Ako žiť po rozvode?
Dufam, ze tu najdem rady od skusenych, tych, ktory si presli podobnym. Nedavno som zistila, ze ma manzel vztah. Nasiel lasku u inej zeny, nevadilo by, keby z nasej "lasky" neboli deticky. Este malicke. Manzel o mna nestoji, som mu viac menej ukradnuta, no deti miluje. Byvame v krasnej novostavbe s velkou terasou. Milujem nas byt, deti mozu vybehnut na terasu, pohojdat sa, ja vypit kavicku. Ja z bytu ist nechcem, ani nas zatial nevyhana. Ake mate skusenosti vy? Myslim tým je lepsie, ist byvat kazdy do svojho mensieho bytu, nech si berie deti tam, ked bude mat deti vo svojej starostlivosti alebo nech je s detmi v nasom terasovom byte pocas toho "svojho" casu a ja pojdem zatial niekam prec (oddychovat). Doteraz mi to dopriate nebolo 😉. Ide o to ze nechcem sklznut naspat do stavu, ze zrazu bude u nas dennodenne a ja budem po nom upratovat a podobne. Chcel mat vztah s inou, nech je teda s nou, nie? Len neviem ako dalej fungovat, aspon tak aby to deti co najmenej vnimali. Ako to funguje u vas po rozvode? Dakujem za kazde cenne info.
@draik samozrejme iba co sa tyka nehnutelneho majetku.
@maciatkolulu
Presne tak.

@draik takze v preklade to znamena co? ;-D ze jedna polo icka patri jednemu a druha druhemu, takze sa musia pekne podelit půl na půl...