Ako zvládnuť neprijatie od budúcej svokry?
Ahojte,ako ste riesili neprijatie zo strany buducej svokry? Nekomunikuje so mnou,ani nema zaujem vytvorit si vztah.
Hmmm. Dievčatá, diskutujete tu samé. Autorka sa nezapaja, neodpovedá.
Mňa by zaujímalo, čo na to partner.
Od toho by sa odvijala moja reakcia.
@hopsas ináč, a ja som mala takú strigu svokru, nebolo to príjemné, ale muž stal pri mne. A už vtedy som si povedala, že ja taka svokra nebudem, a ani nie som.
A aky ma dovod?
@tykat ziadny
@tilly on?? Nic....neriesi to
@kitycat ona so mnou nekomunikuje
Tak ju neries
Tak by som neriešila ani ja. To vyhnije
Si si istá, že chceš do tej rodiny? Vzťahy v jeho rodine, to, ako sa k sebe správajú, je dôležité poznať, pretože v takom prostredí bol ten muž vychovaný. Či z toho nevylezú ešte ďalšie nepríjemnosti hlavne, keď to má v paži a nerieši. Ako to chcete mať do budúcna? Aký vzťah budú mať vnúčatá s babkou? Neviem, asi by som si to dosť premyslela čo a ako ďalej, hlavne, keď to tvojho chlapa nezaujíma. On s ňou má aký vzťah?
Moja žena nemá ideálny vzťah s mojou matkou a ja s mojou svokrou. Ale ako manželia stojíme pri sebe a nechávame rodičov žiť svoj život. Primárne je, aby mali deti dobrý vzťah s rodičmi, ostatné okolo toho je sekundárne. Deti si rodičov nevyberajú, takže to neznamená, že budeme rodičom podriaďovať život.
Je mi to tak ľúto. Práve preto, že som si prežila podobné. Zo začiatku som plakala, trápila sa...veď som dobrý človek. Prečo?
30 rokov sa nič nezmenilo. Ale ja som sa naučila s tým žiť. Teraz som sama svokra a v živote by som nechcela, aby moja nevesta alebo zať prežívali niečo podobné.
Nezmeníš ju, netráp sa. To je moja rada, len to prijmi. A ak to bude veľmi zlé, prestaň sa s ňou stýkať.
Chráň si zdravie.
Ja by som sa chcela opytat ,tie vas co chcu byt v dobrom vztahu so svokrou a ta vas nema rada,preco to tak moc chcete,ved ked ma niekto nemusi ,tak ma nemusi,,vam by sa tiez nepacilo ,keby vam je niekto nesympaticky aby ste s nim museli byt v kontakte,,ved aj tej svokre to musi byt neprijemne
@minenkaa preto že je to matka môjho manžela. A môj manžel si želá aby aspoň symbolicky raz do roka sme sa s ňou stretli. Tak tam idem a som milá. Bez ohľadu na jej správanie. To aká je - to je jej problém a môj manžel to vidí, ale rezignoval na výčitky či hádky. Svokra je starý človek a zaslúži si slušne správanie odo mňa oveľa mladšej aj keby bola najhoršia na svete. Neviem či som vysvetlila zrozumiteľne. Skrátka buem.lepsi človek s lepším správaním ako ona a môj manžel to ocení.
@hopsas presne tak. Takto som robila aj ja 👍
Normalny slusny clovek bude respektovat vyber svojich deti. Aj keby mi synova priatelka bole nesympaticka,tak koli synovi by som ju respektoval. Takto mas aspon pokoj. Mohla by Ta aj nenavidiet,takze to mas celkom v pohodke😇
A čo na to tvoj priateľ ? Neviem asi by som ani taký vstah nechcela . Čo ak prídu deti a bude chcieť vnúčatá a muž sa otočí na jej stranu ? Žiť v tieni svokre je naozaj vyčerpávajúce . Môže zničiť rodinu ….

Oooch, ja len poradim....ako ona ku Tebe, tak ty ku nej. Nastavit jej vlastne zrkadlo🙌