Ako zistiť, či váš muž užíva drogy?
Ahojte, môj muž býva cez víkend neprimerane agresívny v prejave a nadmieru nervózny. Dlho ho upodozrievam, či niečo neberie. Kedykoľvek sa vytratí a často chodí na potulky do okolitých lesov. Ako zistím či nedroguje, čo berie?
a kolko ma rokov ? uzivanie drog casto byva aj spustacom schizofrenie, to je este horsie takato kombinacia.. nemava nejake bludy ? alebo ine divne prejavy ? na tvojom mieste by som ani nepatrala skor hladaj nejake zadne vrata ako sa zariadit bez neho
To je take, ze su velmi nabudeni a potom zas velmi unaveni
@domi2425 rozmýšľala som či nedostal schizofréniu z toho keď je tak spomalený. Potrebujem zistiť pravdu, aby nemal prístup k dcére keby náhodou chcel.
zalezi co, podla toho co pises mi to vychadza na pervitin.. ale jasne, osprosteju, a ked nemaju tu svoju drogu tak len spia a spia, potom bud nadmerna zravost alebo nejedia vobec - takze chudnutie alebo priberanie, dalej tras v rukach, v horsich pripadoch ked si pichaju tak stopy po ihlach, postupne rozkradnu a rozpredaju domacnost, nevsimla by si si ze sa niekedy rozprava sam so sebou ? mozno nejake halucinacie, hlasy ze by pocul, znizeny recovy prejav, emocna plochost, kontrola svojich veci, obzeranie sa neustale napr. ci ho niekto nesleduje ?
@domi2425 nezdá sa mi že by mal halucinácie a z toho prameniace paranoje. A keď chodí do lesa, nemôže zbierať nejaké halucinogénne huby?
vies co to mi nepride pravdepodobne, halucinogenny sa prejavuju inak nie takouto agresiou a nevysvetluje to ani miznutie penazi
ale teda moze byt aj to, len skor to tipujem na nejake stimulanty podla toho co pises
@domi2425 osprostel určite, reakcie sa veľmi spomalili, nevyspáva, nevidím stopy po vpichoch, hundre si cez víkend neskutočne nervózne furt dookola to isté vykrikuje, vyčíta. Váhovo sa nemení, ani apetít nemá výkyvy, tras nemá. V záložni bol som zistila, ale neviem či “len” kvôli tipovaniu nemal peniaze a kde ich dáva, na čo ich potrebuje…drogy?
@domi2425 tiež tipujem niečo čo ho nabudzuje skôr.
Kašli na zisťovanie čo berie alebo neberie a utekaj žena do bezpečia aj s bábätkom. 😢
no uz aj v zalozni ked bol tak utekaj naozaj, lebo dostane do problemov aj teba.. tak sa zariad aby to bolo co najviac bezpecne pre vas dve
ja si myslim ze cisto len z tipovania by nesiel do takejto agresie, vtedy su ludia skor apaticki, nemaju zaujem o okolie a mimo tych budiek zacnu mat vycitky, upadaju do depresie.. priklanam sa k tomu ze to bude kombinacia s drogami
@domi2425 nie sme mamzelia, financie nemáme spoločné.
@domi2425 a tiež som presvedčená o kombinácii.
mas kam odist od neho ? drzim palce🙏zistovanim uz aj tak nic neziskas, to bude len horsie a teda fakt by vam mohol ublizit ci uz fyzicky alebo po tej materialnej stranke, ani nevies s akymi ludmi moze byt zapleteny
@domi2425 áno mám kam odísť. Riešim ho len skrz dcérku.
Poviem ti ze keby po lesoch zbiera halucinogénne huby tak ho to akurát napraví a bol by z neho milý vyrovnaný človek.
Nespí, je agresívny, vzťahovačný, vyvoláva konflikty, nezmyselné hádky, behá po celom okrese, rieši, telefonuje x ľuďom, má kopec nápadov, ale nič nedokončí. Keď má dojazd stále spí, neje, leží, nevládze, potí sa ako prasa aj smrdí ako prasa. A hlavne, nikde nevidí problém. Ak sa deje toto, tak sama tušíš, že takéto zmeny nálad a správania znamenajú iba jedno.
Ak máva hentake.zrenice určite berie buď piko alebo niaku extazu .. to je na 100% ale to že býva nervózny agresívny tomu nechápem preto lebo na Tom by mal byť kľudný teda pokiaľ už pár dní nespal. A pokiaľ nemení na váhe tak už to robí dlhodobo a naučil sa stým žiť . A záložne buď nebolo na dávku alebo cape automaty a možno stoho by som odvodili.aj to že je nervózny lebo sa nafetuje čaká že vyhrá a vždy to dopadne tak že tam všetko neha a potom stoho môže.byt nervózny . A to že chodí do lesa tak bud si tam chodí dávať alebo ho tam na Tom stave keď si dá niečo fascinuje . A nemusíš vidieť stopy po vpichoch to sa šnupe aj fajčí takže to nemáš ako zistiť .
Keď je nabudený tak berie pervitín. Ak rozpráva rýchlo tak potom na 100% berie pervitín.
@andrej1004 nervozita a agresia je uplne normalna pri uzivani pervitinu
@domi2425 pervitín sa šňupe? Vpichy nevidím. Ako sa prejavuje šnupanie na nose a v jeho okoli?
Pervitin sa moze pichat, snupat aj inhalovat. Mala som kolegov, manzelov, oboch zavislych, u ktorych som az po roku zistila, ze beru. Ona to inhalovala, on snupal, brali dlhe roky. Mnohym v okoli to bolo jasne hned, ja som sa s tym predtym nestretla, takze som si ich s takym niecim nespajala. Ale suhlasim, ze zvykli vela spat, alebo naopak, spat neskutocne malo. Ked si kolegyna dala, bola naficana, rychla, potrebovala stale nieco robit, chodit, proste mala extrem energie. Vtedy zjedla aj neskutocne vela sladkosti, neskor mi niekto povedal, ze prave cukor potrebuju najviac, lebo spalia mnozstvo energie. Rychlo rozpravala, zvykla byt agresivna vtedy, mavala taky tyk, ze hlavou jej obcas velmi jemne sklblo, ale to bolo takmer nebadatelne. Ked nemala davku v sebe, bola nesmierne ticha a akoby hlavou uplne inde. Bola ovela pomalsia, skor sa motala.
Ale nevylucuj ani psychicke problemy, tie vedia tiez riadne zatocit s clovekom. Ak mas vsak ale pocit, ze peniaze vam utekaju niekde dovetra, je to sakra zle znamenie.
Ano da sa snupat, ak si aj picha tak vpichy vidiet nemusis fetaci to vedia dobre schovavat.. moze mat vyrazky, zhorsenu plet, potahovanie nosom, cervene okolie nosa, ale aj nemusi, ja to vidim na cloveku hned na prvu ale ked nemas skusenost tak to tazko rozpoznas. Neviem do akej miery je agresivny, ale ak chces riesit aby sa nestykal s dcerou tak vlasove testy su ti na dve veci. Jedine volat policiu, testy musia byt nariadene a potvrdene odbornikmi, jedine s tym mozes dalej pracovat. Aj ked budes mat v ruke test z vlasov ktory bude pozitivny tak ti to nijako nepomoze.
Cervene vypulene oci.
Môže byť za tým čokoľvek, problémy v práci, podvadzanie, problémy s peniazmi no proste čokoľvek. Co tak sa skúsiť normálne porozprávať o tom ako sa cíti, či je všetko v poriadku atď?

@domi2425 sú aj spomalený keď to dlhšie berú?