosť mi to bráni posunuť sa ďalej. Ako mám podľa vás ďalej postupovať?
A veď ako on má vedieť, že tebe sa páči a rada by si sa viac zoznámila? Nie je nič nezvyčajné, že v dnešnej dobe napíše aj žena prvá a nečaká na prvý krok od chlapa. Ono, na IG sleduje každý dosť ľudí, aj on si možno povie, keď vidí tvoj profil, že aká kočka a rád by ťa bližšie spoznal, len možno tiež váha, či napíše, čo napíše, či nie si zadaná, atď. Ja viem, že my ženy máme rady, keď muž napíše prvý, prvý prejaví ten záujem o nás a pod., ale to sa nie vždy podarí. Smelo mu napíš, za to nič nedáš, uvidíš, ako sa bude vyvíjať konverzácia, možno si popíšete a pozve ťa na rande a možno zistíš, že si až tak nerozumiete. 🙂 Držím palce!
ty si zrusila fm aj ig a potom aj ona ako si to zistila, kedze nemas igani fb? 🙂 kocka ty mas vela casu ze.
🙂 to su starosti
vsak normalne, presne ako pisu niektore prakticke baby, opytaj sa ho priamo. "cau, pacim sa ti? chces so mnou chodit?" normalka, vsak sa to tak robi bezne 😂

možno je fakt len hanblivý, pozvi ho na kávu a uvidíš. Kto nič neskúsi, nič sa nedozvie.