Ako zmierniť pocit z nenapraviteľnej chyby v živote?
Nedá sa už odčiniť, alebo ju nechceš odčiniť?
Akože si dal prať červené ponožky s bielymi košeľami alebo chceš napísať viac a bude možné reagovať trochu viac "na mieru" s ohľadom na situáciu?
Píš konkrétne. Si anonym.
Chce to cas a proste prijatie, ze je to tak ako to je.Ked tak sa ospravedlnit ak je za co,pokusit sa o napravu ak sa da a ak to nie je mozne proste potom len prijat,ze je to tak ako to je.
Čo si zabil niekoho?
Tak budeš hniť v base...
A ak si nikoho nezabil, tak všetko sa dá odčiniť, len prídeš o veľa, budeš musieť veľa úsilia vynaložiť a časom sa na to zabudne...chce to len čas a začať odznova...priznať pokorne vinu, začať žiť od znova... možno od nuly, ale svet ťa nezatratil...
Možno ťa opustia niektorí ľudia, možno prídeš o všetko, ale neopustia ťa všetci, nezavrhnú ťa...
Časom sa nájde niekto, kto to pochopí, kto bude mať súcit a možno boli na to pochopiteľné dôvody a bude sa to dať odčiniť...
@smutok20 nedá sa.
Akceptovat, poucit sa.
Nedá sa…definitívne sa nedá? Prečo sa nedá? Ak sa nedá, tak sa s tým musíš len zmieriť. Nič iné ti neostáva. Aj ja som urobila chybu ktorá sa už nedá napraviť, lebo daná osoba už nežije. Je ťažké sa s tým vyrovnať, ale nemám na výber. Ešte môžem začať piť, drogovať, utápať sa v antidepresívach…ale zvolila som si možnosť žiť. Nech je to čokoľvek, musíš to len prijať.
A ešte si zapamätaj, že všetci robia chyby. Volá sa to život…
Takých je plno 🙂 prijať, akceptovať, poučiť a ísť ďalej s tým, že to nezopakujes
Ak si to trpko olutoval a zmenilo ta to, hlavu hore a bud lepsim clovekom. Niet lepsej prilezitosti.
Všetci robíme chyby. Ale najkrajšie na tom je to, že je to príležitosť začať niečo nové.
Najtazsie je odpustit sam sebe, ale da sa to.

A čo s tým chceš akože robiť iné, ako sa s tým zmieriť,ak to ide zmeniť tak zmeň