Ako zvládnuť odchod manžela na služobku?
ahojte baby,pisem sem preto lebo my velmi chyba moj manzel.po 5 rocnom vztahu som prvy krat bez neho a je to hrozne..... musel odist za pracou budem tam sice len tri tyzdne ale je to pre mna ako vecnost.mame spolu dve deticky vecsinu casu venujem im ale ked si na chvilu sadnem tak hned ho mam na mysli a nedokazem sa ani najest ,citim sa hrozne sama.aj si poplacem vtedy sa my trochu ulavi ale nechcem aby ma deti videli plakat chcem byt silna ale nejde to,jednoducho to nezvladam.mate nejake skusenosti ako najlepsie zahnat samotu a prazdnotu budem velmi rada ked sa o ne podelite.
Bóže, čo by som ja dala za to, keby ten môj odišiel aspoň na týždeň...to by bolo kľudu. Ale učiteľov na služobky nevysielajú 🙂
Ja ťa úplne chápem, aj môj manžel je často preč z domu. Ked sa malá narodila, po týždni odišiel preč na dva týždne. nuž, ale už si zvykám. stále niekde, raz čechy, raz opačný koniec republiky... aj oslavu malej 2.narodiek máme odloženú o mesiac,počkáme si na neho, aby nebol o to ukrátený .🙂 ale chápem, ako ti je za ním smutno. je to fajn, s niekým si večer pokecať, večer sa v posteli k niekomu pritúliť... Je mi smutno ked odchádza preč, a priznám sa, ked príde, tak mi vypadne aj slzička, ale to len preto, ked vidím, ako vrúcne ho malá čaká, ked ma prísť. potom sa rozbehne k nemu: ocííííí a hodí sa na neho. to ma vždy nejak dostane 🙂 ale musíš si uvedomiť, že aj pre neho je to určite ťažké, nechať doma rodinu, deti... ty si s deťmi každý deň, vieš si predstaviť opačnú situáciu, žeby si ty odišla na 3týždne od nich preč a fungovala len cez mobil, sms, skype...? takže, ťažké to majú obe strany, ale žiaľ, v tomto štáte to je tak. ak sa chce mladá rodina pretĺcť životom slušne a nežiť len z almužny, musí sa obetovať aj na úkor spoločných chvíľ...
@monika123654, viem o com hovoris, ked moj manzel odisiel prvy raz na sluzobku, nevedela som ani zaspat, jednoducho sme boli stale spolu, tak mi neskutocne chybal. Teraz chodieva sluzobne dost casto prec, takze som si musela zvyknut. Teraz to uz beriem normalne, aj ked sa vzdy nanho velmi tesim ked sa vrati. Ked mam kolotoc s detmi, casto mi utecu chvile bez neho velmi rychlo.
Este ma zaujala tvoja veta, ze nechces aby ta deti videli plakat - z toho si nerob vrasky, ked ta aj uvidia plakat, staci im povedat, ze ti ocko chyba, lebo ho lubis....
Drz sa a ver ze bude lepsie 🙂
baby, nemohli by ste môjho zobrať na 10dní na služobku ? potrebovala by som si doma poriešiť, furt mi behá niekde za zadkom, lebo máme len 1izbový byt, teraz má dve nočné po sebe, aspoň to ... ja si potrebujem od neho aj oddýchnuť 😀
tiez si myslim ze to zalezi od samostatnosti zeny....ale mozno ta aj plne chapem....ja som teraz na lieceni v kupeloch na 3 tyzdne...prve 4 dni bol priatel aspon so mnou aby som sa aklimatizovala ale dnes odchadzal som plakala jak decko....no pomyslela som si o 16 dni sa budeme vidiet budeme si vzacnejsi a liecim si svoje zdravie ...ja deti este nemam preto som si dala ciel e to vydrzim a budem tu....a ved mozte byt stale v kontakte....ja som tiez nanho naviazana ale niekedy musi byt aj zena sama....a ty sama nie si mas 2 deti....treba si odcitavat dni a ubehnu ako voda....
3tyzdne prejdu ako voda 🙂 . Moj chodi na tyzdnovky,a stane sa ze aj na 3 tyzdne ho nevidim. Ale my sme zvyknuti🙂 . Ale to ze si nestastna z jeho odchodu vypoveda o tom ako moc ho lubis a to je krasne 🙂 . Teraz sa venuj sebe a detom, chodte napr ku kamaratke,alebo nejaku pozvi k vam,ked si teraz,,sama,, 🙂 . Ked deti zaspia,dajte pohar vina,pokecajte,poohovarajte..........proste pohoda. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a manzel moze byt rad,ze ta ma.

Aj moj teraz odchadza na 5 tyzdnov a pride az po vianociach... neboj,to zvladnes👍