Ako zvládnuť manžela posadnutého poriadkom?
Ahojte potrebujem radu lebo už nevladzem. Počas dňa som sama s novorodencom a 2 ročným dieťaťom keď je manžel v práci. Každý deň navarím, povysavam, utriem prach, vycistim sprchovy kút, zachod, sporák, linku a každý deň periem.Kazdy deň po obecnom spánku musím ísť s deťmi na pár hodín vonka lebo mi vynadá že len sedím doma.Iba minimálne sa stane že tieto činnosti nie sú hotové a aj to keď idem s deťmi k lekárke alebo na nejakú návštevu počas dňa. Na konci sa som z deti a všetkého totálne vyčerpaná. Keď príde manžel domov dostanem studenú sprchu že je všetko spravené zle, jedlo je zle okorenené, cestovina zle vyvarena atd. V tom začne všetku robotu po mne prerábať a vypočujem si aká som neschopná. Ako by nebolo malo k bábätku vstávam v noci sama a aby som ho nezobudila zvyčajne chodím do obývačky. Už som z teho na prášky a sama seba začínam vidieť ako neschopní ženu i keď zo seba davam každý deň maximum.
Autorka, ty si tiež svojho psycho muža a nie ivik a čo si kto o nej mysli.
@autorka aj keby som u nej sedela na kavicke kazdy bozi den, tak by som dosla domov kde bych mala upratane ozehlene a navarene od mojich chlapov a necakal by ma diktatorsky despota, co ma skritizuje, ponizi a znehodnoti celu moju pracu - lebo si to zasluzim!!! Na tolko si samu seba vazim, ze sa nenecham ponizovat nejakym chrapunom! Radsej chod cistit dlazky, varit, prat zehlit a drhnut, aby Ti pan manzel nevynadal ze mas vsetko zle!!!!!
@ivik4 skôr by som sa hanbila že ma na internete poznajú ľudia ako nepríjemnú ženskú 😆😆😆😆😆
@diaamax Oki tak si zbehni na lattéčko a venuj sa koňovi a popros chlapov nech ti navaria
ak si v strese z prichodu muza z prace tak si chudera ktoru lutujeme. podla teba normal no ok tak si tak zi ved inak okrem toho ze ta zhulaka denne lebo mu nechuti polievka akebo su nakrivo ulozene topanky je to dobry miz aj otec👍
Inak nerozumem autorka, prisla si si tu po radu, alebo teraz budes riesit zas nejaku inu uzivatelku, co ti tu nieco napisala, mozno polonasrato, lebo asi ma nervy na takych muzov akeho mas doma?
Teraz utocis, lebo sa ti nepaci co ti tu zeny pisu, lebo bohuzial len obet obranuje svojho tyrana. Tak to byva.
Zober si z tychto prispevkov to najlepsie a podla toho sa zariad, aby tebe a tvojim detom bolo lepsie .
Ešte sa tu možno dozvieme, že autorka aj po papuli občas dostane (nečítam už všetko, takže neviem co ďalej pise), ale ona ho bude aj tak ďalej obhajovať, ze to mal iba isto zlý deň v práci, inak je úžasný otec a ako sa stara o deti! To, ze sa ma starať aj o ňu, to jej akosi uniká... typický postoj obete voči tyranovi.
Tu je čokoľvek pisat zbytocne, keď autorka nechape, ze nikto tu nezhadzuje ju, práve naopak! Je nám jej ľúto, ze žije s takým hovädom👎
@diaamax Dobre Diduška vyhrávas cenu najviac zbytočného komentu za tento rok pac a pusu, uzi lattéčko v som svinčíku čo máš doma lebo všetky ti žerieme jak ti doma muž upratuje a vari. Hlavne z neho kus povol tu papuču aby sa aj nadýchlo ty stará raketa
Presne taku kamosku mam, teraz chvalabohu uz odisla od muza, ale to co som pri nej zazivala, pocuvala, ako sa on ku nim spraval, ona chuda nemohla si ist na kavu sadnut, do kina, na koncert nikam, 20 rokov sme kamaratky a kurnik sopa nemoze sa so mnou stretnut? Lebo manzel zakazal, lebo deti... lebo on sa nemoze o ne na hodinu postarat, aj s detmi by som sa s nou stretla, aj ked som sama bola v meste, ale ani to neslo, nic neslo, maju sople, a neviem co este. Nemohla si ani volat so mnou, aj ked my sme sa stretavali x rokov v puberte a len preto, ze ma muza debila, uz navzdy bude aj kamaratstvo poznacene, lebo ked sa roky s niekym nemozes stretnut tak to sa uz neda vratit.. nemohla ist do prace, len peniaze jej vykrikoval, co ona detom zakazala, on dovolil, manipulacia, psychicke tyranie, financne tyranie.. k rodicom nemohla ist.. bohuzial uz nema ani jedneho z rodicov.. nasla si uz aj pracu, odisla od neho, riesi si svoje byvanie a toto je pre mna zena s velkym Ž, ktora toto dokaze postavit sa debilovi a ist za lepsim zivotom pre seba hlavne a pre deti. Teraz este len zacne boj, o deti...
@lienka.7 slečny vy ste zjavne chore na hlavu ja napíšem že mám problém s muzovou povahou na poriadok a už tu čítam načo mám svoje deti?!, že sexujem za poriadok a že ma bije doma ? No dajte sa do kopy. Normálnym ženám ďakujem za príspevky a vy ostatné najlepšie ženy na svete sa dajte hromadne liečiť. Už nebudem prispievať papa
Autorka, to naozaj neveríš, že existujú chlapi, ktorí sami od seba navaria a upracú? Tak to si už fakt neskutočná chudera. Je to viac než očividne ako si tu na nirmalnych ženách vybijas frustráciu. Fakt mi ta je ľúto a aj tvojich deti. Žiť s vami musí byt za trest.
