Ako zvládnuť návrat do reality po dovolenke?
dnes sme dosli po 2 tyzdnoch a som total mimo a v depke ze mame po.
nechapem ze kde zbehlo leto a ze cochvila zas riesit DU.
kto to ma taky tak, ze uz je len doma a caka na skolu?
toto leto som si dovolenku uzila. zabudla som chvilu na realitu, kedze mam najtazsi rok za sebou. a inak mi pomohlo zabudnut na realitu zivota aj : - sme riesili pokazenu navigaciu a behajuceho plcha po streche. ale aj zly zazitok je zazitok. 🙂
tento rok bez zlomeneho zuba ale s hnackami, tie mam vzdy. je to tymi bryndzakmi? 🙂
dovolenka po slovensku 2025 stala za to, aj ked ma tie ceny vela x posadili na zadok, nelutujem ! Slovensko je krasne, len nam moc kurili :D.
my zas počítame dni kedy sa pôjde do školy. dieťa s diagn. PAS.
Nikde sa nedá ísť - teda určite nie na dovolenku - nie je ani len za čo kto má dieťa ZŤP vie o čom píšem. a potom komu tam budeme strpčovať život s takým dieťaťom uvrieskaným tvorom.
sme neustále doma a čakáme kedy aspoň na chvíľu dieťa pôjde do školy a doma bude TICHO a kľud.
@anonym_bf9f7f to je mi luto :( ani dovolenka dakde na samote? ja som mala umrtie v rodine a poviem ti kazdy vecer som plakala ale aspon cez den som bola trocha mimo reality kedze sme riesili zas ine iveci. nemam lahky zivot ani ja. tych par dni ma sice vytrrhlo trocha z reality ale..zase som uvedomenie sa, ze co je realita, je ako pad na ostre sklo. ci ma to dobilo? na par dni mozno.
@anonym_bf9f7f to je mi luto :( ani dovolenka dakde na samote? ja som mala umrtie v rodine a poviem ti kazdy vecer som plakala ale aspon cez den som bola trocha mimo reality kedze sme riesili zas ine iveci. nemam lahky zivot ani ja. tych par dni ma sice vytrrhlo trocha z reality ale..zase som uvedomenie sa, ze co je realita, je ako pad na ostre sklo. ci ma to dobilo? na par dni mozno.
@anonym_autor ja som este na dovolenke, ale mne pomaha na taketo stavy mat rezervovanu uz dalsiu. A este predtym, nez pojdem na tu dalsiu, zasa rezervujem inu o dalsieho pol roka. Ak nemas vela dni dovolenky alebo financie, staci predlzeny vikend, budes sa sustavne na nieco tesit a planovat
@tenerifka
@elizabet173 presne nad tym som uvazovala aspon predlzeny vikend.
Keď sme dlhšie na dovolenke alebo mimo domu, tak sa mi ťažšie dostáva do režimu. U mňa to ani nie je o tom, že mám oddych, ale skôr to, že zmením prostredie, podnebie atď. A tento po dovolenkový stav riešim tak, že každé 3m idem mimo sk, aj keď len na predĺžený víkend.
Keď sme dlhšie na dovolenke alebo mimo domu, tak sa mi ťažšie dostáva do režimu. U mňa to ani nie je o tom, že mám oddych, ale skôr to, že zmením prostredie, podnebie atď. A tento po dovolenkový stav riešim tak, že každé 3m idem mimo sk, aj keď len na predĺžený víkend.
@lucia13022023 asi musime aj my.
