icon

Ako zvládnuť neporiadok po detskej návšteve?

5. okt 2024

Zdravim, chcem sa opýtať, aký máte názor na to, že k vám príde návšteva s deťmi, napríklad 3 a 8 rokov a po tejto návšteve máte pocit, že na druhý deň môžte upratovať celý dom, jasné že keď niekto príde niečo spadne na zem, nasmetí sa, vyleje nechtiac,ok, je to normálne úplne,ale aby som chodila po všetkých izbách a všade našla nejaké kúsky či už väčšie alebo menšie po čipsoch, paradajkách, a pod. ..pod posteľami gaucom, hračky všade? Moje deti sú naučené že ich hračky patria len do ich izby. Keď ideme niekam na návštevu my s deťmi toto si naozaj nedovolia. Alebo si vošli aj do spálne, keď som to videla, mala som pocit, že tam vybuchla bomba. Podľa mňa sa toto už naozaj nehodí... Aký máte názor na toto vy ? Ako takejto návšteve slušne vysvetliť ako sa správať 😃aby sa nikto neurazil?

Strana
z3
autor
7. okt 2024

@michelle567 jeminenky kde čítaš??? však som to písala, že som ho upozornila, keď som videla že chytá špinavými rukami a napísala som aj to že jeho maminka sedela a ju to vôbec netrápilo že je to otrasná výchova, kde je napísané že ja som to musela drhnut potom ????? ...akože vám nieje trápne reagovať keď si vôbec neprečítate diskusiu však sa už vzchopte a radšej nereagujte ....

Strana
z3