Ako zvládnuť konflikt s najedovaným manželom?
Poraďte, prosím, lebo som zúfalá. Manžel bol doma, všade upratané, navarené, víno, sviečky – romantika. Prišla som domov z práce a chcel si urobiť pekný večer. Dcérku dal k svokre, lenže ja som o tom nevedela a doviedla som si kamarátku. Iba som sa chcela prezliecť, a mali sme ísť na víno. Bolo to také narýchlo, neplánovane, nemala som čas oznámiť to manželovi. Dnes je od rána naštvaný. Nejaká rada? Nechce sa so mnou baviť.
@0kristina0 chýba nechýba - ak by ju kvôli tomu mal opustiť, je to primát. To je celé, čo som napísala. Ja im pri vzťahu nesvietim, neviem ako to majú. Reagovala som len na to, čo si napísala.
@h2 takto to asi môže dopadnúť, keď ťa neromantický neromantik chce prekvapiť romantikou😉
@autorka je fajn, že sa chceš ospravedlniť, pretože i ja si myslím, že je to na mieste. Raz sa na tom možno spoločne zasmejete. A nezabudni mu ten nápad pochváliť😉
@tiezjedna 🙃 Ale nechápeš? Tu nejde o to, že oni majú nádherný ideálny bezproblémový vzťah, ona toto urobí a on ju za túto jednu jedinú vec opustí! Ale že to, čo sa stalo, je dôsledkom jej celkového prístupu k nemu. Že no a čo, čo tam po nejakom manželovi, nie je dôležitý, ani si naňho nespomenula, ani jej nenapadlo, keď sa dohovárala s kamoškou na víno, že má doma muža a dieťa... O tomto to celé je, nie o tejto jednej konkrétnej chybe.
Autor: Včera o 21:02
Veď keby odišiel s kamošom tak by sme ostali u nás, ďalšia vec kamarátka ma veľmi zle obdobie, chcela som jej pomôcť, na manžela som zabudla, je tam toho.
No takze znovu tu mame trolla :D Skoda, vyzeralo to doveryhodne :D
@tiezjedna ja som ale nenapisala ze iba kvoli tomuto.
@h2 nie nechápu to očividne niektoré 😄 zbytočne sa snažíš niečo im vysvetliť.Oni si idú svoje a hotovo
@h2 písala, že bežne si takéto veci oznamujú, ale nestihla, tak neviem, kde sa tu vydedukovalo, že ona na neho serie pravidelne...
@monika8899 ja chápem veľmi dobre, len obecne nerada pchám niekomu do úst to, čo nepovedal, to je všetko.
@tiezjedna vôbec to nebolo myslené na teba, netreba si zbytočne domýšľať.Treba čítať medzi riadkami 🙂
@tiezjedna a ani som ťa v komentári neoznačila,tak neviem ako si na to prišla,že hovorím priamo o tebe🤔
Zišli sa tu dve skupiny ľudí tá 1.Manželstvo je prenich Alfou a omegou,tí by zostali doma s manželom a skupina 2.Manželstvo nieje preďsa Väzenie ,tí by išli s kamarátkou na vínko a nemali by ani výčitky.Podľa komentárou ich ľahko odhalíš.
no tak ano manzelstvo nie je vazenie. a je fajn vypadnut obcas aj s niekym inym von ale zas ked si da niekto namahu, nieco pripravi je elementarna slusnost prejavit trochu vdacnosti obzvlast ked to ten clovek robil vyslovene pre toho druheho lebo sam romantik nie je.
ja neviem aj keby svokra, alebo ktokolvek uvarila pre mna veceru aj keby neviem co zo slusnosti a jej zucasnim aj keby som mala ine plany. je to totalna haluz takyto ignor.
@bruno1 ja sa dobrovoľne hlásim k skupine č.1
@monika8899 Aj já patrím do 1.Moja manželôčka do 2.
@bruno1 🙂čo na toto povedať
@bruno1 ten komentár (mužský rod) = komentárov. Nemáš zač😉 A nie, nie sú tu len tieto dve skupiny. Napríklad ja - vôbec sa nedivím autorke, že išla von s kamarátkou, nevidím na tom ani nič zlé, ale osobne by som nešla. Kamarátke by som sa ospravedlnila, zostala doma a užila si skvelý sex😎
No za mňa si mala aspoň cinknut mužovi že ideš s kamoškou ku vám a na víno, to sú dve minútky.. a teraz si to vezmi z opačnej strany.. ty chystáš romantickú večeru a muž si dovedie kamoša že idú na pivo, no ja by som tiež bola najedovana ak by som o tom dopredu nevedela..
autorka, to čo máš za kamarátku??? Videla, že manžel pripravil romantickú večeru a bez chochmesu šla s tebou na víno? S kým žiješ? S manželom? Alebo s kamarátkou? Kto ti je bližší? Ona? Či on? Toto sa nerobí. Nečuduj sa, ak by on začal chodiť von s kamošmi a tebe nič nepovie.
Je to veľká chyba. Chcel ťa prekvapiť a prekvapil seba, že si dala prednosť kamoške, s ktorou sa vidíš občas pred svojím manželom, s ktorým by si mala budovať šťastné, spoločné manželstvo.
