Ako zvládate upratovanie, varenie, pranie, prácu a partnera?
Klobúk dole pred vami a zároveň prosím poraďte 😅
Som rok po škole, pracujem a zatiaľ bývam s rodičmi.
S priateľom sme sa rozhodli, že v priebehu tohto roku začneme spolu bývať. Začíname podnájmom a potom sa uvidí ako ďalej.
Tento týždeň ideme pozrieť byt a čím bližšie som k tomu, že sa osamotatním,tým väčšia panika ma chytá.
Rodičom som vždy prispela xy čiastku na domácnosť a bolo vybavené. Čo sa týka upratovania mala som na starosti bežné veci ako riad, smeti, svoja izba a pod. Nakupovala som len to, čo som akt. potrebovala, veľký nákup robili rodičia. Kým som prišla z roboty, vždy bolo navarené, upratané, všetko hotovo. Najedla som sa spravila maličkosti na ktoré ma poprosili rodičia a išla von, riešila svoje veci. Prišla som na to, že nemám tušenia ako treba nakupovať do domácnosti vo veľkom, nemám tušenia ako zvládať upratovanie celej domácnosti, varenie, pranie, žehlenie pri práci a plus mat energiu na partnera.
Nejde o to, že to nechcem robiť. Chcem. Práve preto si prosím radu, keďže nemám tušenia ako všetko stíhať časovo a s energiou. A to deti ani nemám..
Jednoducho som nebola zvyknutá a teraz som v koncoch ako to zvládnem..

@zmrzlinka2021 keď žena aj muž pracuje do 18 hod.deti vyrastajú ako samorosty.Ci to je správne nechám na posúdenie iných.Ziadna zodpovedná mama ich nenechá hladné, ale deň predtým navarí.
Myslím, že pri malom dieťati do 10r to je nereálne.