Ako zvládnuť manžela cholerika a predísť hádkam?
Ahojte … bola by som rada ak by prispeli hlavne tie ktore maju skusenost zo vztahu s cholerikom … bud na jednej alebo druhej strane “ brehu” take reci ze kde som takeho muza zobrala atd nepotrebujem … nemienim do konca zivota hladat dalsieho a dalsieho “ dokonaleho” az kym pochopim ze kazdy nieco ma vratane mna 🙂 cize k veci … Moj muz je dost cholerik a hundros .. na to druhe som si uz zvykla ale ta jeho vybusna povaha ma stve preto ze do toho svojho nervoveho vystupu zatiahne aj mna a to ma serie. Vzdy vie cim ma vytoci do biela, presne ktore gombiky ma stlacit a vytoci ma tak ze sa az trasiem … pricom vzdy su to tie iste veci … niekedy to bolo ze tento byt je jeho ( bol pisany na neho lebo ked bral hypo som bola este studentka a neboli sme manzelia ) lenze ja som dala nemale peniaze do prerabky este pocas studia ! cize nakoniec mi polku daroval … aj ked to pre neho nebolo lahke ale predsa :D ved som spoludlznik a po RD to budeme platit napoly kym to nesplatime cize si myslim ze to je fer … ale k podstate … vsimla som si ze ked som prestala reagovat na tie reci o byte tak s nimi prestal aj on … tak som si teda povedala ze sa nenecham strhnut proste do hadky tak prestane ho bavit hulakat … no zacala som dnes … nasiel doma kvapnutu vazelinu ktora uz ztuhla tak samozrejme koniec sveta, ze to bude vsade co som to robila, ze v zivote som tu neurobila poriadok - to o poriadku je moj gombik ktory ked stlaci vytoci ma do stratosfery …. pretoze mame dve male deti ale byt mame stale upratany … on nevie co je bordel - ale presne o to ide ze to povedal naschval aby vytocil aj mna ale ja som zatala zuby a bola som ticho … tak pohulakal este a ked videl ze sa nechytam hned zacal krotnut … mna len zaujima pohlad zien ktore maju tiez taketo vybusne hadave povahy doma … lebo on to riesi samo pred detmi a ja zas nechcem aby deti videli ze po mne hulaka a ja si to necham .. ale asi ani moje nasrate reakcie tomu nepomahaju aby videli ako si to nenecham lebo asi hadky im neprospievaju .. ( zas neni to casto tak 1x do mesiaca niekedy ani to nie ale ked to pride stoji to zato ) tak co si myslite?? ked uvidi ze nema odozvu prestane s tym ? alebo zacne pritvrdzovat? lebo aj dnes to bolo take ze na poriadok reakciu nedostal, tak zacal ine veci nakoniec som sa aj kus pridala ale uplne som to videla ze on doslova chce ma vytocit cielene … a nechapem fakt co ma z toho … ved uz z toho ze je samonasierqci typ ma vysoky tlak, kozne priblemy atd … vsetko zvelici 10x pricom ja som zas dost flegmatik … mozno az prilis neriesim veci ale on ma teda vytocit vie riadne 🤷🏼♀️
Môže si podať ruky s mojim mužom... Ale ja už to prestávam dávať...

skus nejake flegma reakcie... "ano, je tu bordel, skusim zohnat nejaku pani na upratovanie"... "joj, skoda, ze mame deti, to oni tu robia bordel"