Ako zvládnuť manžela posadnutého poriadkom?
Ahojte potrebujem radu lebo už nevladzem. Počas dňa som sama s novorodencom a 2 ročným dieťaťom keď je manžel v práci. Každý deň navarím, povysavam, utriem prach, vycistim sprchovy kút, zachod, sporák, linku a každý deň periem.Kazdy deň po obecnom spánku musím ísť s deťmi na pár hodín vonka lebo mi vynadá že len sedím doma.Iba minimálne sa stane že tieto činnosti nie sú hotové a aj to keď idem s deťmi k lekárke alebo na nejakú návštevu počas dňa. Na konci sa som z deti a všetkého totálne vyčerpaná. Keď príde manžel domov dostanem studenú sprchu že je všetko spravené zle, jedlo je zle okorenené, cestovina zle vyvarena atd. V tom začne všetku robotu po mne prerábať a vypočujem si aká som neschopná. Ako by nebolo malo k bábätku vstávam v noci sama a aby som ho nezobudila zvyčajne chodím do obývačky. Už som z teho na prášky a sama seba začínam vidieť ako neschopní ženu i keď zo seba davam každý deň maximum.
Nečítala som celú diskusiu, no toto je úplne bežná reakcia človeka, čo doma nemôže ani ceknúť a vybija si to tam, kde "môže"
Autorka, tvoja vec... Ak so sebou necháš takto zaobchádzať tak nechaj. Ale vec, že tvoj muž nie je dobrým otcom, keď sa takto správa k svojej žene. Ak máte syna, dávate mu úžasné podmienky pre jeho budúce vzťahy.
@lienka.7 no pockaj,ja som tu diskusiu citala a mozem povedat,ze s tym osocovanim ona nezacala.UZ viac krat som si TU vsimla,ze vela zien radi arogantne.To su take agresivne rady na ktore sa proste vzdy odpoveda utokom.Nebude to vizitka autorky,skor toho ako sa my slovenky mame rady...By som bolo zvedava akych anjelov maju doma hlavne tie,co su najmudrejsie🙂
ja by som z trucu neupratovatovala a robila minimum pre deti... zas deti ste si robili obaja a ty nie si sluzka... trocha sebareflexie by ta nezabilo
Neviem, čo stále vyskakuješ...ty sama si napísala, citujem ťa: "môj prašivý pysk ma hodnotu tvojho platu" (to bolo adresované ivik) 🙈 Tak nám objasni, akú vlastne hodnotu má tvoja papuľa...možno nanajvýš hodnotu tej fajky, že?
Takže predsa len si predajná...sama si napísala, zase citujem: "radšej vydrhnem celý byt, ale on mi za to kúpi, na čo si ukážem" 🙈 Takže dúfam, že vieš, čo vlastne si...
@pipimonterova nesúhlasím s tebou.
Ved ty si vlastne socialna pracovnicka kucharka a upratovacka v jednom.
Ak si myslíš že toto ako žiješ sa nedotýka deti si naivná. Si unavená a žiješ ako robot. Deti vnímajú všetku tú zlu energiu aj tvoju únavu. Dokážeš im takto emocionálne niečo dať? Keď budú staršie budú vnímať aj to ako s k tebe muz chová. Aj pre ne budeš časom neschopná a hlupa. Budeš jedna na troch. Deti sú čisté a najedene. Lenze aký príklad partnerského života dostanú? Že žena je slúžka handra stroj na rodenie deti a je to tak správne. Tento chlap musel mať minimálne náznaky patológie už skôr. Ty si s ním aj tak mala dve deti. On si žije ako vždy ty si uviazana k dvom rukojemníkom a on ťa má dobre uvarenú. Už začínaš o sebe pochybovať takže ta pomaly rozkladá na suciastky. Poznám ženu ktorej muž takto úplne rozložil osobnosť. Ona už vlastne ani neexistuje je len jeho predĺžený tieň. Je to na tebe. Už nie si obeť ale dobrovoľník. Len dúfam že ti neurobí ďalšie dieťa keď tak pekne sluzis a posluchas. Aby ťa v tom celkom zabetonovalo. S ním to nevyriešis. On ma všetko a je spokojný. Žije vo vzťahu aký chcel a aký mu vyhovuje. Pomaly ťa dostáva kam potrebuje, cvičí si ta. Toto je tvoj problém. Prečo je pre teba chlap ktorý potrebuje ženu ako rohozku ten správny partner a otec deti. To si musíš zodpovedať ty prečo sebe a deťom dávaš až takto malo. Keď sa zrútis kto sa o teba a deti postara?
Dobrý otec ? Chlap ktorý deťom ukazuje zly príklad spravania k ženám a fungovania vzťahov? Ktorý sa k ich matke chová ako k nule? Toto je otec? No ďakujem pekne
10 strán o ničom....Ty si stále melieš svoje....aká si dokonalá, aký máš úžasný život a úžasného manžela....hlavne "otca" vašich detí 🙈 Ty si vlastne v takých sr*čkách, že sa v nich utopíš....Až potom budeš revať na MK, že chlap ťa o*ral😝
A v com teda potrebujes poradit? Ci to si sa len chcela postazovat a zistila si, ze vlastne mas skveleho manzela?
Išla bi som ku kamoške,mame urobila si pekný deň. Keď príde manžel a bude sa rozčuľovať že nič nie je urobene. V kľude Angličana mu povec že si ho nechcela nahnevať keď robíš všetko zlé a nechala si to naňho aby bol spokojný.

@nevenka pochváliť sa že vlastne má super život. Len to nechcela na nás hneď vybaliť tak musela najskôr nakydať na muža 🤣