icon

Ako zistím, že bez niekoho nedokážem žiť?

22. dec 2022

Mám dieťa s priateľom a aj bývam unho 2 roky..Pred ním som bývala sama pár rokov a popravde viem si budúcnosť predstaviť aj bez neho.. Občas aj premýšľam že odídem naspäť pretože tu kde bývam nepoznám nikoho a on nemá ani moc priateľov a ani rodičov iba detí s predošlého vzťahu.. Cítiťe to občas aj vy tak vo vzťahu či?

ivangeline
•
22. dec 2022

Mas vediet zit aj bez niekoho ale mas chciet byt s nim. :D Zavisly vztah nie je dobry.

melanta
•
22. dec 2022

Nie necítim. Neviem si predstaviť, že by som odišla bývať sama. My sme sa presťahovali z Bratislavy do Stockholmu kvôli mužovej práci. On pracuje, ja som doma, nikoho tu nepoznám a aj tak viem, že ani si všetkými kamarátmi a s celou rodinou by som nemala to, čo mám s ním.

melanta
•
22. dec 2022

@ivangeline byť závislý nie je v poriadku. Ale nie je v poriadku ani s niekým žiť a mať s ním dieťa a mať pocit, že v pohode od neho odídem a pôjdem bývať sama. To asi ten vzťah nie je ten správny.

h2
•
22. dec 2022

Tak to sú veľmi divné dôvody na odchod od neho.

toskanka
•
22. dec 2022

Príspevok som čítala niekoľkokrát, ale skutočný dôvod na odchod si nenapísala. Ten je tam len medzi riadkami. Nemiluješ ho.

simona20201309
•
22. dec 2022

Máš s ním dieta, tak sa nad takými hlupostami nezamyslaj.

syslik81
•
22. dec 2022

bez kazdeho sa da zit ... matka prezije aj stratu dietata .. xy zamilovanych az po usi su dnes rozvedeny a na noze ,... xy ludi sme stratili milovanu osobu raz a navzdy ... to ze si vies bez niekoho predstavit zit je realita ...

viestta
•
22. dec 2022

Viem, ze ak by sa nieco stalo prezijem aj bez neho, postaram sa aj o dieta aj o seba. Ale odchadzat len preto, ze nemam kamaratky, rodinu poblizku mi pride divne. Obzvlast ak tam je dieta a nie su nejake ine zavazne dovody

autor
•
22. dec 2022

@viestta Mám ešte 15 ročnú dcéru ktorá ostala bývať u ex pretože ona nemieni prísť o kamošky a aj (frajera)a ide do vedľajšieho mesta na strednú takže tak a predtymyako som sa odsťahovala tak sme ju mali na striedanie po 2 týždne

rosavia
•
23. dec 2022

A nechyba Ti teda skor dcera?
Toho sucasneho partnera lubis? Lebo ak nie, vies si predstavit zivot bez neho mozno dost jednoducho.

autor
•
15. feb 2023

@rosavia Mám priateľa rada e viem si to predstaviť aj bez neho a áno chýba mi aj dcéra