Ako zlepšiť vzťah so synom?
Máme tri dospelé deti ale často sa cítim ako keby sme ani deti nemali.Dvaja bývajú dosť ďaleko od nás,stretávame sa málo,oni nás vobec nepozvú k nim na návštevu.Jeden syn býva s nami v jednej dedine ale ani nemá záujem keď ide okolo zastaviť sa aspoň na pár minút u nás a popýtať sa ako sa máme.Velmi si rozumie so svokrou,na mňa vie iba nakričať,keď sa ho niečo opýtam buď ani nereaguje alebo iba odvrkne.Som z toho nešťastná,snažím sa im pomáhať ako viem či už finančne alebo aj fyzicky,často ani nepoďakujú berú to ako samozrejmosť.
@anonym_8c7e48 vsak pisala, ze mysli, ze bola dobra mama. Cize mi z toho vyplyva, ze robila ako najlepsie vedela. O to sa snazime vsetky.
@eva8 preto som sa autorky pytala, ci sa jej deti dokážu zdôveriť s problémami, ci komunikujú, ci ich pocity neboli prehliadané alebo zľahčovane, ci nerobila rozdiely. Preco na to neodpovedala tiez niečomu napovedá. Vela rodicov verí, ze su dobrými rodicmi no ver mi, žiadne dieta sa neodtiahne od mamy len tak. Co je za tým vie iba autorka.
@anonym_8c7e48 vsak pisala, ze mysli, ze bola dobra mama. Cize mi z toho vyplyva, ze robila ako najlepsie vedela. O to sa snazime vsetky.
@eva8 ďakujem
@anonym_8c7e48 synovia väčšinou sú takíto. Väčšinou, sú aj citlivejšie, jemnejšie povahy, ale čo vidím vo svojom okolí a v rodine, syn sa od svojej pôvodnej rodiny viac odtrhne ako dcéra. Nemá potrebu toľko vracať sa a obzerať sa vo svojej pôvodnej rodine, ako to potrebujú dcéry. Veľmi dobre to napísala @eva8 - ale je fajn si vždy nechať nejaké nitky a zostať v spojení, napríklad aj požiadať ako mama niečo od syna, dať mu najavo, že ho potrebuješ, aby sa neodtrhol úplne. Nasilu to nejde, treba na to cit a pochopenie.
@anonym_8c7e48 synovia väčšinou sú takíto. Väčšinou, sú aj citlivejšie, jemnejšie povahy, ale čo vidím vo svojom okolí a v rodine, syn sa od svojej pôvodnej rodiny viac odtrhne ako dcéra. Nemá potrebu toľko vracať sa a obzerať sa vo svojej pôvodnej rodine, ako to potrebujú dcéry. Veľmi dobre to napísala @eva8 - ale je fajn si vždy nechať nejaké nitky a zostať v spojení, napríklad aj požiadať ako mama niečo od syna, dať mu najavo, že ho potrebuješ, aby sa neodtrhol úplne. Nasilu to nejde, treba na to cit a pochopenie.
@0silvia0 🙂 Mozno synom nahradi mamu partnerka. A dcery myslia na vsetkych ako ich mama. Kto vie, kazda rodina je ina.

@eva8 ako vies ci autorka neublížila detom a to je dôvod preco ju nechcú vidiet? Su dve strany príbehu a autorka velmi neodpovedala
@anonym_8c7e48 no neviem.