icon

Ako zvládať bordel po deťoch?

8. júl 2025

Dusím sa. Nevládzem tu dýchať. Nepotrebujem všade vyleštené a utretý prach ale to, čo dokážu naši doma je …. plačem naozaj. Majú prázdniny, najmenší ma 3r a rýchlejšie vysypáva veci ako ja upratujem 😭 vyberie plastelínu, vsade ju rozmrví, o 3 min už nie je pri nej a je všade všetko, ide ďalej… pomedzi to sa bijú a hádajú, zatiaľ čo im urobím jesť prevrátia dom hore nohami. Odchádzali sme, upratovala som kuchyňu s obývačkou do 3 rana, včera sme prišli a dnes hľadám miesto na gauči kde si sadnem a napíšem tento urevaný príspevok 😭 skúšala som im všetko rozhádzané zobrať a zbaliť, chodili za mnou každých 30 sekúnd a chceli odo mňa animačný program nech sa venujem. Manžel chodí z práce neskoro a sám neupratuje. Končím baby, mám chuť utiecť, bojujem tu boj ktorý nemám šancu vyhrať…

Strana
z6
slavka1988
12. júl 2025
@oneinamillion

@evkatk neviem sa rozhodnúť, či si taká vtipná a tvoj príspevok je sarkasticky od prvého riadku po posledný, alebo to myslis vážne😏

@oneinamillion ja mam skôr pocit ze sa snažila zahrať na pani dokonalú ale sa len zhovadila

mooonika1975
13. júl 2025

@anonym_autor možno treba sa skúsim venovať deťom, teda si s nimi sadnúť ku tej plastelíne, on aj odbehne ale zase sa ku tebe vráti. Alebo si stavať z lega, či pozerať knižky. Sú konečne doma, treba sa im venovať, nie domácnosti.

mooonika1975
13. júl 2025
@anonym_autor

@viestta Naozaj robíš deťom cez deň animátorku? Včera sme sa vrátili z predĺženého víkendu, nemáme opraté, povykladané, nemáme žiadne jedlo, ako to mám urobiť keď som sama?

@anonym_autor to čo je za otázku? Že animátorku cez den? Vlastným deťom? Mi prišlo zle . Upratuj moja, to ti ide najlepšie a deti budú vychovávať druhí v inštitúciách 😱😱😱😱

Strana
z6