Ako zvládnuť neporiadok po návštevách s deťmi?
Ahojte žienky, chcem s vami len tak pokecať o tom, či aj u vás doma ostáva neporiadok po návštevách, najmä keď sú tam aj deti. Keď od nás takáto návšteva odíde mám potom veľa práce s upratovaním - umývam záchod, kúpeľňu, vysávam, umývam podlahy, ja sama tomu nerozumiem, ale všetko mám ocapkané, fľakaté, rozmrvené keksy, neviem proste. Ja mám rada poriadok, tak jasné, že to všetko vidím potom. Keď sme doma len ja, manžel a naše dve deti, tak to takto nemáme, ale tie návštevy sú zaberák. A pritom prasce k nám nechodia, aby bolo jasné 🤣
@anonym_autor uplna normalka pri detoch a nie len po navstevach, uz to neriesim. Mibule som vysavala a som si to stopla....presne 15 minut bolo bez omrviniek kym dosli decká. Nesroji mi to za dvihanie si tlaku, je to proste tak s detmi
Ked k tebe chodia rodicia, ktori si nevedia upratat vlastne deti tak ich spacifikuj ty- jest sa bude iba v kuchyni, po jedle si idete umyt ruky, nebude sa po byte behat a atd … tvoj byt- tvoje pravidla. Ked ta vedia respektovat vlastne deti ako aj mna tie moje s inymi si hravo poradim ked su rodicia pripeceni 🤣
@anonym_autor no som si myslela, že mám jediná taky problém 😅 keď odíde kamoška s deťmi upratujeme 4hodiny. Ale jej deťom nie je sväté nič, minule mi normálne opľul okno a ešte ma zavolal, že sa mám na to ísť pozrieť a to som sa už neudržala a jej syna som vykričala. 6 ročný chlapec by už takéto hlúposti robiť nemal.
Jediný raz v živote som pustila do domu decko - partnerovu sestru s malým synom, odvtedy majú návštevy s deťmi do nášho domu vstup zakázaný. Po prvé ho nevyzula, lebo pre neho nedoniesla prezuvky, takže ho pustila dnu v topánkach. Otváral všetky zásuvky, vyberal z nich veci a hádzal ich po zemi, rozhádzal mi po zemi CD-čka, ktoré som mala starostlivo roztriedené na stojane, takže som ich potom triedila a ukladala pol dňa, vylial čaj na zem, omrvinky po celej izbe a kuchyni....Neustále som za ním chodila a dávala pozor, aby niečo nezničil a jeho matka sedela a pila kávu. Keď s topánkami začal skákať po bielej sedačke a ona sa tvárila, akože v pohode, tak už mi praskli nervy a požiadala som ich, aby odišli.
Mne toto navstevy s detmi urobili 2x a odvtedy som deti na navstevu zakazala. Stretli sme sa na neutralnej pode.
@anonym_58b680
@marci9
to ste tie deti nenapomenuli?

No jedine upratat....bud Ty, manzel a aj deti ak su vacsie.