Ako zistiť, ktoré rozhodnutie je správne?
prosim poradte mi ak viete, alebo aspon skuste napisat cokolvek vas napadne...neviem sa pohnut, neviem co robit
mala som tu pred par dnami temu o tom, ze partner od nas odisiel, v podstate som ho nechala ist, bolo mi to jedno ze ide a uz som uvazovala nad tym, ze co a ako to bude dalej, ako poriesim pracu, syna so skolskou druzinou a proste som to brala za hotovu vec, ze si budem musiet nejak sama poradit a s partnerom nepocitat
lenze sms kuje a sms kuje...ocividne sa chce vratit a ja vobec neviem ako sa mam rozhodnut
na jednej strane ak si pomyslim ze je omnoho horsich partnerstiev a zostavaju spolu...ale na druhej stane sa stalo vela zlych veci, ktore nejdu vymazat, ostavaju v hlave a uz ten vztah nie je taky aky by mal byt
alebo kto vlastne vie aky ma byt dlhorocny vztah? nie je na to ziadna tabulka...
viem ze rozhodnut sa musim sama, ale podla coho? ako mam vediet co je spravne? ked nevidim do buducnosti?....je mi na umretie
keby ze ide len o mna, tak ...ale ze aj za dieta mam zodpovednost v rozhodnuti
@timea7 no sice som ho nevyhnala, ale dala som mu najavo, ze to nema vyznam, neodisiel sam od seba, uvedomujem si ze mam na tom podiel aj ja
uz je zbytocne riesit, preco, kto je na vine a kde sa to pokaslalo, obaja sme robili chyby, chapes, cize preto tak uvazujem, nechcem byt svina ...
dakujem vam za postrehy a nazory, o kusok som sa pohla...
@mima4 nehnevaj sa, ale uvazovat o partnerstve s dietatom ako o niecom menejcennom len preto, ze si dotycni neslubili vecnu lasku pred bohom, je podla mna riadne scestne, rovnako ako chapanie takychto partnerov ako "slobodnych a mozuc si robit cookolvek len chcu" len preto, ze na to nemaju papier, ci odrecene sluby pred oltarom. To je fakt na hlavu. Ja nikomu neberiem jeho nazor, len vyslovujem svoj. Ale napriklad moje rozhodnutie ostat s jednym muzom nijako nesuvisi s faktom, ci som si ho vzala alebo nie.
Zakladatelke sa ospravedlnujem, ze idem mimo misu, ale toto mi fakt nedalo...

@mima4
zavazok manzelstva na cely zivot? dovol sa mi zasmiat, nevidim rozdiel medzi bez papierovym a papierovym vztahom
dieta to je ten zavazok a nie papier,
na druhej strane si myslim Sixen ze to zvladnes aj bez neho, netreba to platat a hlavne sa nerozhoduj hned na zaklade nutenia a psycho natlaku