icon

Ako zvládate vzťah s otcom?

micuska11
26. mar 2020

Chcem sa vás dámy, slečny opýtať ako zvládate vzťah s ocom? Ja hrozne ..aké máte skúsenosti .. ďakujem 😘

michaella24
26. mar 2020

Po niekoľkých pokusoch sa s ním snažiť vychádzať som to vzdala a prerušila kontakt. Doteraz ma to veľmi mrzí, pretože otec je len jeden, ale psychicky ma veľmi ničil a nedokázal si priznať zodpovednosť za to, čo v mojom živote napáchal. Žiaľ, musia to chcieť dvaja, aby veci fungovali.

janickacrazy
26. mar 2020

@micuska11 tak ja mám s otcom veľmi dobrý vzťah a vždy som ho mala radšej ako mamu, hlavne ked som bola malá, tak on s nami vymýšľal hlúposti, športoval, hral sa s nami, venoval sa nám veľa a aké máš problémy s otcom? bývate spolu?

micuska11
autor
26. mar 2020

@janickacrazy áno bývame spolu a nema má v láske ani nikdy nemal.. každý deň snim je boj.. a odsťahovať sa nemôžem nemam kde som nútená žiť snim...

janickacrazy
26. mar 2020

@micuska11 hmm, to je zvláštne a vieš prečo ťa nemá rád? máš súrodencov? je to tvoj vlastný otec? nie je tam niečo, o čom nevieš?

micuska11
autor
26. mar 2020

@janickacrazy áno mám ..ich má rád všetko v poriadku..len mňa nie. .nikdy ani nebude čo poviem alebo spravím všetko je zle .a stále som Ja tá najhoršia

adusa1987
26. mar 2020

Ja vyborne ....18 rokov je uz zosnuly😃

cacianka
26. mar 2020

Napisala si malo info aby sme ti vedeli poradiť

dopolbokaodrata
26. mar 2020

@micuska11 ako nemáš kde ísť, je niečo, čo ťa drží doma? Si plnoletá?