icon

Ako zvládnuť narcistického otca dieťaťa?

maminka2306
Dnes o 19:00

Ahojte zienky , dajte tipy a triky ako zvládnuť narcistu ktorý chce všetko aby bolo podľa neho , a žena je pri ňom nula, chvalabohu nežijeme v jednej domácnosti , ale vyžaduje pravidelne stretnutia s dieťaťom na mieste čase kedy si on určí a kedy jemu vyhovuje a čaká že budeme skákať ako on píska , je to bludný a nekonečný kruh, ako z neho von? Syn ma 1,5 roka, výživné platí nadštandardne ale tým si zároveň “ masti “ ego že musíme sa prispôsobovať. Zatiaľ nič nemáme na papieri a fungujeme na slovnej dohode..
Dakujem želám pekný večer

minenkaa
Dnes o 19:03

@maminka2306 neprisposobovat sa

anonym_2e28d0
Dnes o 19:05

najlepsie je mat na haku

anonym_ad5f62
Dnes o 19:08

@maminka2306 tiez som takto ´bojovala”
Nakoniec som vsetko nadstandardne vypustila, nechcem nic navyse len to co stanovil sud a zrazu sa s dietatom uz stretavat nechce
Momentalne je to 5mesiacov co po dietati ani nestekol
Taky pokoj prajem kazdej zene 😂

anonym_d05493
Dnes o 19:09

Daj si urcit sudom presne dni a casy a hotovo.

Ake rady vlastne cakas ked nic nemas na papieri? Tam mas jedine efektivne riesenie na svoj problem.

anonym_d9b8f4
Dnes o 19:16

Fungujete na slovnej dohode?tak treba dodržiavať dohodu alebo sa dohodnúť jasne
Tak nech neplati nadstandartne, keď je to problém potom

anonym_93fa1b
Dnes o 19:16

Určite si stoj za svojim.Aj keď platí nadštandardne neznamená to že je váš pán (oni si to totiž myslia a aj sa tak správajú).Ako je už vyššie napísané daj si súdom stanoviť čas a dni keď sa s dieťaťom môže stretnúť

anonym_e6f48e
Dnes o 19:37

No, vacsinou maju nadstandard penazi narcisi, sociopati a psychopati. Takze peniaze vacsinou k takemu pritiahnu, no a ma to aj negativa, ich spravanie ... No aspon ti plati nadstandard.

domkakvet
Dnes o 19:50

@maminka2306 bud sa prisposobis, alebo mozes prist o nadstandart.

marci9
Dnes o 19:50

A ty nevieš povedať NIE?

anonym_d34d57
Dnes o 20:25

Ak chces aby naďalej platil nadštandardne tak držať <> a krok ale bude ta to stať mentálne zdravie a zničí ta to. Ak ho das na súd, tak ti súd uzná menšiu čiastku oproti tomu čo ti prispieva teraz, ale garantujem ti, že dopíska a budeš si konečne môcť žiť život podľa seba

anonym_f61610
Dnes o 20:35

No zase dalsia, ktorej tu mozog zatemil nadstandardny prijem a pristip " romantickeho narcisa". Dieta ma rok a pol a uz ste odluceni, hmm.

Ten asi iny nikdy nebol, len tieruzove okuliare spadli.

Daj si urcit sudom alebo si skac ako on piska, ten nadstanbard ti totiz isto velmi dobre padne... ci preco si nan odkazana?

rozculena
Dnes o 20:40

@maminka2306 fajn dohoda,keď skáčeš,ako on píska

anonym_7db5a6
Dnes o 20:41

Zaplatíš vysokú cenu za ten tvoj nadštandard.Ci nevadí, že budes skakat ako on piska? Hlavne, že su love.Zrejme sa ti to vypomstilo, po tak krátkej dobe ste už od seba.Druhykrat lepšie vyberaj a hlavne nedaj sa opantať nadstandardom lebo sa s tým da krásne manipulovať a je často zbraň v rukách narcistov