icon

Ako zvládnuť napäté rodinné vzťahy so svokrom?

8. júl 2025

Caute, prosim vas.. ako reagovat v takej situacii?

Svokor je rozvedeny, uz ma asi tretiu priatelku. S muzom a s detmi obcas na vikend tam ideme mu pomoct na zahradu , poupratovat byt atd... trochu mu pomoct, nech sa aj s detmi pohra. No ale uz si myslime, ze mu tam zavadzame. Lebo muz mu potreboval dat novy kontakt do mobilu a zhodou okolnosti mu prisla od terajsej priatelky sms. Aj tak pred nami povie, ze je to len znama, aj ked vieme, ze to tak nie je, lebo tam chodi spat. Svokor ma 64 rokov. Jasne, ze mu nemozme do toho kecat. No a v tej sms bolo, ze ked odideme nech jej zavola a , ze pride ku nemu. Z nas nikto nefajci ale hned v8eme, ze tam bola, lebo ona je silny fajciar, mne to vadi, nie to este detom. Citim sa akokeby uz nas tam ani nechcel. Mal niekto podobnu situaciu? Ako to vyeriesit ked navstevy nechceme obmedzovat lebo mu treba pomahat? Ale je to divne ked nachadzame zenske veci, skryvaju sa ako pubertiaci.

Strana
z2
autor
8. júl 2025

To ako mi zas premenovali temu... oficialny nazov bol svokor a zeny

betulinka1
8. júl 2025

@anonym_autor zavolat ju a zoznámiť sa. Akoze preco by mala chodit, ked pojdete prec. Dedovi povedat, ze nic tajiť nemusi, hlavne aby bol on v zivote spokojny.

autor
8. júl 2025
@betulinka1

@anonym_autor zavolat ju a zoznámiť sa. Akoze preco by mala chodit, ked pojdete prec. Dedovi povedat, ze nic tajiť nemusi, hlavne aby bol on v zivote spokojny.

@betulinka1 lenze on o tom ani pocut nechce.. mu poviem, ze nemusi tajit atd.. a zacne kricat, ze nikoho nema atd.. uz je to az vtipne

autor
8. júl 2025

Na druhej strane sme aj radi, ze niekto na nho dohladne..

minenkaa
8. júl 2025

@anonym_autor a aký je vlastne problém?

autor
8. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor a aký je vlastne problém?

@minenkaa ze mu tam asi zavadzame a je to pre nas neprijemne

minenkaa
8. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa ze mu tam asi zavadzame a je to pre nas neprijemne

@anonym_autor tak tam nechoďte alebo len minimálne,ma 64 rokov ,nie je starý ,že potrebuje pomáhať často

gab1sol
8. júl 2025

@anonym_autor a na čo s ním riešite, či niekoho má, alebo nemá… Nie je ešte starý, k sebe domov si hádam môže vodiť koho chce… A ak máte pocit, že ste tam zbytoční, tak sa pýtajte na to, nie či má niekoho…

autor
8. júl 2025

Moj muz je jedinacik, boji sa aby ta pani ho neosklbala o peniaze... my sme nikdy tu pani nevideli

autor
8. júl 2025

A mne je to neprijemne, ze nas tam vola, pomoct mu a pritom len caka kedy porobime a hned sa ona dovali po nas.. tak preco ona mu nepomozd?

minenkaa
8. júl 2025
@anonym_autor

Moj muz je jedinacik, boji sa aby ta pani ho neosklbala o peniaze... my sme nikdy tu pani nevideli

@anonym_autor svokor je nesvojprávny?

autor
8. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor svokor je nesvojprávny?

@minenkaa nechapem

anna777115
8. júl 2025

Chudák, pán. Nemôže si ani vrznúť v 64 rokoch, bez toho, aby mu do toho niekto kecal

maminkadeticiek
8. júl 2025

Tak tam nechodte.Naco sa mu tolko nanucujete,ked evidentne ma okolo seba vzdy gazdinu,ktora mubtontam uprace?Neries.
Jenl slobodny,nie az taky stary,bez zavazkov,moze mat priatelky.

minenkaa
8. júl 2025
@anonym_autor

A mne je to neprijemne, ze nas tam vola, pomoct mu a pritom len caka kedy porobime a hned sa ona dovali po nas.. tak preco ona mu nepomozd?