Cestujem často...ja sa musím na niečo tešiť, mňa napĺňa cestovanie, v lete sme pri mori a od jesene do jari spoznávame európske mestá na predĺžených víkendoch..volám to mikrovylety hoci aj lietadlom ak je lacná letenka
Baby, o rok je tu leto zas…žite dnes, teraz…ja som sa tento rok nekúpala, ak nerátam sprchu a vaňu…😁 som onkopacient už 3 roky v liečbe, a aby mi málo bolo, zlomila som si na začiatku leta nohu…takže PN v plnom prúde, celé leto so sadrou na nohe 6 týždňov 😀 ani neviete si predstaviť to moje leháro po tých týždňoch konečne vo vani plnej bubliniek zo sprcháču 😂
Baby, o rok je tu leto zas…žite dnes, teraz…ja som sa tento rok nekúpala, ak nerátam sprchu a vaňu…😁 som onkopacient už 3 roky v liečbe, a aby mi málo bolo, zlomila som si na začiatku leta nohu…takže PN v plnom prúde, celé leto so sadrou na nohe 6 týždňov 😀 ani neviete si predstaviť to moje leháro po tých týždňoch konečne vo vani plnej bubliniek zo sprcháču 😂
@anonym_22c898 🍀 prajem ti vela zdravia. to je pravda,
@anonym_22c898 Normálne s tebou sucitim ja to isté milujem leto,more 15 rokov za sebou dovolenka pri mori a teraz stopka onkopacient v liečbe slnko zákaz,termálne kupko zakaz celé leto doma pn ,lekári nemocnica jediný kontakt ale presne o rok je tu leto zas a mne ostáva len dúfať ze pôjdem do vody
@anonym_bf9f7f posielam vela sily, sama mam ukricane dieta (este prilis mlade na pas dg), tak viem, ze je to o nervy a tiez s nim nikam nejdeme na dovolenku, neuzili by sme si to ani my ani okolie
@anonym_autor My nechodíme vôbec a tu moc.Nevieme si skĺbiť v práci už vôbec.Tento rok nevydalo ani kúpanie,lyžovať nechodíme,deti s nami už nechodia vôbec a občas jednodnovky a ja chodím sama v okolí a to je môj reset. A život ide ďalej..nemám s toho depky.Depky ma chytajú z úplne inych vecí.
No tak my sme sa do reality hupli velmi rychlo,v nedelu o 9rano sme dosli,obaja s muzom este v pondelok dovolenka a od utorka sme uz zarezavali obaja v praci.Ale celkovo sa clovek tesil od januara pomaly pocital dni,dovolenka ubehla rychlo a teraz si odpocitavam dni do Vianoc.Takze uz len 128dni a su tu opet Vianocee.
No tak my sme sa do reality hupli velmi rychlo,v nedelu o 9rano sme dosli,obaja s muzom este v pondelok dovolenka a od utorka sme uz zarezavali obaja v praci.Ale celkovo sa clovek tesil od januara pomaly pocital dni,dovolenka ubehla rychlo a teraz si odpocitavam dni do Vianoc.Takze uz len 128dni a su tu opet Vianocee.
@vladuska20 presne. na leto sa tesime cely rok a potom tak rychlo zbehne
@anonym_autor My nechodíme vôbec a tu moc.Nevieme si skĺbiť v práci už vôbec.Tento rok nevydalo ani kúpanie,lyžovať nechodíme,deti s nami už nechodia vôbec a občas jednodnovky a ja chodím sama v okolí a to je môj reset. A život ide ďalej..nemám s toho depky.Depky ma chytajú z úplne inych vecí.
@anonym_3d59ef dovolenka bol jediny cas ked som az tak nemyslela na umrtie v rodine. viem ze su vaznejsie veci ako je dovolenka
mne toto leto velmi rýchlo zbehlo.Akoby to neboli dva mesiace ale len 2 týždne.Minulý rok mi to také neprišlo to bolo práveže nekonečne 😀Ale to možno aj kvôli tomu že celý júl bol teplotne nafigu tento rok takže to človeka dosť domýlilo.Akurát že teraz bolo riadne teplo.Ale zas sa to pomaličky kazí.Ale to ideme k moru ešte takže si predlžim aspoň o niečo leto.Lebo tu na Sr sa zdá že už teplotne nič moc nebude
@anonym_autor čoskoro sú Vianoce, tes sa na ne 😀

my zas počítame dni kedy sa pôjde do školy. dieťa s diagn. PAS.
Nikde sa nedá ísť - teda určite nie na dovolenku - nie je ani len za čo kto má dieťa ZŤP vie o čom píšem. a potom komu tam budeme strpčovať život s takým dieťaťom uvrieskaným tvorom.
sme neustále doma a čakáme kedy aspoň na chvíľu dieťa pôjde do školy a doma bude TICHO a kľud.