icon

Ako zvládnuť partnera v andropauze?

28. jan 2024

Nevedela som aký vhodnejší názov napísať🙂Som s mužom 20 r, 2 deti teenegeri.Muz má 48 r posledný rok, dva začína byť neznesiteľný, až sa niekedy pristihnem či má význam takéto manželstvo.Stal sa z neho ufrflany, nepríjemný, tlstnuci chlap.V robote sú všetci idioti a nestojí to za reč, susedia debili, lebo ráno cez víkend už búchajú a robia niečo po dvore.Moje kamarátky vyciciavacky energie, ktoré si na nás spomenú len, keď niečo potrebujú v čom má pravdu, ale tak každy máme chyby.Ked vymyslíme niečo cez víkend kúpať sa mu nechce, lebo je zima, dôchodci atď ..keď chce ísť syn hrať pingpong 2 víkendy som mu hovorila nech sa im venuje.Skratim to všetko ohundre, korčulovat sa nejde, lebo sa určite roztopil ľad boli to tie prvé mrazy a boli sme na poli kde je 30 CM Max presadila som si svoje on chodil so psami a ja s chalanmi korčuľovala.Ide mi strašne na nervy je to andropauza, ideme mu na nervy?
Ako komunikovať s takým negatívnym človekom?
Najradšej by sedel cez víkend na gauči pozeral formulu, staré filmy a mal pokoj.Frajerku nemá to vylučujem.
Rovnako naladenu má mamu Čím je starší, tým viac sa na ňu ponáša.Konecne sú deti veľké a môžeme robiť čo chceme a on všetko neguje.Vykaslat sa naňho a chodiť so známymi?keď ide nakoniec povie, že bolo dobre.
Energiou ma ťahá dole a to nehovorím čo budeš keď si chalani nájdu frajerku a budeme sami😭

janickacrazy
28. jan 2024

No ja by som sa mu nevnucovala, nech si sedí doma na gauči, keď ho to baví. Išla by som sama s deťmi alebo s kamoškou niekam a vždy, keď prídem domov by som mu nadšene porozprávala, ako bolo super. Občas by som si nechala poslať kvety, nech sa trochu preberie, krásavec. Uvidíš, či to pomôže.

janinah
29. jan 2024

Veď je to ešte mládenec.toto nebude vekom.ale povahou.Mam doma pracujúceho dôchodcu a v aktivite ho nedohonim.mam o 9 rokov menej ako manžel.
Kamoška sa cez covid rozviedla.mala typ chlapa ako ty.skysol na gauči a ju neskutočne ťahal dolu ( jej popis situácie).Ale bol čerstvý dôchodca.
Skús naplánovať aktivity a jeho postaviť pred hotovú vec.Ale také na celý víkend.potom sa uvidí.Ak v pohode ostane trčať doma pri tv a ty pôjdeš sama na wellnes pobyt s deťmi.tak máte vážny problém.