icon

Ako zistiť, či vás muž naozaj podvádza?

klaudiakous
3. mar 2024

Ahojte potrebujem pomoc,radu…
Mám pocit že ma muž podvádza , nemám priame dôkazy iba šiesty zmysel.
Pracuje pre Uber ako šofér čo roznáša objednávky vracia sa neskoro niekedy o 3:00 cez noc. Ked mu volám cez videohovor nedvíha mi vždy iba niekedy. A práve preto si myslím že asi má niekoho v aute a po pri práci si aj užíva, čo myslíte ? Vzdy ked odide z domu napr.6:00 tak zacne pracovat az o 2hod. Ked sa ho opytam samozrejme popiera a že som smiešna že by to nikdy neurobil. Ked je doma je vsetko ok sprava sa normalne ako vždy.
Sex nie je naša silná stránka(vždy to tak bolo nie len teraz) .
Teraz neviem či som naozaj paraoidná alebo či by som ho mala viac pozorovat čo myslíte ženy? Ako mám získat priame dôkazy? Ako ho nachytat?

Strana
z2
laurita285
3. mar 2024

neviem si predstaviť tú zúfalkyňu ktorá naskočí do taxíka o šiestej ráno aby trtošila na zadných sedačkách s taxikárom :D :D :D :D

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
3. mar 2024

Mňa by zaujímalo, načo je potrebné vyvolávať s mužom, keď je v robote. Pokiaľ samozrejme nehorí.

maribell
3. mar 2024

Mňa zaujalo toto: "Vzdy ked odide z domu napr.6:00 tak zacne pracovat az o 2hod". Ako si to zistila? Nepýtala si sa ho, prečo chodí tak skoro do práce?

janickacrazy
3. mar 2024

@maribell no moja kamoška robí kurierku, tiež ide najskôr do skladu ráno pre objednávky, tam sa zdrží hodinu -dve a až potom začne jazdiť

janai1
3. mar 2024

Inak, kurier s jedlom o 6 ráno chodí do práce? V čase keď žiadna reštaurácia nie je otvorená?

ibrunova
3. mar 2024

@janai1 niekde rozvážajú aj raňajky alebo balíčkovanú stravu na celý deň.

janai1
3. mar 2024

@ibrunova uber kuriéri?

maribell
3. mar 2024

@janickacrazy veď ale to už je v práci. Chystá si balíky do auta. Nesedí 2 hodiny v aute, alebo na káve s kolegom 😅.
Ale autorka píše, že jej muž začína pracovať až za dve hodiny. Má pracovnú dobu od 8:00? Alebo ako na to vôbec prišla, že začne robiť až za dve hodiny? 🤔 Prečo teda chodí tak skoro do práce? Čo za ten čas robí?
Lebo väčšina ľudí chodí do práce o niečo skôr, aby sa stihli nachystať, ale teda nepoznám nikoho, kto je práci tak oddaný, že by tam bol o dve hodiny skôr a ešte zadarmo.

samimami777
3. mar 2024

Nehnevaj sa ale trochu rozmýšľaj. On potrebuje sa sústrediť na cestu, pozerať na GPS aby našiel adresy klientov a nie drkotať s tebou po videohovore . Aj mne chlap keď ide 3,5 hodiny domov z Rakúska zavolá Max na chvíľu že už ide domov, či nechcem niečo z obchodu , nech mu keď tak hodím zoznam do telefónu atď lebo sám povie že rád by so mnou volal aby mu rýchlejšie ubehla cesta ale sám sa prizná že sa potom nevie sústrediť dobre na cestu , že potrebuje počuť a pozerať gps a potrebuje sa sústrediť . Nie každý dokáže za volantom hodiny drkotať a perfektne sa sústrediť pri tom. Plus rozmýšľaj že je to jeho PRÁCA. Ty sa môžeš v práci celý deň prechádzať a telefónom v ruke a počas práce si hodiny drkotať? Asi nie že ? Bože žena trochu sa spamätaj inak mu dôjde trpezlivosť a kopne ťa do zadnice.

janai1
3. mar 2024

Počúvajte baby ale Uber na slovensku ešte nerobí rozvoz jedál ani balíčkov ... Autorka ani nevie kde jej manžel pracuje?

ibrunova
3. mar 2024

@janai1 ja neviem, ona tak píše. Keďže nereaguje, tak si môžme len domyslieť.

janickacrazy
3. mar 2024

@maribell Tak ja neviem, ona to tak napísala divné, že si to môžeme len domyslieť. Neviem, ako nato prišla, že pracuje až od 8. Snáď nám to vysvetlí.

eri28
5. mar 2024

To som ešte nepočula uber a rozvoz jedla? A chodí jej muž vôbec do práce🙈🙈🙈?

Strana
z2