icon

Ako zvládnuť odchod od psychopata?

lucita112
6. aug 2025

Ahojte vsetci kto to budete čítať. Po dlhom premýšľani a veľkého množstva rád planujem odísť po dlhých rokoch od manžela. Rozvádzať sa nechcem, len chcem odísť, máme staršie 2 deti, ovplyvňuje ich proti mne. Deti a ja sme svedkami dennodeneho napätia, kriku, ponižovania hlavne mňa.
Čo mám od neho očakávať, keď odídem?
Inak všetci, čo sú s ním v kontakte ani netušia aký je v skutočnosti doma.
Vie ovplyvniť aj mojich rodičov a na mňa "nakydat".
V podstate nemám veľkú podporu.
Môže ma napr.dat na súd? Že vraj vie ovplyvniť aj sudcov,...vždy prekrutis pravdu vo svoj prospech, názory druhých neuznáva, a pritom sa tvári, že vie všetko,....Ďakujem za každú radu, poprípade Vašu skúsenosť.

Strana
z3
anonym_6953ca
21. mar 2026
@macik6

@lucita112 tiez s takym uz 20rokov zijem a uz to nedavam nedavam psych strasne nici tresta uz sedem rokov ticho fin mi nic z vyplaty nedava,a robi vsetko zle co vie ze sa mi nepaci nechcem uz takyto zivot nechcem len tisko trpiet uz

@macik6 prečo neodídes?

macik6
22. mar 2026
@anonym_6953ca

@macik6 prečo neodídes?

@anonym_6953ca lebo nemam kam ani financie,spol hypoteka,za nim stoji cela rodina jeho za mnou nie,on ma vela prachov

anonym_6953ca
22. mar 2026
@macik6

@anonym_6953ca lebo nemam kam ani financie,spol hypoteka,za nim stoji cela rodina jeho za mnou nie,on ma vela prachov

@macik6 to naozaj za 20 rokov si nevedela nic našetriť? Alebo si nejak riešila to, ze ti nedáva peniaze? Výživné na deti a manželku? Nehnuteľnosť je predpokladám spoločná takze pri rozvode by sa predala a mas polovicu co za tolko rokov splatených by ti urcite vyšlo na jednoizbak. Riešila si to nejak?

bielasovicka
22. mar 2026

@lucita112 ahoj, ako si dopadla?

macik6
22. mar 2026
@anonym_6953ca

@macik6 to naozaj za 20 rokov si nevedela nic našetriť? Alebo si nejak riešila to, ze ti nedáva peniaze? Výživné na deti a manželku? Nehnuteľnosť je predpokladám spoločná takze pri rozvode by sa predala a mas polovicu co za tolko rokov splatených by ti urcite vyšlo na jednoizbak. Riešila si to nejak?

@anonym_6953ca no nevedela nasetrit a po rozvode aj kebyze nasetrim ide polka do bsm byt je spol spol hypoteka a nie ke lahke odist od narcisa psycho,a este deti mi hlavne stsrsia ze rozvodom ich pripravim o byt je ako on len vyhrazky

Strana
z3