icon

Ako zvládnuť nezhody s mamou kvôli priateľovi?

sasat
Dnes o 19:10

Dobry vecer, pisem ohladom situacie s ktorou by som potrebovala poradit velmi vas prosim o rady a nie hate a urazky. Som 17-ročne dievca a mam priatela rok a pol. Pred rokom sa stal incident ze bol u nas ked o tom moji rodicia nevedeli pretoze su prisni a bala som sa ich a inak sme spolu nevedeli travit cas. Rodicia to zistili, a vtedy mi povedali aby som sa s nim rozisla ale neurobila som to pretoze mi to srdiecko nedovolilo. Vtedy o tyzden neskor ma moja mama sledovala cestou zo skoly a videla nas a naziapala na neho ze zavola policajtov na neho.
Dnes prislo k rozhovoru o ňom/nasom vztahu, ona tvrdi ze ona ho tu nechce ze jej spravil hanbu a ze ich zoznamenie prebehlo trapne a je to moja vina a ze ona ho nechce ani vidiet, a ze je rovnako sprosty ako ja. Ja som sa jej snazila vysvetlit ze vtedy som to urobila zo strachu pred nou a keby sme nemali takto nastaveny vztah s mamou nikdy by sa to mestalo a preco ho mechce prijat led sme spolu uz rok a pol. Povedala mi ze si za to mozem sama, ked som jej povedala ze dokedy sa chce tomu branit ak spolu naozaj zostaneme to nechcela ani pocut a dala mi ultimatum- rozist sa s nim co nechcem pretoze ho naozaj velmi a uprimne lubim a nielen ako priatela ale aj najlepsieho kamarata, velmi si rozumieme a pomaha mi spracovat veci co sa deju doma a naozaj to nie je len tala studentska laska ktora vyprcha ale sme obaja odhodlani byt tu jeden pre druheho pocas zivota, alebo druha moznost ostat s nim ale povedala ze mi nikdy ho akceptovat nebude a nepride nam ani na svadbu a bude to svedcat o tom ako ju respektujem.
Ja to ale naozaj mechcem urobit, velmi ho lubim a ublizila by som jemu a sebe a nebola by som stastna a dokonca zivota jej to vycitala a to mechcem.

Strana
z2
sasat
autor
Dnes o 20:51

Sice som ochvilu dospela ale nechcem zit s tym ze mama sa na mna bude navzdy hnevat, a tie dva roky co este musim prezit doma ma stresuju pretoze mama so mnou stale vyvolava hadky sice sa nechcem dat ale dovod si najde

sasat
autor
Dnes o 20:53
@marca12

@sasat Neries,dala ti na vyber. Mozes s nim ostat a ona ho nebude akceptovat. Fajn,ber to tak ako to je. Budes dospela,osamostatnis sa a od takej toxickej matky sa mozes kludne odstrihnut. Nepotrebujes jej zvolenie. Stoj si za svojou laskou. Len dufam,ze oises pravdu a ozaj na nom nie je nic divne,preco by mala takto vystrajat. Nechapem ved v 17 uz pomaly kazdy preziva prve vztahy.

@marca12 Jej vadi ako prebehlo ich ,,zoznamenie”

catherin4
Dnes o 21:12

Mas sprostu matku, musis to len vydrzat az kym sa nebudes moct osamostatnit

Strana
z2