Ako zlepšiť vzťah s nevestou, ktorá ma odmieta?
Nevesta ma od začiatku neznáša proste som jej nesadla,keď sa pýtam dcéry čo robím zle keď ma tak nenávidí,dcéra stále tvrdí že nič nerobím zle proste som jej iba nesadla.Nechce ani aby som jej gratulovala na narodeniny,meniny,nemáme na seba tel.kontakt,nepridala si ma na FB.Na MDD,Mikuláša kupujem aj dospelím čokoládu a samozrejme aj jej a to nepovie,že nechce.Ani k nám nechodí,keď sme niekde muža pozdraví ale mňa nie.
@anonym_autor Miesto čokolády by som jej podarovala načúvací prístroj.To aby počula,ze sa vzájomne zdravite.Mozno jej dojde, že je slušné pozdraviť sa ...
@anonym_autor , nezmenis. Aj keby sa jej nieco dotklo, co si mozno ani zle nemyslela, clovek na urovni sa s tym vyrovna a casom najde cestu k druhemu.
A ano, ked vychovas syna s uctou k zene, casto sa stane, ze ta prilisna slusnost mu brani v tvrdsom postoji k vztahovacnej alebo manipulativnej partnerke.
Fakt je, ze zeny si pamatuju a vyuzivaju vsetky i stare veci k argumentacii. No "normalni" muzi nedrzia v hlave stare nedorozumenia a nie su prakticki v pouzivani argumentov a tak sa radsej podriadia. Myslim, ze preto je syn ticho. Ma ta prilis rad, aby ta ranil a nazor partnerky nevie zmenit.

@anonym_autor nechápem čo sú toto za vzťahy. Veď aspoň raz za čas prídem pokecám o ničom pozdravím a idem.
Za mňa ho chce formovať podľa seba a vie že ty ako žena ktorá miluje svojho syna by si jej nejaké správanie identifikovala presne tak aké v skutočnosti je. A muž to pokojne môže prehliadnuť. Ale ty ako milujúca matka určite nie.
Podľa mňa je to toto.