@aurora33 áno máš pravdu neverím že existujú chlapi ktorí chodia do prace a prídu domov a ešte všetko s radosťou urobia za ženu 🙂 a pochvália ju ako krásne sedí na gauci
Ty ideš z extrému do extrému. To si naozaj taká hlúpa, alebo sa tváriš tak nechápavo? Škoda reči 🙄
Mne je strasne luto,ze si nikdy pokojnu domacnost,kde sa strajaju o vsetko obaja rovnako nikdy nezazila. Ano, existuju chlapi,ktori navaria sami od seba, upracu, o deti sa postaraju, chodia s nimi von, vstavaju k nim v noci,aby si ich mama mohla aj trochu oddychnut 😉 dokonca zaplatia zene na materskej masaz, ci kozmeticku,nech sa zrelaxuje a zvladnu aj novorodenca na tie 2h.
Akože keď ti tu začali nadávať bolo mi ťa ľúto ale ty si ozaj dobre vyhrabaná.
@nikushka8 máš pravdu ja dostanem viac ako len masáž, konkrétne všetko na čo si prstom ukazem takže ďakujem zienky radšej vydrhnem celý byt a mám kupene všetko čo si zaumienim ako máš doma pupkateho chlapíka čo drhne po nociach hrnce z vašich nepodarenych obedov
Dlho som nevidela tak zbytočnú diskusiu a premarneny čas ako tu.
@grof_monte_christo a predsa sa zapájaš
😂😀😂😂 jasne. Čo dostaneš? Tak akurát hubovu polievku aká si neschopná! 😀 a chlap dostane polievku v zachodovej mise od vystresovanej vynervovanej harpye.
@aurora33 myslím že keby vidíš môj výzor drzis ústa. Ja si môžem dovoliť mesačne od kozmetiky cez estetické úpravy 🙂 radšej doma popracem ako vyzerať otrasne
@grof_monte_christo zalozi diskusiu, lebo ma muza psychopata, a ukonci z jej pohladu ako dokonala rodinka 😅
vrchol tejto diskusie je veta: “radšej vydrhnem celý byt a mám kupene všetko čo si zaumienim“
Sama zo seba robis chuderu. Uz radsej nic nepis, lebo vyzeras este sprostejsia ako na zaciatku.
@aurora33 to mas pravdu, zjavne to nezazila. Teraz kope do ostatnych, no my sme tu nezakladali diskusie o svojich muzoch tyranoch. Mne je len luto tych deti, ktore budú cely zivot sledovat ponizovanie mamy. Ako sa to ma nich podpise v puberte a dospelosti. Hlavne,ze autorka dostane na co ukaze a vlastneho muza sa boji!
@autorka v pohode, odkazem otcovi, svokrovi aj mužovi, ze su divni,ked varia pre celu rodinu a vedeli a vedia sa o deti postarat 🫡
Dobre babenky tak sa majte pekne vďaka vám som zistila že moje problémy sú malichernosti, nechcela by som byt vo vašej koži čo by ste sa kvôli upratovaniu rozvadzali papa
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Fuha, tak toto je veľmi nepríjemný despota, toto nie je dobrý otec. Dobrý otec si váži matku svojich deti a ona nemusi v noci zdrhat s dieťaťom zo spálne, aby sa panko vyspal. Neverím, že sa zrazu z normálneho muža po druhom dieťati stal dement, ktorý nenechá ženu normálne žiť, takže komenty o počte deti sú na mieste. Proste s debilom bohate stačí jedno dieťa, potom sa čo najskôr od neho odpútať. Urobiť si hned ďalšie dieťa a ostať pri ňom ako v base, lebo ved už nie je kam ísť, to je také konikovske….ziadne úspory, praca, nič, len ostať so šialencom.
Nejak to už u vás zašlo priďaleko, keď ty už neveríš že existujú muži čo prídu domov a nebuzeruju, ale normálne fungujú v domácnosti.
Je to strasne smutne, keď žena píše, ako sa muž správa a potom si pochvaľuje, že ved on zarobí, všetko poplati, ona ma všetko na čo si ukáže. Poznám takúto rodinu a po rokoch je z tej ženy úbohá slúžka. Peňazí majú veľa, ale jeho už nebavilo na nu nič platiť postupne, lebo nič čo urobila nebolo dost dobre. Z nej sa preňho stala len upratovačka a handra, horšie je, že takto učí aj deti. Keď teraz ona pred synom povie “tebe by bolo aj jedno, kebyže umriem, že?”, tak on len mykne plecom 👀
Bolo tu riešenie. Mohla sa naňho včas vykašľať a odísť. Ostala ďalej slúžiť, lebo ved všetko uprace a on je dobrý otec, všetko poplati a na deti je hrdý….. pre nu už je neskoro. Ostatným ženám, ktoré takto žijú a nezobudia sa sa fakt čudujem
A ty si tak blba ze zapredavas svoju hrdost. Nezabudni dnes s handrou behat cely den po byte, aby bol tvoj muz spokojny a za odmenu ti nieco kupi. Ak spokojny nebude tak si dalej pocuvaj aka si neschopna sluzka. Nam je to srdecne jedno, je to tvoj zivot

Ja s ludmi z MK nezijem, ja narozdiel od Teba zijem s muzom pri ktorom sa nemusim bat hodiny kedy sa vrati domov. Skor sa bojim ze sa domov raz nevrati. Pa