@anonym_autor keď ta trápi ,že ste koho pichandu nevideli.Je nesvojprávny,že ho treba strážiť?

sisska96
8. júl 2025

boooooože môj. Nech si užíva. Nie si jeho mater

anna777115
8. júl 2025

Veď, je mu to chudakovi trápne. Asi sa nejedná o vážny vzťah, preto o Tom nemusíte vedieť. Či mu, ju chcete schváliť? Je, to ešte relatívne mladý chlap. Nejedná sa o osemdesiatročneho dementneho dedka.

januska12323
8. júl 2025

Nebuďte zbytočne zvedaví, zoznámi vás keď to uzná za vhodné.

sisaka
8. júl 2025

Ako z tohto niekto vydedukuje, že je niekde neželaný a zavadzia nechápem 🤷‍♀️

prasiatko30
8. júl 2025
@sisaka

Ako z tohto niekto vydedukuje, že je niekde neželaný a zavadzia nechápem 🤷‍♀️

@sisaka presne. Napisala priatelka priatelovi, ze ked odide jeho rodina tak sa stavi - aj keby na nezavazny sex - su obaja plnoleti a svojoravni. A nevesta z toho uz vyvodila, ze je tam svokor nechce. Pritom svokrova odpoved este ani nebola zaslana. Ja som uz cakala, ze svokor nieco napisal, ale z tohto vyvodit, ze svokor ich tam nechce to sa pomaly rovna tomu, ze ked svokra pozrie na fotku vnucky tak vnucka nemoze spat a je nervozna💪💪💪💪

autor
8. júl 2025

No ok, keby sa dala tema zmazat tak to urobim, ale neda sa. Ide o skor o majetky, co ked to na nu prepise atd? Toho sa muz boji

autor
8. júl 2025

A praveze ona mu neupratuje. Chodime upratovat my, lebo sam nevie, a pani nic neurobi...

minenkaa
8. júl 2025

A keby aj prepísal majetok,čo vy s tým mate

anna777115
8. júl 2025
@anonym_autor

No ok, keby sa dala tema zmazat tak to urobim, ale neda sa. Ide o skor o majetky, co ked to na nu prepise atd? Toho sa muz boji

@anonym_autor Tak, to je výhra taký syn, ktorý sa bojí jedine o majetky . Tvoj, svokor je svojpravny človek, ktorý môže so svojím majetkom nakladať, ako uzná za vhodné.

prasiatko30
8. júl 2025
@anonym_autor

A praveze ona mu neupratuje. Chodime upratovat my, lebo sam nevie, a pani nic neurobi...

@anonym_autor tvoj svokor moze tie majerky aj prepit ma 64r a mozno este bude zit dalsich 30-40r, dovtedy uz mozno z mejerkov neostane nic a budete musiet prispievat jemu. Co uz kalkulujes o majetkoch

prasiatko30
8. júl 2025

Btw vies, ze este by mohol
Mat aj dalsie dieta? Mali by ste mu zakazat sexovat - co najdoraznejsie, lebo potom budete musiet delit s dalsim surodencom

anonym_b019ec
8. júl 2025
@anna777115

@anonym_autor Tak, to je výhra taký syn, ktorý sa bojí jedine o majetky . Tvoj, svokor je svojpravny človek, ktorý môže so svojím majetkom nakladať, ako uzná za vhodné.

@anna777115 a preco by sa nemal bat o majerok, vies co su taki oblbnuti chlapi schopni povystrajat❓

minenkaa
8. júl 2025

Fakt ak by mal dalsie deti ,čo budete robiť

minenkaa
8. júl 2025
@anonym_b019ec

@anna777115 a preco by sa nemal bat o majerok, vies co su taki oblbnuti chlapi schopni povystrajat❓

@anonym_b019ec pretože to nie je ich majetok

ahhola
8. júl 2025
@minenkaa

@anonym_b019ec pretože to nie je ich majetok

@minenkaa jasne, toho syna nie, ten cudzej prisavky ano👽

Strana
z2