Aj toto je problém dnešnej doby. Manželia si robia čo chcú a kedy chcú. Bez spoločnej komunikácie.
no ty si blbaa🤦
Mňa na tom celkom zaujalo že máš dieťa a ani sa druhého rodiča nespytas či ho večer postráži ,či nemá niečo na pláne .To že si odišla s kamoškou a manžela nechala doma ani nekomentujem 😃
No a ty by si hneď na druhý deň bola ok usmievavá ak by ti urobil to isté? Ja by som na takéto niečo bola tiež riadne nasratá a na druhý deň by som sa s mužom tiež nebavila keby k nám neohlásene dovedie nejakého kamoša zatiaľ čo ja by som urobila prekvapenie doma.. síce u nás by sa toto vzivote nestalo, vôbec nie sme romantici.. nechaj ho vychladnúť a potom sa porozprávate..
Uff, tak tu vznikol riadny “informacny sum” 🫣 podla mna ste spravili chybu vsetci. Prepac, ale najvacsiu ty.
1. Ty- mala si muzovi aspon napisat, ze pride ku vam kamoska. Co keby prave vysiel nahy zo sprchy? (Mne sa to uz totizto stalo, bola som v nespravny cas na nespravnom mieste a videla som to co som nemala 🤪). Ked ste tam uz prisli a videla si to, co muz pre vas nachystal, tak podla mna by bolo vhodne keby ste plany s kamoskou odlozili
2. Kamoska- no keby som bola ja ta kamoska, tak urcite by som sama od seba navrhla, ze nech to presunieme na inokedy a zazelala vam pekny vecer
3. Tvoj muz- tu rozmyslam aku chybu urobil on 🤔 na jednej strane ti mohol aspon napisat, ze aby si si nerobila ine plany, ale zas chapem, ze chcel prekvapko. Ved si predstav, musel sa citit ako chuj, ze vymyslel pekny vecer, upratal, navaril, nachystal stol so svieckami a potom mu jeho zena da kosom a odide s kamoskou a necha ho tam navecerat sa sameho 🥴 niekto to tu spravne pomenoval- taky pluvanec do tvare od teba to bol
Nezavidenia hodna situacia...akurat mna teraz trapia 2 veci...1.manzel mi nikdy taketo prekvapko nenachystal, 2.ziadna kamaratka ma nevola po praci na vino... Ach jaj.. 🤣
To o com rozpravate baby? Preco by mala manzelka zdrusit slub ktory dala kamoske ze pojdu von, len koli tomu ze muz navaril veceru, upratal a zapalil sviecky?
Neviem ake mate kamosky a akych muzov, ale pre mna je muz blizsia osoba ako kamoska a teda:
Najviac pochopenia ocakavam od najblizsej osoby - od muza a preto volim kamosku.
Kedze kamoska je pre mna viac cudia ako muz, citila by som sa voci nej neuctivo ze rusim slub co som jej dala, len preto aby som si mohla zasexovat s muzom.
Muz to robil ako prekvapenie, je to od neho velmi pekne, ale tym padom sa mal pripravit na to ze to nevyjde podla jeho ocakavania. Co ak by mala autorka v praci hrozne zly den a vobec by nemala chut na vecernu romantiku? A presne tak to aj dopadlo. Zena si urobila ine plany. Taketo romanticke prekvapenia su uzasne iba ak vo filmoch. V realnom zivote to dopadne castokrat inac.
Pytam sa mojho muza ze co by urobil keby bol v roli tohoto muza, lebo ja by som urobila to co autorka a on vravi, ze to chape, ze som dala kamoske slub a ze by ma poziadal aby som s kamoskou nebola na tom vine prilis dlho a ak by som sa ponahlala spat domov, tak by ma s radostou pockal. Jeeej, ako ma potesil ze mame rovnake myslenie.❤
@andreatytler koľko krát ti spravil takéto prekvapenie tvoj manžel? Len by ma to tak zo zvedavosti zaujímalo. A čo si v tom momente cítila? Lebo napr. mňa vie môj muž prekvapiť a nech som akokoľvek unavená či mam iné plány vždy ma to poteší a vonkoncom nejde o sex. Ide o to, že na mňa myslel a chcel ma odľahčiť po ťažkom dní, dal si tu námahu a prejaví mi takto ako ma miluje . Takže mne osobne by žiadna iná osoba nestala za to aby som dala košom mne najvzácnejšej osobe. Jedine, že by volala moja mama. Ale každý to mame inak nastavene.
@kamatopo Taketo romanticke prekvapenie so svieckami neurobil nikdy ale to ostatne, navarit upratat robi velmi casto. Tak 1-2x do tyzdna. Ked pracuje z domu na 90% ma doma caka navarene, alebo upratane, alebo oboje a ano vzdy ma to milo potesi a vzdy to ocenim. Mozno preto ze to robi tak casto, tak to beriem ako samozrejmost a nie ako nieco vynimocne ze ma to polozi do kolien, lebo muz doma navaril a upratal a tak ja zrusim plany co som mala s kamoskou.
A ano suhlasim ze kazdy to mame inak. My sa s muzom zhodneme na tom ze co by sme obaja robili keby bola takato situaci a to je na tom to pekne. Autorka a jej muz sa nezhodli.
Čudný príspevok, my si z manželom napíšeme alebo zavoláme ak má niekto prísť, toľko času človek určite má,, ja som povaha rodina na prvom mieste ostatné mimo takže ho chápem

a co tak to odcinit tak, ze teraz spravis take prekvapko ty jemu? uprac, navar, navonaj sa, nahod sa, dceru daj na strazenie a privitaj ho s flasou vina ze to je ospravedlnenie za to ,,minule,, (len teda dufam ze zrovna ho nebude cakat kamos na pivo 😬)